Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

man tai PE klubuose buvo liuks thumbup.gif keistai skamba komentarai, kad ji labai sunki, man ji tokia pats tas viduriukas buvo smile.gif o vat Chanel Teint Innocence pamenu klube po valandos plaukė, ties grifkute pajaučiau, kad net šlapia darausi biggrin.gif nors nieeeekada taip nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 24, 21:25)
o tai ka tada rinktis  biggrin.gif norisi,kad vaizdas grazu butu ilgesni laika, o ne tik uzsitepus,nes tik uzsitepus visos jos graziai atrodo,butent skaistinancios, bet po to kazkas nenormalaus pasidaro doh.gif suprantu ten fiskuoti galima biriom pudrom ir tt,bet esme kad norisi ir pudros laikancios normaliai.

o nenori sitos naujos guerlain pabandyt, man ji visa diena praktisklai issilaiko thumbup.gif ir gerai atrodo, nera sunki ir kaukes nesudaro thumbup.gif
o skaistumui gali gi kokius meteoritus naudot
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau paklausti zinoviu ar isbandziusiu, mano oda riebi... ieskau sau pudros ax.gif
Turiu meginuka Clarins Truly matte, ismeginau, na ji tokia lengvute ant veido, blizgeti man veidas siek tiek pradejo po keliu valandu, bet ne taip kaip su kokia Loreal ar Maybelline, kur po poros valandu, viskas plaukia doh.gif

O kaip pudryte Chanel Mat lumiere? ar ji sunki? ar skiriasi nuo Clarins labai?
Galvoju gal sia isbandyti... bet skaiciau ivairiu cia nuomoniu, vienoms po keliu valandu blizgesys islenda, kitoms ji idealiai tinka... man svarbu kad islaikyti matiskuma ir jokio kaukes efekto schmoll.gif

Busiu dekinga visoms patarusiom 4u.gif
Atsakyti
6dieni buvau gimt, dejaus collistar silk effect pudra, tai visa vakara niekas neblizgejo
Atsakyti
Įsigijau Estee Lauder Nutritious Vita Mineral, prieš tai rašiau kad bandžiau ją namuose, kažkaip prieš tai geresne man pasirodė smile.gif)) Tai rašau ka pastebėjau po ilgesnio naudojimo, veida padaro matiška(kažkiek erzina nes gal norėtusi kad gyviau atrodytu), tepasi sunkokai(bet gal čia po mano turėtos visiškai lengvutės), išlaiko visa diena, odos neapsunkina, nesijaučia kad tepta būtu. Nekemša poru ir nesausina. bet ji nebus mano mėgstamiausia, sunaudosiu, bet jau dabar ieškau kitos
Atsakyti
Noriu pasigirt savo nauju pirkiniu - Lirene Shiny Touch krempudra. Aš mėgstu drėkinančias su spindesiu. Ilgai rinkausi, net kokį mėnesį gramžiau likučius iš visų buteliukų, bet nusistačiau, kad pirksiu tik tada kai įsitikinsiu, kad čia būtent tai ko man reikia. O istorija tokia: iš pradžių nusipirkau Clinique supermoisture. Irgi labai man patinka. Su riebia oda gal per daug blizgėtų, bet kaip mano mišri, tai tik nosi papudruoju su sausa. O paskui eurokose pardavėja pasiūlė pasidaryti makiažą. Kadangi ėjau po treniruotės, nesidažius, tai visai į temą buvo toks pasiūlymas. Ir ji man užtepė tos Lirene. Man labai patiko šviežumo jausmas ant veido ir skaistinantis efektas, blizgučių nesimato tik švelni šilkinė tekstūra, be to pardavėja pasakė, kad šita krempudra turi gydomąjį poveikį dėl superdrėkinimo ir veikia antiseptiškai. Taip įsigijau dvi krempudras smile.gif Žodžiu, dabar kai išbandžiau abi, tai viena kitai nenusileidžia, tik kainos skirtumas: clinique - 109 Lt. Lirene - 20 Lt.
Atsakyti
Tikejausi,kad dar kas ka pasilys be guerlain biggrin.gif toji PE ziuriu labai skiritngai vertinama,vienos raso,kad jau po keliu val plaukia,kitos kad laiko gerai. Taip ir turejau galvoje kad isirinkti is situ Guerlain PE, lingerie,ir dar dioro nude,na dar ysl teint resist atrodo,daugiau nzn is ko besirinkti,kad va padarytu tai ko noriu. O cia kazkas minejot apie meteoritus.Suprantama,kad galima net matiskiausia pudra pagyvinti visokiais shimeriais,meteoritais ir tt.bet va as nemegeja visko tiek daug naudoti veidukui, ir man kazkaip jau ne tas efektas jei tarkim kokia labai matine pudra,pati oda kazkaip negraziai atrodo,tokia kaip cia pasakius, nupiepus biggrin.gif tai net shimeriai negelbeja biggrin.gif o Va kai pasitepa pudryte kuri suteikia gaivu dewy efekta,praktiskai galima nieko nebedeti nes jau iskart veidas grazus buna smile.gif bet beda kad neatradau tokio viduriuko, nes kurias meginau tai na tikrai grazu tik pradzioj. Keliom valandom gal ir nieko bet va kaip ir apibudinau kad tarkim kazkur iseiti ir siluma ir viskas. Na nebesiplesiu, tiesiog dar gal kas ka rekomenduos. Jau kiek seku tema tai vis sarasiukas kinta nuo clarins truly matt iki guerlain parure biggrin.gif o jau kaip ir laikas kazka isigydi, net laiko nera eiti tepliotis,manau teks pirkt iskarto, nebent vietoj pasitepti veida ir ziureti,del to ir bandau kuo daugiau info cia gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 25, 14:24)
Tikejausi,kad dar kas ka pasilys be guerlain biggrin.gif toji PE ziuriu labai skiritngai vertinama,vienos raso,kad jau po keliu val plaukia,kitos kad laiko gerai. Taip ir turejau galvoje kad isirinkti is situ Guerlain PE, lingerie,ir dar dioro nude,na dar ysl teint resist atrodo,daugiau nzn is ko besirinkti,kad va padarytu tai ko noriu. O cia kazkas minejot apie meteoritus.Suprantama,kad galima net matiskiausia pudra pagyvinti visokiais shimeriais,meteoritais ir tt.bet va as nemegeja visko tiek daug naudoti veidukui, ir man kazkaip jau ne tas efektas jei tarkim kokia labai matine pudra,pati oda kazkaip negraziai atrodo,tokia kaip cia pasakius, nupiepus biggrin.gif tai net shimeriai negelbeja biggrin.gif o Va kai pasitepa pudryte kuri suteikia gaivu dewy efekta,praktiskai galima nieko nebedeti nes jau iskart veidas grazus buna smile.gif bet beda kad neatradau tokio viduriuko, nes kurias meginau tai na tikrai grazu tik pradzioj. Keliom valandom gal ir nieko bet va kaip ir apibudinau kad tarkim kazkur iseiti ir siluma ir viskas. Na nebesiplesiu, tiesiog dar gal kas ka rekomenduos. Jau kiek seku tema tai vis sarasiukas kinta nuo clarins truly matt iki guerlain parure biggrin.gif o jau kaip ir laikas kazka isigydi, net laiko nera eiti tepliotis,manau teks pirkt iskarto, nebent vietoj pasitepti veida ir ziureti,del to ir bandau kuo daugiau info cia gauti 4u.gif

