Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gal kas naudojate sia pudra misriai odai?Kokie butu atsiliepimai?
Lancome Teint Miracle

user posted image
Atsakyti
Didelis pagiriamasis zodis Chanel Mat Lumiere pudrytei, mano odai misri tai puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 11 spalio 2010 - 08:24
Gal yra bandziusiu Estee Lauder Nutritios mineral misriai odai? 4u.gif
Atsakyti
Kaip manote ar Revlon Colorsaty butu tinkama naudoti kasdien? 4u.gif
Atsakyti
Esu giliose dvejonėse...mano oda yra mišri į riebumą (na, nors dabar šalčiams prasidedant jau gal labiau į sausumą pasidarė žandai). Taigi, Chanel mat lumiere man nuo veido vis dėl to paplaukia, T zona įdienojus atrodo tikrai nekaip, tad kažkaip gundausi įsigyti Dior forever...Gal kas galit patarti ar verta, ar nebus taip, kad ji dar greičiau nuplauks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 11, 20:02)

man tai nelabai sita revlon, per sunki, turiu as ja ir stovi nenaudojama, net nezinau kur deti doh.gif o nunaudojau gal tik perkokius 5mm ir tai kazin
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 11, 19:02)

Sunkoka pudrytė, kasdienai aš nenaudočiau, nors žinau yra naudojančių ir patenkintos. Maskuoja gerai smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus, noriu kad laikytusi gerai T zonai, nes visos kitos laikosi normaliai, bet ne tiek, kad nebutu gaila moketu virs 100lt uz jas biggrin.gif Galvoju gal lengvai padengus Revlon atrodytu naturaliai, nes man nelabai didelio maskavimo reikia, tiesiog laikymosi T zonoj g.gif Arba gal koki ta stippling sepeteli nusipirkti jai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2010 10 11, 09:23)
Didelis pagiriamasis zodis Chanel Mat Lumiere pudrytei, mano odai misri tai puikiai tinka  thumbup.gif

Mano taip pat misri oda, ir priekaistu siai pudrai, taipogi neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2010 10 11, 20:16)
Esu giliose dvejonėse...mano oda yra mišri į riebumą (na, nors dabar šalčiams prasidedant jau gal labiau į sausumą pasidarė žandai). Taigi, Chanel mat lumiere man nuo veido vis dėl to paplaukia, T zona įdienojus atrodo tikrai nekaip, tad kažkaip gundausi įsigyti Dior forever...Gal kas galit patarti ar verta, ar nebus taip, kad ji dar greičiau nuplauks g.gif

bent jau man ir su forever paplaukia, net nezinau ka bebandyt doh.gif netenkina mane vaizdas baigiantis darbui nei su chanel mat lumiere, nei su dior forever, nei su borjois healthy mix, nei su mineraline, link darbo pabaigos visos daugiau maziau pradeda blizget arba paplaukia.. gal kas dar kokia pudryte pasiulytumet kad laikytu matiskuma?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 12, 09:04)
gal kas dar kokia pudryte pasiulytumet kad laikytu matiskuma?

Clarins Truly Matte
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 12, 09:04)
bent jau man ir su forever paplaukia, net nezinau ka bebandyt  doh.gif netenkina mane vaizdas baigiantis darbui nei su chanel mat lumiere, nei su dior forever, nei su borjois healthy mix, nei su mineraline, link darbo pabaigos visos daugiau maziau pradeda blizget arba paplaukia.. gal kas dar kokia pudryte pasiulytumet kad laikytu matiskuma?

gosh pudra tikrai islaiko matiskuma, man net per daug, tai vis ieskau kazko geriausio, dar galvoju isigyt make up store nors ji matiskumo nlb islaiko bet patiko daugiau uz kitas megintas smile.gif
Atsakyti