Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 10 22, 11:28)
pas tave "augustas"?

taip
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 10 22, 11:27)
man tik apie tokius pasvajoti  lotuliukas.gif  tiksliau as net nesvajoju  lotuliukas.gif  man tiks ir ermitazo sviestvai  thumbup.gif

o ir ermitaze ir senukuose visokiu grozybiu yra thumbup.gif o jei dar labiau i klasika tai is vis super biggrin.gif
man tokio tipo svietuvai wub.gif
http://www.senukai.l...s-p007-5_4.html

juos labai lengva "transformuoti" biggrin.gif yra ju visokiu spalvu- ir tamsaus metalo,ir aukso spalvos ir sidabriniu... ir dydziai nuo 3 iki kokiu 9 lempikiu galima rasti thumbup.gif paskui jau fantazijos reikalas- nori gaubteliu lempikems prisiperki,nori svarovskius kabini kokius nori ir kokiom nori spalvom, nori stiklo karoliukus kokios tik nori formos... "stiklej" yra zvakide tokia padaryta-lange stovi su tais svarovskiukais ir kaspineliais- nu super wub.gif wub.gif
bet maniskis skersas ziuri i tas lempas,jam nepatinka, tai as su tais karoliukais pameginsiu zaisti su sieniniais sviestuvais antro auksto hole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 10 22, 12:27)
man tik apie tokius pasvajoti  lotuliukas.gif  tiksliau as net nesvajoju  lotuliukas.gif  man tiks ir ermitazo sviestvai  thumbup.gif

Oi man irgi tik pasvajoti apie tokiu sviestuviukus doh.gif kol gyvenam su lenino lemputem tai irgi nervas ima, bet po svenciu kai pasitaupysiu reiks kazko irgi ieskotis, kaip sakai tiks ir senuku ir ermitazo, jei kas grazesnio uzklius rolleyes.gif Bet tu kaino as nematau indruciuko nuorodoje??? Bet galiu tik isivaizduoti, kad OHOHOHO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 22, 11:48)

indruciuk ir man tokio tipo sviestuvas wub.gif
kai isigysiu o tikiuos jau greit, tai transformuosiu kaip tu sakai - per atostogas savo ilgasias smile.gif
vienam viesbuti nusifotkinau toki sviestuva tik jis ten su swarofskiais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 10 22, 12:11)
nematau indruciuko nuorodoje??? Bet galiu tik isivaizduoti, kad OHOHOHO  doh.gif

http://www.osvetim.r.../view/1225/109/
sitos kolekcijos yra su kainom 4u.gif gerai,kad eurais,tai nelabai daug atrodo,kol nepadaugini is 3,5 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(edituke @ 2010 10 22, 12:30)
-kai isigysiu o tikiuos jau greit, tai transformuosiu kaip tu sakai  - per atostogas savo ilgasias  smile.gif
--vienam viesbuti nusifotkinau toki sviestuva tik jis ten su swarofskiais  wub.gif

net neabejojiu,kad tai bus pats graziausias daiktas namie wub.gif thumbup.gif as turiu paveiksla,kuri daugiaunei metus su pertraukom siuvinejau- tai jis tikrai naujuose namuciuose uzims kokia garbinga vieta biggrin.gif kazkam jis be rysio, kazkam per ryskus ir t.t.,bet man jis pats paciausias, juk tiek darbo,meiles,pastangu ir kantrybes ideta- kaip koks vaikas devynis menesius isnesiotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

-- nuotrauka i studija biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes
ir as pagaliau isigijau savo lempas nors ir ne visai apie kokias svajojau
user posted image

tai dar liko dabar virtuvej dar kzka priderinti,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 22 spalio 2010 - 13:00
QUOTE(Reniss @ 2010 10 22, 14:59)
sveikutes
user posted image

OOO koks grozis wub.gif kaip is katalogo wub.gif tai kur panelyte tokius pakirtai, matyt nepigiai atsistojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 10 22, 13:03)
OOO koks grozis  wub.gif  kaip is katalogo wub.gif  tai kur panelyte tokius pakirtai, matyt nepigiai atsistojo  4u.gif

tikrai nedaug, nes cia ne swarovskis, jos is vokietijos, bet siap patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 10 22, 15:07)
tikrai nedaug, nes cia ne swarovskis, jos is vokietijos, bet siap patenkinta

thumbup.gif o kai šviečia šviesos ar pakanka ax.gif tokio tipo švietuvų šviesa yra tikslinė į viena tašką ar išsklaidyta - kažkaip man atrodo kad blankiau šviečia per tuos "ažūrus" blush2.gif
Atsakyti
Reniss, gražu bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai zinok sviesos pakanka, pas mus jos dvi, tai tik vienos tereikia ijungti, pilnai apsviecia ir tas azuras neslopina, na labai grazia kai sviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 10 22, 13:59)
sveikutes
user posted image

grazu renis thumbup.gif
Atsakyti