Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

na keliu fotkes smile.gif, darbe palikau telefo laida, ai negaliu ikelti nuotraukos kur as supaisyta.
tik i mano perisima susirinko visa seima, tai ten tokios fotkes visos ir atviros (su visu bikiniu) ir gal nelabai gerai matosi pats pjuvis. ir pati nelabai suprantu ar aukstai jis cia pas mane ar zemai. Ir nelabai fotkese matose, bet virs rando tokios bangos yra, sake, kad jos issilygins. O pas jus irgi taip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 05 gruodžio 2010 - 16:19
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 05, 17:02)
na keliu fotkes smile.gif, darbe palikau telefo laida, ai negaliu ikelti nuotraukos kur as supaisyta.
tik i mano perisima susirinko visa seima, tai ten tokios fotkes visos ir atviros (su visu bikiniu) ir gal nelabai gerai matosi pats pjuvis. ir pati nelabai suprantu ar aukstai jis cia pas mane ar zemai. Ir nelabai fotkese matose, bet virs rando tokios bangos yra, sake, kad jos issilygins. O pas jus irgi taip buvo?

Apžiūrėjau foto, randas sakyčiau žemai, bet pas tave jis tiesiai darytas, o ne šypsenos formos.Aha tos bangos matosi, bet jei sakė ,kad jos išsilygins gal taip ir bus g.gif .Pas mane asmeniškai ,tai nebuvo jokių bangelių. Bet manau po mėnesio atrodys viskas liuksiškai thumbup.gif .Tavo pilvas ir be plastikos gerai atrodė, tai po jos išvis superr bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2010 12 05, 18:34)
Apžiūrėjau foto, randas sakyčiau  žemai, bet pas tave jis tiesiai darytas, o ne šypsenos formos.Aha tos bangos matosi, bet jei sakė ,kad jos išsilygins gal taip ir bus g.gif .Pas mane asmeniškai ,tai nebuvo jokių bangelių. Bet manau po mėnesio atrodys viskas liuksiškai thumbup.gif .Tavo pilvas ir be plastikos gerai atrodė, tai po jos išvis superr bus. smile.gif

Nu jo pas mane labai jau nedidellis tas lankelis, bet ir ne visai tiesiai.O kodel taip dare, net ir nzn g.gif , tik dabar kai pasakiai susimasciau. Matomai buvo kazkokios priezastys, Na bus matyt.

O tau jau daug laiko po op praejo. gal atsimi kaip jauteisi po men. ar jau galejai pilnai issitiesti?
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 05, 17:44)
Nu jo pas mane labai jau nedidellis tas lankelis, bet ir ne visai tiesiai.O kodel taip dare, net ir nzn  g.gif , tik dabar kai pasakiai susimasciau. Matomai buvo kazkokios priezastys, Na bus matyt.

O tau jau daug laiko po op praejo. gal atsimi kaip jauteisi po men. ar jau galejai pilnai issitiesti?

JO ,man jau 2 su virš metų praėjo.Aš jau 3 diena ėjau išsitiesus,kažkaip manęs smarkai netempė žemyn smile.gif .Aplamai labai gerai man gyjimo procesas vyko
Atsakyti

i 
Skelbimai ištrinti, nariams skirti įspėjimai.
Atsakyti
Neri, kaip faina, kad randas zemai ir tiesus thumbup.gif
Atsakyti
atsikeliau is po nakties su kruvinu korsetu unsure.gif .. toks blynas nemazas.. tik nesuprantu kodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 05, 21:27)
atsikeliau is po nakties su kruvinu korsetu  unsure.gif .. toks blynas nemazas.. tik nesuprantu kodel  unsure.gif

blink.gif O tas kraujavimas iš rando pasirodė ar bambos? g.gif
Papildyta:
Neri,gal tau šypsenos formos nedarė todėl, kad nebuvo pas tave "kengūros", ta prasme kabančios odos pertekliaus g.gif ,aš taip pamislinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2010 12 05, 23:05)
blink.gif O tas kraujavimas iš rando pasirodė ar bambos? g.gif
[

is rando unsure.gif .. toj vietoj kur didziausias tempimas po bamba.. pleistrai buvo permirke krauju blink.gif .. nu ziuresim siandien unsure.gif
kraujuoju vel verysad.gif .. reiks skambint gyd doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo idani: 06 gruodžio 2010 - 07:50
QUOTE(idani @ 2010 12 06, 09:21)
is rando  unsure.gif .. toj vietoj kur didziausias tempimas po bamba.. pleistrai buvo permirke krauju  blink.gif .. nu ziuresim siandien  unsure.gif
kraujuoju vel  verysad.gif .. reiks skambint gyd  doh.gif

Man tai tris dienas ligonineje is bambos kraujavo ir smarkiai sakyciau, tai gud. ramino, kad cia nieko tokio, apie bamba daug nervu, daug kraujagysliu. Bet cia pas tave is rando, ir jau nemazai laiko praejo po OP, zinai, butinai pasiskambink.
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 06, 08:58)
Man tai tris dienas ligonineje is bambos kraujavo ir smarkiai sakyciau, tai gud. ramino, kad cia nieko tokio, apie bamba daug nervu, daug kraujagysliu. Bet cia pas tave is rando, ir jau nemazai laiko praejo po OP, zinai, butinai pasiskambink.

Eina sau, nu tikrai gal nieko gero..... blink.gif unsure.gif , būtinai pasiskambink ir pasirodyk gal jam, bet jei atsivertų randas, nes taip būna, tai matytum pati.Gal ten tik sunkiasi kai daugiau pajudi, būna ir taip..... unsure.gif .Pranešk ką tau ten sakė.
Atsakyti
idani - neramu del taves , laukiam ziniu ka sake gydytojas ax.gif

o man snd is pilvo 1 drena istrauke tai ujei net neisivaizdavau,kad man jis po visa pilva isvedziotas buvo doh.gif kita - paskutini isims treciadieni bigsmile.gif bet jau ir su viena bonka likus jau zymiai legviau thumbup.gif
Atsakyti