Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Udrius @ 2010 12 13, 09:49)
Na kaip pasakyti - kai reikia rinktis vieną iš vieno, nėra garantijos kad tikrai sutaupysi kelionei smile.gif Pvz gal Novaturas mes geresnes kainas, ar bus pigiau važiuoti iš Rygos, pagaliau Tezi žadėjo keliones iš Palangos smile.gif taigi, judek.lt yra tik saviapgaulei smile.gif

na ir šiuo metu yra pasirinkimas į Turkija, bet gal iš tiesų reikėtų palaukti novaturo kelionių, nors kai kurie pasiūlymai visai vilioja..... aš galvoju gal brangs kelionės į Turkiją , kad ir dėl Egipto ryklių.

O gal ir novaturas paskubės su tomis išankstinėmis kelionėmis?
Atsakyti
Man atrodo kad siai vasarai keliones pirkome vasario menesi. Dabar dar gerokai anksti. Matyt krlioniu operatoriai anksciau uzsimane pasipinigauti.
Atsakyti
Skambinau į Novaturą tai tie sakė, kad vis tik nepradės pardavimų gruodį... Nežinau ir ką bepatarti...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 12 13, 14:07)
Skambinau į Novaturą tai tie sakė, kad vis tik nepradės pardavimų gruodį... Nežinau ir ką bepatarti...

idomu kodėl siūlo tik kelis viešbučius pvz Kemero regione, nes pernai jų ženkliai daugiau buvo. O kaip su ta AL sistema, nes buvo pasigirdę kalbų , kad Turkijos viešbučiai patiria nuostolių
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 12 13, 15:45)
idomu  kodėl siūlo tik kelis viešbučius  pvz Kemero  regione,  nes pernai  jų ženkliai daugiau  buvo.  O kaip  su ta AL sistema,  nes  buvo pasigirdę  kalbų  , kad  Turkijos viešbučiai  patiria  nuostolių

tokiu kalbu tikrai nebuvo schmoll.gif vienas viesbutis tik nusprende atsisakyti AI, ir tai ten labai prabangus viesbutis, kur AI neapsimoka laikyti jiems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2010 12 13, 15:07)

lauksim vasario kaip ir kiekvienais metais biggrin.gif o ir tezai dar labai mazai viesbuciu ismete unsure.gif jauciu irgi papildys tik ant vasario g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 13 gruodžio 2010 - 15:07
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 12, 19:14)

Kremlin palace vidaus nemaciau, bet isores foto ziauriai kicine ir net JM vyro foto neskaniai atrodanti  ax.gif

man tai idomiai atrode,aisku tai kicas ir viduje dar didesnis hihihi.gif ten jau nefotkinom,tik apziurejom.
Beje atsirado ir mano musu fotkes thumbup.gif

http://www.supermama...?...8345&st=432

reiks kita karta bandyti,kaip tu ten sakei g.gif
Atsakyti
žinau, kad šiandien atėjo neblogi pasiūlymai į Turkiją gegužės galui. Pvz į Simeną mūsų šeimai 2 suaugę ir 2 vaikai ( 6 ir 11 m) 7n kainuotų 5999 lt. Ultra AI.. manau tikrai gera kaina. Kas planuojat tokiam laikui atostogas - verta pasinaudoti.,
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 13, 21:36)
žinau, kad šiandien atėjo neblogi pasiūlymai į Turkiją gegužės galui. Pvz į Simeną mūsų šeimai 2 suaugę ir 2 vaikai ( 6 ir 11 m) 7n kainuotų 5999 lt. Ultra AI.. manau tikrai gera kaina. Kas planuojat tokiam laikui atostogas - verta pasinaudoti.,

ne tokia jau superine ta kaina kad emei ir ciupai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 13, 22:36)

Pala - taigi čia ne Simena sun club, o viso labo Simena - taigi šito vešbučio prastoki atsiliepimai ir jis visada būna spec. pasiūlymuose. Van jei Simena sun club tūtų, tai kita šneka būtų...
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 12 13, 21:48)
ne tokia jau superine ta kaina kad emei ir ciupai...  ax.gif

nu sakyčiau tikrai nebloga.. 5 žv viskas įskaičiuota, geras viešbutis, vaikai - ne kūdikiai.. Man kol kas už pigiau neteko dar nuvažiuot, o buvom bent kelis kartus jau Turkijoje paskutines minutes gaudydami
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2010 12 13, 21:51)
Pala - taigi čia ne Simena sun club, o viso labo Simena - taigi šito vešbučio prastoki atsiliepimai ir jis visada būna spec. pasiūlymuose.  Van jei Simena sun club tūtų, tai kita šneka būtų...

tai lyg clubas ir buvo.. Ūdriau, taigi gauni naujienas smile.gif Sesuo mano sakė, kad būtent į tą kur super atsiliepimai.. O ji žino ką sako.. tik aš nepasigilinau į kokią Simeną, nes nežinau kad jos dvi yra smile.gif tai ir parašiau ką atsimenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 13 gruodžio 2010 - 21:54
QUOTE(Udrius @ 2010 12 13, 22:51)
Pala - taigi čia ne Simena sun club, o viso labo Simena - taigi šito vešbučio prastoki atsiliepimai ir jis visada būna spec. pasiūlymuose.  Van jei Simena sun club tūtų, tai kita šneka būtų...

bet kad siais metais jau ir simena sun club nebebuvo superiniu atsiliepimu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 12 13, 21:59)
bet kad siais metais jau ir simena sun club nebebuvo superiniu atsiliepimu...  ax.gif

o į kuriuos viešbučius visada būna tik geri atsiliepimai? Mes va buvom Marti Myroj prieš kelis metus.. buvo daaug visokiausių atsiliepimų .. mes likome patenkinti.. manau ir Simena bus patenkintų
Atsakyti