Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

Maciau albumas papildytas...
Atsakyti
Idani,atrodai super!!! ir randas tikrai labai zemai. Nors ir man nelabai svarbu ar matysis jis,bet vistiek geriau kai zemiau smile.gif .

As tai kazkaip labai bijau narkozes,o dar kai paskaiciau,kad kvepavimas sustoja tai brrrrr..... sad.gif

Atsakyti
siandien praejo 2 savaites ir ziuriu - 3 kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 01, 22:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Taigi darytis vienas malonumas lotuliukas.gif

Idani kita situacija, ji pilvo plastika dare, o tu kaip suprantu tik nusiurbima nori. Tai jeigu yra daug siurbt, nemanau, kad bus geri rezultatai 4u.gif

as ir plastika daryciau,nes striju pilna verysad.gif viska daryciau kaip idani ir rankos ir slaunys ir pilvas su patempimu...zodziu pilnas komplektelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 12 02, 08:49)
as ir plastika daryciau,nes striju pilna verysad.gif viska daryciau kaip idani ir rankos ir slaunys ir pilvas su patempimu...zodziu pilnas komplektelis lotuliukas.gif

Jeigu oda nenukarus, nera pertekliaus, tai tau plastikos nepadarys vien tam, kad strijas pasalinti. Be to iskesti tiek skausmo, o paskui jei turesi vaikeli vel tas pats bus tai nzn ar verta g.gif Kiek man aiskino, tai plastika yra labai sudetinga op.
Atsakyti
[quote=varlius2007,2010 12 01, 21:23]
netycia laikrasty pastebejau reklama:
http://www.plastikoschirurge.lt
gal kas esate susidurusios su ja,kokie atsiliepimai,kokios kainos?

Siaip tai man ji patiko, as pas ja prie 7 metus ausu korekcija dariau, tai likau patenkinta visu 100 proc. Kaina tai jau su ja asmeniskai derint reikia, niekur ji neskelbia.. g.gif
Atsakyti
Merginos, nu bukit geros, pasakykit ka daryti, kad butu galima foto paziureti? Savo atsiusti, rasyti cia milijona zinuciu? Ar tiesiog naujokams neleidziama? sad.gif

Norisi paziuret realiu, nephotosopintu foto pries ir po, kad galeciau vaizda susidaryti, kas ir kaip. Isitikinti, ar verta... Nes cia kai pries tai auksciau paskelbtoje zinuteje paziurejau foto, tai nepamaciau praktiskai jokio pokycio. Tai jei taip realiame gyvenime... Neapsimoka...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 12 02, 16:16)
Merginos, nu bukit geros, pasakykit ka daryti, kad butu galima foto paziureti? Savo atsiusti, rasyti cia milijona zinuciu? Ar tiesiog naujokams neleidziama? sad.gif

Norisi paziuret realiu, nephotosopintu foto pries ir po, kad galeciau vaizda susidaryti, kas ir kaip. Isitikinti, ar verta... Nes cia kai pries tai auksciau paskelbtoje zinuteje paziurejau foto, tai nepamaciau praktiskai jokio pokycio. Tai jei taip realiame gyvenime... Neapsimoka...

Nusiunciau tau AZ.
Laukiam ir tavo foto 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos. Paziurejau. Tai pas mane kaip pas Idani situacija, turbut i ja panasiausia (idesiu foto po savaitgalio).

Idani, bet tau ir kojas, ir rankas tvarke. Pas gyd. B.? Gal gali priminti kiek kainavo, kazkaip nepamenu.... Gal i AZ... Idani, bet dar tu plonesi, ar ne? Cia tik iskart po operacijos tokia plona, ir dar sumazesi?

Visos mes cia su vienodais baisuokliais, visos po gimdymu turbut tokius palikimus gavome. Bet yra vilties vel buti graziomis.
Atsakyti
sveikutes, na as jau op smile.gif vaikstau dviem buteliukais ir megaujuos siokiom tokiom atostogomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emuke @ 2010 12 02, 16:05)
sveikutes, na as jau op smile.gif vaikstau dviem buteliukais ir megaujuos siokiom tokiom atostogomis  lotuliukas.gif

bigsmile.gif , kaip jautiesi? Ar viskas gerai?

Vakar buvau pas gyd., tai kaip ir gerai viskas.. Klausiau dėl pilvo, kaip čia skaitosi patinęs jis dar ar nebe, tai tipo dar patinęs.. Nelabai aš pati suprantu, kai pusė pilvo nejautrus yra tongue.gif ..
Randukas pas mane vis tik aukštokai gavosi, nes lyg ir oda elastinga labai.. nu žodž.. dbr nelabai ir pergyvenu, vasarą gal daugiau erzinsiuos dėl to cool.gif ..
Labai gėda, kad vis foto neįdedu, tikrai pasitaisysiu.. Ryt, kaip tik, ir man dvi savaitės po op, tai bus šiokia tokia proga ir pasirodyti tongue.gif .
Atsakyti
Liepa, ale tavo pilvukas ir taip grazus buvo (jei tik nemaisau...). Tai dabar turetu buti fantastiska...
Atsakyti