Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Taikute @ 2010 10 07, 11:55)
Baltike, kada i svecius uzsuksi  tongue.gif

Na kad nežinojau, jog jūs jau sveiki biggrin.gif ax.gif . Šiandien gal jau nelabai - mažoji miegoti susiruošė biggrin.gif . Ir šiaip namus prižiūrėti reikia, bo tinkuotojai dirba per du objektus ir kada sumąstę atvažiuoja, kad sumąstę išvažiuoja. Šįryt lyg ir neturėjo dirbti, tai mudvi su Elze ramia sąžine voliojamės lovoje vyrus išleidusios ir šast - lange išelnda kažkokio vyruko galva doh.gif lotuliukas.gif . Tinko pritrūko, tai pas mus atlėkė padirbėti.
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2010 10 06, 09:04)
asaraa, kazkodel man atrodo kad esat mano kaimyne  ax.gif

QUOTE(asaraa @ 2010 10 06, 09:30)
Tiksliai zinau kad musu kaimyne SAMTA0204 (per kelis namukus).
Parasykit kur jusu namukas  mirksiukas.gif

QUOTE(Lana*** @ 2010 10 06, 10:29)
taip taip SAMTA0204 ir musu kaimyne  4u.gif

Smagu kai cia kaimynes susitinka bigsmile.gif
Asaraa, Lana, ziuriu jusu nera 1 puslapy. Jei parasytumet darbu stadijas, tai irasyciau kitoj temoj 1 puslapy ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2010 10 06, 12:44)
Aš tai laukiu, kol RK atsikraustys, bus smagu kavos vakarais nueit pagert  thumbup.gif Ir juk aš jau mašiną turiu - tai pralėksim drauge pro apylinkes, visas aplankysim ir namukus apžiūrėsim...Tai bent planus ramiai tyliai audžiu... tongue.gif

Kava geriau ryte geriam, kol namie dirbsi biggrin.gif.
Butinai praleksim, visas aplankysim bigsmile.gif rolleyes.gif

QUOTE(pra @ 2010 10 06, 12:50)
o sviesi tvora nera blogai...musu sode tokia, erdvus kiems toks atrodo, sauletas...

Nufotkink kiema su tvora bigsmile.gif . As noreciau baltos tvoros, bet apdulkejimo, papilkejimo bijau unsure.gif . MB sako ruda darom, bet nezinau...

QUOTE(egis_klp @ 2010 10 06, 12:59)
Merginos, tai pasirodysit savo namukus? t.y. gausiu pagaliau ta slaptazodi, ar ne?

Ale koks nekantrus lotuliukas.gif . Gi 1 puslapy parasyta, kad reik palaukt ar nieks nepriestaraus mirksiukas.gif . Pakolkas tylu i az del taves, tai siandien tureciau parasyt prisijungimo duomenis. Lauksim tavo susikurto albumo ir fotkiu mirksiukas.gif .

QUOTE(ilonux @ 2010 10 06, 14:17)
bus ne kaimas greit, o Trušelių didmiestis  lotuliukas.gif

Nu geras lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 10 06, 14:46)
- VISKAS PRIKLAUSO TIK NUO GYVENTOJŲ AKTYVUMO IR NUOLATINIO ZYZIMO SAVIVALDYBEI.

O kas konkreciai turi zysti? Gal persikrauscius, kokius parasus surinkt g.gif .
Papildyta:
QUOTE(ausra101 @ 2010 10 06, 14:49)
Idejau ir as kelias foto ir namo is seimos, jei kam idomu susipazinti  blush2.gif

Grazios foto seimynos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 10 06, 13:44)
O šviesi tvora, man rods, nelabai praktiška būtų, tuoj visi pažeidimai medžio matytųsi...

o kodel manot,kad sviesi tvora nepraktiska butu g.gif na man jau nepatinka musu metaline tvora juodai nudazyta- visi pauksciu s... matosi doh.gif ir dar man kaip tik atrodo,kad kai tamsios tvoros dazai atsilupines tai labiau "svies" medzio struktura g.gif mes net galvojam atsisakyti tamsiu pakopu laiptams unsure.gif - nes jei pasizeidzia- tada ir matosi tas gabaliukas,paprastai neuzlakuosi, reikia nusveisti graziai, tonuoti-beicuoti ir tik tada lakuoti kad nesimatytu...
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 10 07, 12:57)
Grazios foto seimynos smile.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti

O kas konkreciai turi zysti? Gal persikrauscius, kokius parasus surinkt g.gif .

