Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 10 14, 15:50)
tai jau pats daktaras sake kad labai didelis odos guzas buvo ,kad stengesi kuo graziau ji pasalinti,bet graziai neisejo rando suformuoti truputi kreivas,tai sake po puses metu apsilankyti patvarkys su vietine nejautra,bet as galesiu tik po metu sugrizti doh.gif
o seip nz dar ietikruju viskas sutine,nors dzinsus tai jau tuos pacius nesioju kaip ir pries op,taip as pas R.B. buvau.
nz gal tirai dar per mazai laiko praejo spresti kaip atrodau dar tik 16 dienu praejo ax.gif

Itariu, kad po pusmecio vaizdelis pasitaisys. Ar labai skauda? Kiek dienu po operacijos gulejai? O pats randas aukstai zemai, storas plonas? Kaip bamba atrodo? Turim albuma susikurusios, jei gali - pasidalink savo foto pries ir po operacijos 4u.gif
Atsakyti
ooo judita - super, saunuole, pasakok viska detaliai, lb smalsu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Nepergyvenk Judita, ir man viskas baisiai atrode po operacijos, galvojau o dieve koks dideles randas ir dar taip aukstai pasirode, galvojau, kad atrodau tragiskai, guodziau save tuom tik, kad pilvas bent jau nebus atsikises, bet su laiku tas vaizdelis gerejo, dabar esi isvis patenkinta, biski yra tos auseles reiktu koreguoti,, bet man ir su jom neblogau sekasi gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2010 10 14, 14:10)
Itariu, kad po pusmecio vaizdelis pasitaisys. Ar labai skauda? Kiek dienu po operacijos gulejai? O pats randas aukstai zemai, storas plonas? Kaip bamba atrodo? Turim albuma susikurusios, jei gali - pasidalink savo foto pries ir po operacijos 4u.gif

nz man skaudejo nors trecia diena po op jau be nuskausminamuju gulejau biggrin.gif bet skauda verysad.gif ir tie laidai labai trugdo (apie ju istraukima patyliu) bet seip gal ir verta doh.gif biggrin.gif
pats randas mano akim aukstai uzdetas ir nelygus.
pats randas dar su sasiukais seip labai plonytis kol kas ax.gif
jau uzsisakiau tepaliuko nuo randu ax.gif kaina superine biggrin.gif
nz jei kas domina smulkiau klauskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 10 14, 18:21)
nz man skaudejo nors trecia diena po op jau be nuskausminamuju gulejau biggrin.gif bet skauda verysad.gif  ir tie laidai labai trugdo (apie ju istraukima patyliu) bet seip gal ir verta doh.gif  biggrin.gif
pats randas mano akim aukstai uzdetas ir nelygus.
pats randas dar su sasiukais seip labai plonytis kol kas ax.gif
jau uzsisakiau tepaliuko nuo randu ax.gif kaina superine biggrin.gif
nz jei kas domina smulkiau klauskit biggrin.gif

Sveika sugrįžus pasigražinus 4u.gif
Gal tas randas tau aukštai per tvarsčius atrodo....Manau po mėnesiuko viskas kitaip atrodys,kaip tik šašiukai nukris,pradėk tept tepaliukų ir viskas bus ok thumbup.gif .Lauksim rezultatų fotki albumiukę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuta: 14 spalio 2010 - 19:03
QUOTE(**Leila** @ 2010 10 13, 09:46)
Niu, tai kur visos dingot?

As vis ruosiuosi B laiska parasyt, bet taip ir neprisiruosiu.

O as tai i Lt gryzusi tai todel ir neesu prie pc smile.gif O kas liecia prisiruosima tai .hmm... as irgi... man reik pas ta kaune nueiti, bet pavarde tai pamirsau unsure.gif doh.gif ot galva turiu. Man dar reikia i konsultacija uzsirasyti pirmiausiai.

QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 10 14, 14:37)
sveikutes
as jau po visko  ax.gif
kolkas nz nelabai tenkina vaizdas o ir ties pjuviu vienoj vietoj toki sukietejima jauciu g.gif
tikriausiai per daug savikritiska esu doh.gif
taip pat reikes pataisymo kitais metais tongue.gif

Na saunuole smile.gif tai stai ir grazi busi jau. na nors ir kreivas randas, bet po drabuziais taip bus. Busi dabar nulieta kaip sakant tongue.gif viskas graziai gules ir tiks.

Nuotrauku tai ir matyt visos nekantriai laukiam ax.gif
Atsakyti

QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 10 14, 15:50)
tai jau pats daktaras sake kad labai didelis odos guzas buvo ,kad stengesi kuo graziau ji pasalinti,bet graziai neisejo rando suformuoti truputi kreivas,tai sake po puses metu apsilankyti patvarkys su vietine nejautra,bet as galesiu tik po metu sugrizti doh.gif
o seip nz dar ietikruju viskas sutine,nors dzinsus tai jau tuos pacius nesioju kaip ir pries op,taip as pas R.B. buvau.
nz gal tirai dar per mazai laiko praejo spresti kaip atrodau dar tik 16 dienu praejo ax.gif

Nu saunuole tu wub.gif

O kas per odos guzas? Ar bamba patiko? Buk zmogus, fotke imesk, baisiai idomu kaip tas randas.

O kaip siaip servisas ten? Is vakaro atvaziavai? Kiek dienu gulejai? Ar viena buvai Kl, ar ir TV vaziavo? As ruosiuos su visa seima vaziuot (neturim kas paziuretu vaikus), tai reiks kazkur apsistoti.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2010 10 14, 21:11)
O as tai i Lt gryzusi tai todel ir neesu prie pc smile.gif O kas liecia prisiruosima tai .hmm... as irgi... man reik pas ta kaune nueiti, bet pavarde tai pamirsau unsure.gif  doh.gif ot galva turiu. Man dar reikia i konsultacija uzsirasyti pirmiausiai.

Papečkys g.gif

gratuleišen J.U.D.I.T.A su finišu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 15 spalio 2010 - 06:20
Sveikinu J.U.D.I.T.A 4u.gif Bet kaip smalsu paziureti nuotraukeles ax.gif Manau cia visos mes noretumem pamatyti tavo rezultatus.O as asmeniskai noriu pamatyti,kaip pilvas atrodo iskart po op 4u.gif
Atsakyti
Ir dar biskuti klausimuku.Ar siuvo raumenis,ar kazkiek "siurbliavo" riebaliukus ir kokia suma uz viska sumokejai?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 10 14, 19:54)
Nu saunuole tu wub.gif

O kas per odos guzas? Ar bamba patiko? Buk zmogus, fotke imesk, baisiai idomu kaip tas randas.

O kaip siaip servisas ten? Is vakaro atvaziavai? Kiek dienu gulejai? Ar viena buvai Kl, ar ir TV vaziavo? As ruosiuos su visa seima vaziuot (neturim kas paziuretu vaikus), tai reiks kazkur apsistoti.

na ,kad odos perteklius didelis verysad.gif
bamba man visai nieko yra dar truputi liko sasiuku irgi bet jau nieko,del foto tai dabar bent savaite nieko neiseis.
Nz gal seselem reiktu,ka duoti,kad daugiau lakstytu,bet man ir taip uzteko,daktaras labai konkretus (atejo apziurejo ir viskas)atvaziavau op ryte,su vyru.Nz viskas gerai,ten buvo smile.gif

siuvo pilvo raumenis tai juos manau labiausiai ir skauda(tempia)ir is sonu pasiurbe 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Parasiau laiska Bagdonui, db laukiu ats.

Idomu kada Idani op? Gal jau po visko?
Atsakyti