Maciau albumas papildytas...
Idani,atrodai super!!! ir randas tikrai labai zemai. Nors ir man nelabai svarbu ar matysis jis,bet vistiek geriau kai zemiau
.
As tai kazkaip labai bijau narkozes,o dar kai paskaiciau,kad kvepavimas sustoja tai brrrrr.....

As tai kazkaip labai bijau narkozes,o dar kai paskaiciau,kad kvepavimas sustoja tai brrrrr.....

siandien praejo 2 savaites ir ziuriu - 3 kg

QUOTE(**Leila** @ 2010 12 01, 22:30)

Idani kita situacija, ji pilvo plastika dare, o tu kaip suprantu tik nusiurbima nori. Tai jeigu yra daug siurbt, nemanau, kad bus geri rezultatai

as ir plastika daryciau,nes striju pilna

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 12 02, 08:49)
as ir plastika daryciau,nes striju pilna
viska daryciau kaip idani ir rankos ir slaunys ir pilvas su patempimu...zodziu pilnas komplektelis 

Jeigu oda nenukarus, nera pertekliaus, tai tau plastikos nepadarys vien tam, kad strijas pasalinti. Be to iskesti tiek skausmo, o paskui jei turesi vaikeli vel tas pats bus tai nzn ar verta

[quote=varlius2007,2010 12 01, 21:23]
netycia laikrasty pastebejau reklama:
http://www.plastikoschirurge.lt
gal kas esate susidurusios su ja,kokie atsiliepimai,kokios kainos?
Siaip tai man ji patiko, as pas ja prie 7 metus ausu korekcija dariau, tai likau patenkinta visu 100 proc. Kaina tai jau su ja asmeniskai derint reikia, niekur ji neskelbia..
netycia laikrasty pastebejau reklama:
http://www.plastikoschirurge.lt
gal kas esate susidurusios su ja,kokie atsiliepimai,kokios kainos?
Siaip tai man ji patiko, as pas ja prie 7 metus ausu korekcija dariau, tai likau patenkinta visu 100 proc. Kaina tai jau su ja asmeniskai derint reikia, niekur ji neskelbia..

Merginos, nu bukit geros, pasakykit ka daryti, kad butu galima foto paziureti? Savo atsiusti, rasyti cia milijona zinuciu? Ar tiesiog naujokams neleidziama? 
Norisi paziuret realiu, nephotosopintu foto pries ir po, kad galeciau vaizda susidaryti, kas ir kaip. Isitikinti, ar verta... Nes cia kai pries tai auksciau paskelbtoje zinuteje paziurejau foto, tai nepamaciau praktiskai jokio pokycio. Tai jei taip realiame gyvenime... Neapsimoka...

Norisi paziuret realiu, nephotosopintu foto pries ir po, kad galeciau vaizda susidaryti, kas ir kaip. Isitikinti, ar verta... Nes cia kai pries tai auksciau paskelbtoje zinuteje paziurejau foto, tai nepamaciau praktiskai jokio pokycio. Tai jei taip realiame gyvenime... Neapsimoka...
QUOTE(Muse @ 2010 12 02, 16:16)
Merginos, nu bukit geros, pasakykit ka daryti, kad butu galima foto paziureti? Savo atsiusti, rasyti cia milijona zinuciu? Ar tiesiog naujokams neleidziama? 

Nusiunciau tau AZ.
Laukiam ir tavo foto

Aciu, merginos. Paziurejau. Tai pas mane kaip pas Idani situacija, turbut i ja panasiausia (idesiu foto po savaitgalio).
Idani, bet tau ir kojas, ir rankas tvarke. Pas gyd. B.? Gal gali priminti kiek kainavo, kazkaip nepamenu.... Gal i AZ... Idani, bet dar tu plonesi, ar ne? Cia tik iskart po operacijos tokia plona, ir dar sumazesi?
Visos mes cia su vienodais baisuokliais, visos po gimdymu turbut tokius palikimus gavome. Bet yra vilties vel buti graziomis.
Idani, bet tau ir kojas, ir rankas tvarke. Pas gyd. B.? Gal gali priminti kiek kainavo, kazkaip nepamenu.... Gal i AZ... Idani, bet dar tu plonesi, ar ne? Cia tik iskart po operacijos tokia plona, ir dar sumazesi?
Visos mes cia su vienodais baisuokliais, visos po gimdymu turbut tokius palikimus gavome. Bet yra vilties vel buti graziomis.
sveikutes, na as jau op
vaikstau dviem buteliukais ir megaujuos siokiom tokiom atostogomis

QUOTE(emuke @ 2010 12 02, 16:05)
sveikutes, na as jau op
vaikstau dviem buteliukais ir megaujuos siokiom tokiom atostogomis 

Vakar buvau pas gyd., tai kaip ir gerai viskas.. Klausiau dėl pilvo, kaip čia skaitosi patinęs jis dar ar nebe, tai tipo dar patinęs.. Nelabai aš pati suprantu, kai pusė pilvo nejautrus yra

Randukas pas mane vis tik aukštokai gavosi, nes lyg ir oda elastinga labai.. nu žodž.. dbr nelabai ir pergyvenu, vasarą gal daugiau erzinsiuos dėl to

Labai gėda, kad vis foto neįdedu, tikrai pasitaisysiu.. Ryt, kaip tik, ir man dvi savaitės po op, tai bus šiokia tokia proga ir pasirodyti