Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

lark, gražu, kur pirkai?
Atsakyti
into*in, kaip treciosios grazuoles pavadinimas? wub.gif
Papildyta:
Epidendrumas kazkoks?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 25, 10:00)
lark, gražu, kur pirkai?

ružavą pirkau "Karmelitoje", o balta pirkta anksčiau, t.y. balandį, čia jau "naminis" pirmasis jos žiedas.
Dėkui už pagyras 4u.gif
Atsakyti
sakė ir Vaidrenoj katlėjų yra
Atsakyti
Štai pasirodysim pagaliau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tina*- ne visas pavadinimas po fotke užrašytas... tik epipseudoepi g.gif
Atsakyti
[quote=nila_ks,2010 10 25, 08:45]
Štai pasirodysim pagaliau blush2.gif

va jeeee,kokia jinai man grazi clap_1.gif kaip gailiuosi,kad as tokia tada nepaprasiau nuolaidos ir palikau..... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 10 25, 11:16)
va jeeee,kokia jinai man grazi  clap_1.gif  kaip gailiuosi,kad as tokia tada nepaprasiau nuolaidos ir palikau..... cry.gif

Užtat turėsi pirkinių sąraše rolleyes.gif Jos tigrinis liežuvėlis mane sužavėjo ir labai džiaugiuosi, kad vyras nupirko. Beje tokių dar mačiau Klaipėdos Ermitaže, dar nuolaidos vazoninėms gėlėms thumbup.gif
Atsakyti
visu ziedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 25, 10:27)
sakė ir Vaidrenoj katlėjų yra

ten nebuvau.
Tiesa, Maxima bazėje mačiau nukankintas dvi, panašias į Deborą, nu bet kainą užsidėję doh.gif ~12Lt , suabejojau, ar sugebėčiau atgaivinti, tik širdį suskaudo verysad.gif ir išėjau..
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 10 25, 11:27)
ten nebuvau.
Tiesa, Maxima bazėje mačiau nukankintas dvi, panašias į Deborą, nu bet kainą užsidėję  doh.gif ~12Lt , suabejojau, ar sugebėčiau atgaivinti, tik širdį suskaudo  verysad.gif ir išėjau..

mačiau jas, turiu aš tokią nuo šio pavasario. Kaina ir nukainuotų baisi pasirodė, o žiūrėjau tik iš smalsumo.
Atsakyti
lark wub.gif patinka gelytes kurios kvepia... wub.gif
nila_ks- tokia ,ar bent labai panasia turiu... thumbup.gif
Atsakyti