QUOTE(indre_uk @ 2011 09 29, 00:49)
Sveikutes

Kaip laikotes?? Kas naujo?
Astule, kaip gimdymas praejo? Ar jau galima sveikinti
Vilma siandien maciau dekupazo pamokeleje, tai galiu pasakyt kad be graziai issikisusio pilvuko jokio virsvorio nematyti, saunuole!
Kaip Margo tavo ziogeliui mokykloj sekasi? kaip jo meiles reikalai
As tai persikrausciau i Oakington'a, man cia visad patiko, ramu, daug zalumos

Dirbu jau trecia savaite, tai mano Viktorija isgyvena stresa vargse.. nesupranta uz ka as ja visa diena palieku pas nepazystma zmogu. Tikiuosi pripras, nes dabar pikta labai ant manes, neprisileidzia tik zirzia istisai, vakarais ant ranku pranesioju nes nebesusitvarkau su panele. Childminder'es jau tris pakeiciau nes nenoredavo gryzti, zodziu vargstu as su ja

Na bet manau susigyvens su kuria nors vis tiek
Sveikutes
viskas praejo gerai. Pabijojau 40 min ir viskas

Zmogiukas 3kg. Man dar kazkiek ta pjuvi maudzia, bet nieko kazko baisaus. Siandien vezima isbandem, iki sainsbury's nuvarem
Tavo Viktorija tokia atrodo draugiska ir neproblematiska, bet matai.....nepatinka jai ir tiek, bet matyt laiko reikia, tuo labiau jei nepratus su kazkuo kitu buti.
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 10 02, 14:24)
sveikos
Visos uzsieme, mazai kas i tema beuszuka
Asta turi berniuka

reiks kada eiti aplankyti, bet vis dar laukiu,kol visi apsipras su nauju zmoguciu
Mano ziogas eina i mokykla pasisokinedamas, pamazu imu prie to priprasti

nes jis buvo toks mamyciukas ir drovus be galo, tuo labiau kalbos nemoka, bet mokykla patinka beprotiskai, savaitgalis didziausia kancia vaiko gyvenime, nes nedirba mokykla

esu labai patenkinta
na tikiuosi ir Viktorija atras sau artima zmogu, su kuriuo nores buti

Mano vaikas Lietuvoj lanke darzeli,tai verke visus tuos metus nuejes, o cia problemu nera
As jau galima sakyt apsipratau

nors kazkaip bijojau kaip cia bus.......

nors aisku, bus tai dar visko, bet dabar kolkas normaliai.