Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 11 22, 20:05)
doh.gif tau to tik ir betruko....paziuret ner kam ,gal kokiai babusiai ipirstum g.gif

neturiu verysad.gif .. bete nakti jau viena kart tik keliausiu.. pavaiksciojau ir vel uzmigau smile.gif .
toks klausimas mastau.gif kelinta diena po operacijos tustinotes? nes as nuo ketvirtadienio dar nea unsure.gif . ar baisu bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 11 22, 10:51)
aciu  4u.gif . foto negreit muset  doh.gif . po manes dare vienai moteriskei pilva su krutine  4u.gif .. sake jaucias kaip ir as.. o narkozes ker ko bijot, nes uzmiegi ir viskas.. baisiau kaip reik atsistot  biggrin.gif

Gal čia apie mane kalbėjo tongue.gif ?

QUOTE(Neri29 @ 2010 11 22, 11:02)
Keli klausimeliai, tu pati kojines siltas turejai?
O kateterio nestate i slapimo takus? Va sito labai bijau unsure.gif

Kojinių nereikėjo man, o kateterio tikrai nereikia bijoti.. Net nepajutau, kai jį ištraukė.. Va, o apie kitus drenukus, tai brr.. nemalonu labai...

QUOTE(idani @ 2010 11 23, 08:59)
toks klausimas mastau.gif kelinta diena po operacijos tustinotes? nes as nuo ketvirtadienio dar nea  unsure.gif . ar baisu bus?  biggrin.gif
Šiandien tongue.gif , nieko baisaus..tik pradžiai pačiai baisu, kad pilvas, tiksliau presas neišsitemptų..

Sveikos 4u.gif ,
man labai panašiai, kaip ir Idani vyko.. Riebaliukų nesiurbė, bet krūtinę darė cool.gif .. Juokiuosi, kad dbr valdau tik kojas, rankas nuo alkūnių ir galvą.. Skausmo, kaip tokio nejaučiu, tik tempimas.. Pati viršutinė kūno dalis sukaustyta, nejudri.. Nusiguli tiesiog, ta pati poza jau erzina.. Norisi prasijudinti, o ne kažin kas išeina..
Šiandien vakarop važiuosiu perrišimui, tiksliau pleistriukų perklijavimui, tai daugiau pasiklausinėsiu.. Nes anąkart, kai ėmė drenus, tai jau ne tas galvoj buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 23 lapkričio 2010 - 13:39
tai tu nori pasakyt, kad as gulejau uz sienos? biggrin.gif buvau atejus, bet miegojo madam smile.gif
Atsakyti
tongue.gif , nežinau gal ir aš.. Prieš op vėlavau, tai nebeišėjo užeiti pas tave, o po visko tai jėgų trūkumas cool.gif .. Aš 3 gulėjau..
Atsakyti
ot zosike biggrin.gif .. as pradzioj pirmoj, bet paskui iskele i 2 4u.gif .. kelinta perrisimai? man 18 val.
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 11 23, 15:45)
ot zosike  biggrin.gif .. as pradzioj pirmoj, bet paskui iskele i 2  4u.gif .. kelinta perrisimai? man 18 val.

17,45 4u.gif Dbr tai tikrai turėtume susitikti tongue.gif .. Kai pamatysi susivėlusį klaustuką, tai ten būsiu aš cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2010 11 23, 17:09)
17,45  4u.gif Dbr tai tikrai turėtume susitikti  tongue.gif .. Kai pamatysi susivėlusį klaustuką, tai ten būsiu aš  cool.gif

lotuliukas.gif o as blonde klaustuke tongue.gif
Atsakyti
Idani, kaip tu gyva?
Aš MB guodžiu, kad kasdien vis geriau ir geriau cool.gif .. Po nakties ar ilgesnio pagulinėjimo, tai vis dar kaip klaustukas einu.. bet prasijudinus, jau visai neblogai.. susilenkus, aišku, bet rankos tai žymiai labiau atsileidusios (na, čia man po krūtinės op) 4u.gif ..
Atsakyti
maciau tave tongue.gif .. kadangi velavai, o as anksciau buvau, tai jau laukiau MB prie duru laukiniu 4u.gif . tokia tu smulkute, tai nezinau kur ten reikejo reimonto pas tave biggrin.gif ... einu susilenkus vis dar.. nugara skauda juodai doh.gif .. pirma naktis kaip miegojau ant sono bigsmile.gif ... pasisveriau pas gyd, tai 1 kg daugiau biggrin.gif .. sake todel kad sutinus kaip bulkute hihihi.gif.. jau antra diena taip galva skauda, kad nezinau kur detis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 11 25, 09:07)
maciau tave  tongue.gif .. kadangi velavai, o as anksciau buvau, tai jau laukiau MB prie duru laukiniu  4u.gif . tokia tu smulkute, tai nezinau kur ten reikejo reimonto pas tave  biggrin.gif ... einu susilenkus vis dar.. nugara skauda juodai  doh.gif .. pirma naktis kaip miegojau ant sono  bigsmile.gif ... pasisveriau pas gyd, tai 1 kg daugiau  biggrin.gif .. sake todel kad sutinus kaip bulkute hihihi.gif.. jau antra diena taip galva skauda, kad nezinau kur detis  unsure.gif

tongue.gif , ei reikėjo pamojuoti.. Vėlavom mes žiauriai cool.gif ..
Dbr jau šiek tiek padoriau slankioju, susilenkus, bet jau lengviau.. O ant šono kaip noriu atsigulti wub.gif , tik bijojau, gal sakau, nelabai galima.. bet jei tu jau miegojai, tai bandysiu ir aš..
Nuo galvos gerk ketanovo ar ibuprofeno 600, man nuima.. Nors, tfu tfu tfu, dbr nieko.. Laikykis 4u.gif

P.S. dbr galvoju, gal tau skauda labiau, nes daugiau odos patempe g.gif .. Man aiškino kaip ten kas, bet buvo truputį bloga pasidarę, tai nelabai klausiau - man randas nebus labai žemai.. kaip supratau, pas tave geriau gavosi unsure.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa99: 25 lapkričio 2010 - 12:22
ikeliau foto.. bet ka ten suprasi kaip susilenkus ir pleistrai biggrin.gif
Papildyta:
man rodos, kad zemai, nes tie pleistrai dabar neleidzia issivaizduoti, kaip su kelnaitemis atrodysiu. pasak Kaikario, kad nepasigailejo manes biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms, ir as jungiuosi prie Jusu, nes labai jau atsiboto tie klausimai "ar jus kartais nesilaukiat?" . Susirasinejau su DR.T. Astrausku, ir R. Bagdonu. Kazkaip manau pasirinksiu Bagdona. Labai butu idomu paziureti Jusu foto,gal pagelbesit ir patarsit kaip? smile.gif
Atsakyti