Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 10 09, 19:48)
Kai vaikai mazi, tai turbut esat teisi smile.gif O mums, "pagyvenusiems", kaip tik pats tas - paryciais isskristi, atvykti, kai jau dalinami kambariai t.y. apie 12-13 dienos. Visa diena pries akis, nauji ispudziai ir atostogu kaifas pirma vakara prailgina. Tiesa sekanti ryta keliuosi as vienas, seimyna leidzia sau ilgeliau pamiegoti  hihihi.gif
Kiekvienam savo  mirksiukas.gif

butent matyt kiekvienam savo 4u.gif
Mes pries skrydi miegojom 2 valandas,dukra irgi doh.gif nes kartu gule,kartu kelesi.Lektuve nemiegojome NIEKAS doh.gif tik atskride laukeme kambario,issikroveme ir prie juros,ta vakara nuejome miegoti apie 12 val vakaro,na nei mums nei dukrai(4.5 metai) nesijaute nuovargis 4u.gif
kelemes kita ryta 7 ryto doh.gif lotuliukas.gif niekam nesimiegojo
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2010 10 11, 05:59)
Kaip oras ten siuo metu?kiek tempos? o juroj?

Mes ryt isskrendam  ax.gif

pasyviam viesbutiniam polisiui man per mazai silumos,bet jura siltutele.Keliavimui pats tas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 11, 09:00)

pasyviam viesbutiniam polisiui man per mazai silumos,bet jura siltutele.Keliavimui pats tas wub.gif

Kokiam regione esate?
Jolita,is kur neta turite?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 11, 09:00)
butent matyt kiekvienam savo 4u.gif
Mes pries skrydi miegojom 2 valandas,dukra irgi doh.gif nes kartu gule,kartu kelesi.Lektuve nemiegojome  NIEKAS doh.gif tik atskride laukeme kambario,issikroveme ir prie juros,ta vakara nuejome miegoti apie 12 val vakaro,na nei mums nei dukrai(4.5 metai) nesijaute nuovargis 4u.gif
kelemes kita ryta 7 ryto doh.gif  lotuliukas.gif niekam nesimiegojo
Papildyta:

Kas per viešbutis g.gif, kiek žvaigždučių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažuliukė: 11 spalio 2010 - 15:20
Sveiki,
Mes tik sestadieni grizome is Turkijos-jau noriu vel smile.gif!!! vaziavome su 1 m. ir 6m. vaikais. Ilsejomes viesbutyje Long Beach Resort, Alanija. mums viskas patiko.del oru-nors prognozes rode +23-24, visa savaite diena oras buvo +27-33, vakarais 18-20. vakarais jau kokio megztuko noredavosi.
Tiesa, viena nakti audra buvo baisoka smile.gif...bet kita diena jau nuo 10-11val. vel geras oras. tad-geru visiems atostogu, geros nuotaikos ir gero oro!!!!! smile.gif
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif
na kaip sekasi ilsetis Turkijoje? Mes seis metasi gryzome is turkijos atostogavome rugpjucio pabaigoje, taip nerealiai patiko, kad jau netveriam savam kaily kaip vel norime, ir jau kuriame ateities planus kitiems metams biggrin.gif , noretume pavasari smile.gif
tik beda kad niekada neteko buti pavasari turkijoje, tad nezianu kaip oras verysad.gif gal kas galetu pasidalinti informacija, kas esate buve pavasari turkijoje smile.gif kaip ten su orais, kokia temperatura buna diena bei nakti, na ir seip ka turite papasakokite nuo kada geriausia atostogauti, kada tam tinkamas oras busiu labai dekinga smile.gif noretusi geguzes menesi smile.gif aisku noretusi ir balandzio dar anksciau bet gi dar salta balandi verysad.gif
norisi kuo greiciau smile.gif
pasidalinkite visi kam nesunku informacija, aciu visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijuke @ 2010 10 13, 10:06)
sveiki visi 4u.gif
na kaip sekasi ilsetis Turkijoje? Mes seis metasi gryzome is turkijos atostogavome rugpjucio pabaigoje, taip nerealiai patiko, kad jau netveriam savam kaily kaip vel norime, ir jau kuriame ateities planus kitiems metams  biggrin.gif , noretume pavasari  smile.gif
tik beda kad niekada neteko buti pavasari turkijoje, tad nezianu kaip oras  verysad.gif  gal kas galetu pasidalinti informacija, kas esate buve pavasari turkijoje smile.gif kaip ten su orais, kokia temperatura buna diena bei nakti, na ir seip ka turite papasakokite nuo kada geriausia atostogauti, kada tam tinkamas oras busiu labai dekinga  smile.gif noretusi geguzes menesi smile.gif  aisku noretusi ir balandzio dar anksciau bet gi dar salta balandi  verysad.gif
norisi kuo greiciau  smile.gif
pasidalinkite visi kam nesunku informacija, aciu visiems  4u.gif