nu jaigu jusu oda kiek i riebuma linkus ar misri, tai jus kazi ar rasit tokia pudra, kad atlaikytu vakarelius be blizgesio ir nenuplaukus nenaudojant jokios sausos ar birios pudros, ta prasme be uzfiksavimo g.gif , o naudojant viena kremine pudra , kazkaip nesu dar tokios aptikus g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 25, 14:28)
nu jaigu jusu oda kiek i riebuma linkus ar misri, tai jus kazi ar rasit tokia pudra, kad atlaikytu vakarelius be blizgesio ir nenuplaukus nenaudojant jokios sausos ar birios pudros, ta prasme be uzfiksavimo  g.gif , o naudojant viena kremine pudra , kazkaip nesu dar tokios aptikus  g.gif

isipleciau truputuka ten auksciau blush2.gif Na esme ta,kad bent dvigubai neblizgentu manes biggrin.gif nes tas naturalus veido blzigejimas nera toks jau didelis,nebent susyli, o jei pudryte kokia skaistinanti tai tada ir buna wualia biggrin.gif Siaip biria tai tikrai isigysiu,dar kompaktines noriu,visko noriu o nezinau is ko rinktis,nes atrodo tiek daug,bet reikia kad tikru darytu ta ka nori ir tt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 25, 14:24)
Jau kiek seku tema tai vis sarasiukas kinta nuo clarins truly matt iki guerlain parure biggrin.gif

Na, jeigu nori tokio gaivaus veiduko tai Clarins trully matt atmesciau, nes kiek bandziau man ji tikrai matini veiduka padaro doh.gif tai ir nepirkau, nors blizgesi sulaiko labai gerai.
Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2010 11 25, 11:58)
6dieni buvau gimt, dejaus collistar silk effect pudra, tai visa vakara niekas neblizgejo

O kaip maskuoja, kaip tepasi? ax.gif kokiai odai ji skirta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 25 lapkričio 2010 - 14:19
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 11 25, 16:20)
O kaip maskuoja, kaip tepasi?  ax.gif  kokiai odai ji skirta?

maskuoja sakyciau visai neblogai, ant veido nesimato, prisitaiko prie odos spalvos, tepasi lengvai, skirta sausai odai.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 25, 13:28)
nu jaigu jusu oda kiek i riebuma linkus ar misri, tai jus kazi ar rasit tokia pudra, kad atlaikytu vakarelius be blizgesio ir nenuplaukus nenaudojant jokios sausos ar birios pudros, ta prasme be uzfiksavimo  g.gif , o naudojant viena kremine pudra , kazkaip nesu dar tokios aptikus  g.gif

drinks_cheers.gif man paskaicius atrodo kad jus pati nelabai zinot ko norit arba norit stebuklo biggrin.gif norit ne matinio efekto bet nenorit kad islistu blizgejimas biggrin.gif nzn net g.gif o jusu odos koks tipas?gal raset bet praleidau g.gif mastau dabar gal jum tiktu Chanel teint inoscence?nes ji tikrai suteikia veidui toki svytinti bet ne per daugiausiai efekta,nera matine,maskuoja sakyciau vidutiniskai,gal kiek maziau nei vidutiniskai.ant mano riebios odos laikesi geriau nei dior nude.Bet siaip jeigu turit riebiai oda ar misria i riebuma tai tikrai sulyciau imt kokia matiskesne pudra ir isigyt shimmeri tam tikrom vietom o visur kitur blizgesysy islis savaime biggrin.gif
Atsakyti