Nereikia parašų rinkti, tie parašai nieko nereiškia. Reikia rašyti kuo dažniau raštus, į kuriuos jie turi pagal įstatymą atrašyti per nustatytą laiką, jei neatsako, galima apskųst. Kuo daugiau raštų nuo atskirų žmonių dėl to paties objekto - tuo geriau - gal nusibos rašinėti ir įtrauks į biudžetą eilutę apie kelio tvarkymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 07, 13:07)
o kodel manot,kad sviesi tvora nepraktiska butu  g.gif na man jau nepatinka musu metaline tvora juodai nudazyta- visi pauksciu s... matosi  doh.gif ir dar man kaip tik atrodo,kad kai tamsios tvoros dazai atsilupines tai labiau "svies" medzio struktura  g.gif mes net galvojam atsisakyti tamsiu pakopu laiptams unsure.gif - nes jei pasizeidzia- tada ir matosi tas gabaliukas,paprastai neuzlakuosi, reikia nusveisti graziai, tonuoti-beicuoti ir tik tada lakuoti kad nesimatytu...

siaip mes dazem tvora specialiais dazais, kurie nesilupa...jie tinka rastiniams namams, nes issaugo visas medzio savybes. Tik trukumas - kaina, taciau tokiais dazysim ir sklypo tvora... Jokio lako...
o del sodo tvoros foto, RK, tai kai buisu namie paziuresiu, gal kokia turiu...
Atsakyti
Lana smagu susipazinti virtualioj aplinkoj mirksiukas.gif

Smagu kai cia kaimynes susitinka bigsmile.gif
Asaraa, Lana, ziuriu jusu nera 1 puslapy. Jei parasytumet darbu stadijas, tai irasyciau kitoj temoj 1 puslapy  ax.gif

aga, pastebejau kad nieks neitrauke ax.gif Namukas stovi su isores apdaila, reikia vidu tik isirengti.
Atsakyti
user posted image
user posted image

na va, ka cia pat radau...siek tiek matosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pra: 07 spalio 2010 - 12:52
QUOTE(pra @ 2010 10 07, 13:45)
siaip mes dazem tvora specialiais dazais, kurie nesilupa...jie tinka rastiniams namams, nes issaugo visas medzio savybes. Tik trukumas - kaina, taciau tokiais dazysim ir sklypo tvora... Jokio lako...
o del sodo tvoros foto, RK, tai kai buisu namie paziuresiu, gal kokia turiu...

tai jus tamsiai dazet ar sviesiai? kas cia per dazai ir kur pirkote? Aciu 4u.gif

mes namo lentas irgi dazem kazkokiais "super" dazais- norejom kad medzio faktura matytusi- sake nereikes perdazyti 10metu biggrin.gif nu ziuresim kaip cia gausis, nes kaina tai jau ne super... biggrin.gif tokiais noretume ir tvora dazyti,man patinka,kad "medis" matosi, bet kaina visai tvorai gaunasi blink.gif na gal MB susigyvens iki pavasario su ta kaina biggrin.gif
Papildyta:
pra,vat tokios tvoros as ir noriu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 07, 13:52)
tai jus tamsiai dazet ar sviesiai? kas cia per dazai ir kur pirkote? Aciu  4u.gif

mes namo lentas irgi dazem kazkokiais "super" dazais- norejom kad medzio faktura matytusi- sake nereikes perdazyti 10metu  biggrin.gif nu ziuresim kaip cia gausis, nes kaina tai jau ne super... biggrin.gif  tokiais noretume ir tvora dazyti,man patinka,kad "medis" matosi, bet kaina visai tvorai gaunasi  blink.gif na gal MB susigyvens iki pavasario su ta kaina  biggrin.gif
Papildyta:
pra,vat tokios tvoros as ir noriu  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

mes kadangi kaip buozes kelis ukius valdom bigsmile.gif lotuliukas.gif , tai sode dazem sviesiai dazais...idejau foto, o sklype dazysim tamsiais, bet tokiais pat.... Pavadinima galiu paklausti vyro vakare...
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 10 07, 13:54)
mes kadangi kaip buozes kelis ukius valdom  bigsmile.gif  lotuliukas.gif , tai sode dazem sviesiai dazais...idejau foto, o sklype dazysim tamsiais, bet tokiais pat.... Pavadinima galiu paklausti vyro vakare...

na as turejau galimybe realiai paziureti kokia tvora mums tinka biggrin.gif pradziai kol tik sudejo buvo tamsiai impregnuotos, siais metais jau sviesesnes ir butent tokiu ir noreciau thumbup.gif o kitais metais jau pilketi musu tvorele prades lotuliukas.gif
buciau laabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
paklausiau vyro telefonu, kokie tie dazai, tai sake, kad Kifer (gal rasosi kaip kitaip)... g.gif
siaip man medine tvora.. wub.gif
Atsakyti