Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

kaip atbusti gali su dirzu jeigu pasikeite buna apimtys.ar kas galite atsakyti ar ji nesioti visa para ar ne.sedint gulint ar jo reikia ,kas galite atsakykite.man kartu susiuvo ir prasiskyrusius pilvo raumenis.
Atsakyti
Kiek man zinoma tai reikia but pastoviai menesi, o svarbiausia tai nepakenks. jeigu perskaitytum tema, tikrai rastum ats is merginu po op 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2010 11 10, 23:53)
kaip atbusti gali su dirzu jeigu pasikeite buna apimtys.ar kas galite atsakyti ar ji nesioti visa para ar ne.sedint gulint ar jo reikia ,kas galite atsakykite.man kartu susiuvo ir prasiskyrusius pilvo raumenis.

O KAIP ATSIBUSTI GALI BE DIRŽO???Juk korsetą duodą iškart prieš op.daktaras, jį pamatuoja ir uždeda,o kai išoperuoja ,iškart uždeda ir perveža į palatą iš operacinės su visu korsetu gerai užspaustu.O apimtys tikrai jau taip nesikeičia ,kad reik po op. per naujo matuot.Juk tie korsetai reguliuojasi palei apimtis.Man lb.įdomu kas čia tave op.,kad taip paleido be korseto , be jokios informacijos g.gif .....
Nešiot reikia būtinai 4 sav. bet iš savo patirties galiu pasakyti ,kad geriau 6 savaites.Ištisa parą.
Atsakyti
laba ryta,

kazkaip ta OP keistai atrodo ir tas daktariokas kuris operavo evitele unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2010 11 10, 22:33)
labai keistai prakonsultavo,gydytojas iskviete zmogu kad ismatuotu dirza,ir pasake kad pasakis kaip ji nesioti.atejo pasake kad per diena ji nesioti iki 4 valandu max.o drauge operavosi kitame mieste jai liepe nesioti  menesi laiko diena nakti.ir dabar sunerimau ko klausytis.

na rimtai o kas toks operavo? g.gif
Atsakyti
vajetau isgasdinot mergaite biggrin.gif , o ji tik norejo paklausti apie korseta mastau.gif
man sake nesiot 6 sav . biggrin.gif .. o greiciau tas ketvirtadienis doh.gif .. kazkaip jokio jaudulio, tik norisi, kad greiciau viskas praeitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 11 11, 13:22)
vajetau isgasdinot mergaite  biggrin.gif

negasdinam irnesakyk.gif tik labai jau viskas mistiskai mastau.gif

ateis atesi tas ketvirtadienis biggrin.gif as turbut kaip tu jausiuos,nes man giliai dzin daktarai ir OP ,ju turejus sociai su narkozem biggrin.gif
Atsakyti
Labas, vis paskaitineju buvusias temas ir radau, kad tai ka as rosiuosi darytis, pasidare pas Bagdona forumiete mama2004 , labai idomu kaip jos patobulintos formos, gal kas bendraujat su ja? , o gal ir ji netycia kartais paskaicius parasys apie save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solimar @ 2010 11 11, 14:51)
Labas, vis paskaitineju buvusias temas ir radau, kad tai ka as rosiuosi darytis, pasidare pas Bagdona forumiete mama2004 , labai idomu kaip jos patobulintos formos, gal kas bendraujat su ja? , o gal ir ji netycia kartais paskaicius parasys apie save smile.gif

Tiksliai, pamenu ir aš ,kad ji vis diskutuodavo šioje temoje, įdomu kaip jai sekasi,jau nemažai laiko praėjo po op. smile.gif
Atsakyti
kraujo tyrimai jau pas mane karsta.gif sake gyd truputi kresejimas nukrypias nuo normos, bet bus gerai biggrin.gif . dar padare ir kardiograma smile.gif .. dabar laukiu pirmad, eisiu i konsultacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 11 12, 14:49)
kraujo tyrimai jau pas mane karsta.gif sake gyd truputi kresejimas nukrypias nuo normos, bet bus gerai  biggrin.gif . dar padare ir kardiograma  smile.gif .. dabar laukiu pirmad, eisiu i konsultacija  ax.gif

idomu ar poliklinikoj daro siuos tyrimus g.gif

tai tu jauciu negreit po op prisijungsi, jei rankas tvarkysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 11 12, 15:03)
idomu ar poliklinikoj daro siuos tyrimus g.gif

tai tu jauciu negreit po op prisijungsi, jei rankas tvarkysi g.gif

a velnias zino rolleyes.gif
Atsakyti