priklauso nuo to koks oras jums saltas, koks ne, ka veikti planuojate per atostogas ir pan. Balandis mano nuomone vienas is grazesniu menesiu, bet velgi tai labai subjektyvu smile.gif man patinka vesesnis oras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 10 13, 10:32)
priklauso nuo to koks oras jums saltas, koks ne, ka veikti planuojate per atostogas ir pan. Balandis mano nuomone vienas is grazesniu menesiu, bet velgi tai labai subjektyvu smile.gif man patinka vesesnis oras smile.gif

na man patinka siluma, bet ne per karsta, nes kai buvom rugpjuti, tai labai jau karsta. smile.gif na o per atostogas tai zinoma kaip visada stengiames labiau susipazinti su pacia turkija, perkame keliones, tai tas irgi labai svarbu kad nebutu ziaurei karsta. Zinoma noretusi saulytes ir paguleti papludimi, issimaudyti, tad tai taip pat aktualu kaip vandens temperatura smile.gif
Atsakyti
tik beda kad niekada neteko buti pavasari turkijoje, tad nezianu kaip oras  verysad.gif  gal kas galetu pasidalinti informacija, kas esate buve pavasari turkijoje smile.gif

Vienais metais esam buve 05.01.-15,.tai dienom buvo silta,mazdaug iki 25/26 laipsniu,vakarais vesiau,noredavosi ka nors uzsimest.Tik,kad jautesi,jog sezonas dar neisivaziaves,neveike kai kurie baseinai,kai kurie ala kart restoranai,vesokas vanduo.

Siuo metu Turkijoj puikus oras,sian apie 28,sauleta,vakar vakare buvo 21.

Esame Beleko regione.Jura siltutele (+27) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 13 spalio 2010 - 14:19
QUOTE(Blueta @ 2010 10 13, 15:18)
Vienais metais esam buve 05.01.-15,.tai dienom buvo silta,mazdaug iki 25/26 laipsniu,vakarais vesiau,noredavosi ka nors uzsimest.Tik,kad jautesi,jog sezonas dar neisivaziaves,neveike kai kurie  baseinai,kai kurie ala kart restoranai,vesokas vanduo.

kaip smagu, kad ilsites ten kur gera ir silta smile.gif geru atostogu, gryze pasidainkit ispudziais smile.gif
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif
na kaip sekasi ilsetis Turkijoje? Mes seis metasi gryzome is turkijos atostogavome rugpjucio pabaigoje, taip nerealiai patiko, kad jau netveriam savam kaily kaip vel norime, ir jau kuriame ateities planus kitiems metams  biggrin.gif , noretume pavasari  smile.gif
tik beda kad niekada neteko buti pavasari turkijoje, tad nezianu kaip oras  verysad.gif  gal kas galetu pasidalinti informacija, kas esate buve pavasari turkijoje smile.gif kaip ten su orais, kokia temperatura buna diena bei nakti, na ir seip ka turite papasakokite nuo kada geriausia atostogauti, kada tam tinkamas oras busiu labai dekinga  smile.gif noretusi geguzes menesi smile.gif  aisku noretusi ir balandzio dar anksciau bet gi dar salta balandi  verysad.gif
norisi kuo greiciau  smile.gif
pasidalinkite visi kam nesunku informacija, aciu visiems  4u.gif

balandi ten dar saltoka, pries saulute sildytis galima, bet baseinai salti, jura irgi vesoka. Mes buvom geguzes 10d. tai oras geras, silta, bet baseinas tai brrrr...nieks nesimaude, nebent pora narsuoliu. smile.gif jura irgi saltoka. vakarais apsirengti megztuka visada reikejo. Jei be vaiku, tai gal ir nieko tokiu laiku skrist, bet jei su vaikais, tai jie nores maudytis, o vanduo saltas. Geriausia mano manymu vaziuoti rugsejo men. tada ir oras karstas ir vanduo siltas, ir kaina mazesne. drinks_cheers.gif nors dabar kainos tokios, kad.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisa: 14 spalio 2010 - 10:24
Esu buvus nuo gegužės vidurio, tai viskas buvo pats tas, baseinuose nesimaudau, tai nežinau... Bet jūra man tiko, nors vietiniai sakė, kad šaltoka dar... Ir tik vieną vakarą norėjos kažką užsimest... Kitos dienos buvo tobulos... Nes dabar, kai buvau rugpjūtį, man buvo truputį per šilta.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 10 11, 07:17)
Kokiam regione esate?
Jolita,is kur neta turite?

Goynuk mirksiukas.gif (jei teisingai parasiau)kemera praktiskai
Kompa savo vezemes(fotkes permetinejam),o internetas cia veikia visame pirmame aukste beveik,ner problemu-nemokamas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 11, 14:16)
Kas per viešbutis g.gif, kiek žvaigždučių

La Mer, raso 5 bet netempia nei per kur biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2010 10 13, 13:18)

jura siltutele,oras keliavimui puikus,pasyviam poilsiui man per mazai saules ir silumos 4u.gif
Atsakyti