Laba dienelė. Registras su Puikybė ir prietarai ir altoriais, kurių 50psl įveikiau ir knygos neimu jau antra savaitė į rankas.
QUOTE(amber123 @ 2010 10 04, 14:53)
Man kątik SS irgi skundėsi, kad Papūgėlė neprisijungia nuo 09 30. Ot sakau, net keturioas dienas žmogus panorėjo pailsėti, o jau pasigedo visos
Papildyta:
katilina, eik į google, spausk vaizdai, surink ten pavadinimą ir išmes tau krūvą paveijkslėlių
http://www.google.lt...r...q=&gs_rfai=
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 04, 15:03)
Man kątik SS irgi skundėsi, kad Papūgėlė neprisijungia nuo 09 30. Ot sakau, net keturioas dienas žmogus panorėjo pailsėti, o jau pasigedo visos 
QUOTE(ingina @ 2010 10 04, 12:25)
"Numyletieji kaulai ".Antroji labai patiko - jautri, kiek skaudi netgi istorija, zinoma su fantastikos prieskoniais, bet man patiko - apie gyvenima po mirties, galimybe stebeti artimuosius, gal net itakoti ju gyvenima
Aš kaip tik ją šiuo metu skaitau. Na kažkaip nepastebėjau jokių fantastikos elementų, nors jau 2/3 knygos perskaičiau
QUOTE(katilina @ 2010 10 04, 12:49)
Charles Brokaw "The Lucifer code/ Liuciferio kodas"
Na jo knygose visada yra šiek tiek politikos, bet manau ne per daugiausiai. Dėkui už komentarą. Manau ji ir man labai patiks.
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 04, 14:58)
Laba dienelė. Registras su Puikybė ir prietarai ir altoriais, kurių 50psl įveikiau ir knygos neimu jau antra savaitė į rankas.

"Altorių šešėly" ir aš vasaros mokyklinių atostogų metu kankinau
Sveikos naujoje temoje
Registruojuosiu su "Mergina su drakono tatuiruote".
Neskaičiau. Bet manau, kad tikrai verta
Aš per google jų ieškausi. Būna, kad paveiksliukas neteisingai užkoduotas (visi tame psl. vienodu kodu). Tuomet pas save kompe išsisaugodama jį tiesiog pakeičiu pavadinimą.
Na nejaugi ji taip sunkiai skaitosi
Ar čia dėl to, kad privaloma
Registruojuosiu su "Mergina su drakono tatuiruote".
QUOTE(amber123 @ 2010 10 04, 11:04)
Neskaičiau. Bet manau, kad tikrai verta
QUOTE(katilina @ 2010 10 04, 13:19)
Ir dar noriu paklausti- iš kur imat knygų nuotraukas, kai čia dedat? Kad ir kiek bandau iš skirtingų vietų, netinkamos įkelti ir viskas. 
Aš per google jų ieškausi. Būna, kad paveiksliukas neteisingai užkoduotas (visi tame psl. vienodu kodu). Tuomet pas save kompe išsisaugodama jį tiesiog pakeičiu pavadinimą.
QUOTE(adžani @ 2010 10 04, 13:26)
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 04, 13:58)

Na nejaugi ji taip sunkiai skaitosi
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 04, 15:11)
Nu va.. o linamog sake, kad is ja skaiciusiu nezino nei vieno kam patiko
katilina, eik į google, spausk vaizdai, surink ten pavadinimą ir išmes tau krūvą paveijkslėlių 
Ačiū už patarimą, bet bandžiau ir iš ten. Jau pasikartosiu, bet rašo, kad dinaminiai puslapiai neleidžiami ir nuotraukos nededa.
Sveikutes
Aha, buvo mums smagiu progu, nerupejo SM- mociutes 80 metu atsventem
Dorifore, gal gali paklaust SS per zinute ar siusti jai 'Grobuoni'?
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 04, 13:37)
Tyliu as is vis..
Pasirodo, kad muge buvo atsaukta, del mazo leidyklu aktyvumo.. nes Kaunas nesudomino leidyklu atstovu.. va taip va! Grazu
Pasirodo, kad muge buvo atsaukta, del mazo leidyklu aktyvumo.. nes Kaunas nesudomino leidyklu atstovu.. va taip va! Grazu
Be zodziu..
Papildyta:
Linamog, nors ir paveluotai, priimk ir mano sveikinimus su Gimtadieniu
QUOTE(Papugele @ 2010 10 04, 15:24)
Sveikutes
Be zodziu..
Nors imk ir tikrai nebepirk, ir nebeskaityk knygu po tokiu dalyku
Knygu kainos nezmoniskos, o pasistengt del skaitytoju, kokia svente padaryt, nesivargina leidyklos 
Be zodziu..
Sveika
Kai susijuokiau, skaitau vieną anglišką knygų blogą, merginai 23metai, per metus stengiasi perskaityti po 50 knygų. Pasiskaičiavo, kad moters gyvenimo trukmė Australijoje yra 83metai , tai jai liko dar 60m skaitymo * 50 ir gali perskaityti 3000 knygų
papūgėle, sakė siųsk
papūgėle, sakė siųsk
QUOTE(amber123 @ 2010 10 04, 15:27)
Sveika
jau kazkas tau pakuzdejo, kad mes cia taves pasigedom
oo.. koks garbingas jubiliejus buvo
DAUG DAUG sveikatos tavo mociutei
Ačiū labai
Ir už rūpestį