Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(jums @ 2011 05 10, 08:46)
Dar viena be galo zavi ir zaisminga nuotaka smile.gif
user posted image

wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va radau pora suknelių trumpš, tokios mano akiai nematytos, bent jau pirmoji smile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
keletas sukneliu:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2011 05 20, 10:38)
keletas sukneliu:
user posted image

Pirmoji dieviška wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(swing @ 2011 05 20, 12:47)
Pirmoji dieviška wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man irgi sita viena is graziausiu matytu... wub.gif
Atsakyti
Iš Smilguna įkelltų man labai patiko 2 ir 3 suknelės, sukurtas geras įvaizdis - iš pat pradžių net pamaniau, kad foto iš real weding'o smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
idomu kiek merginu teka trumpomis suknelemis, as kiek ieskojau tai labai sunku rasti, o siutis nezinant kas gausis baisu, dejau cia savo suknele kuria buvau nusipirkusi bet nusprendziau kad ji ne tai dienai visgi ir siunuosi dabar ilga biggrin.gif ir taip geeera, kazkaip man kiek tik ziuriu na neprilipo tos trumpos..ne tokios sventiskos man jos smile.gif (nors ir nesisiunu kokios prabangios ar zvilgancios, bet kazkaip ilga suknele kitaip ir atrodo) blush2.gif bet aisku kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusia_ @ 2011 05 24, 17:56)
idomu kiek merginu teka trumpomis suknelemis, as kiek ieskojau tai labai sunku rasti, o siutis nezinant kas gausis baisu, dejau cia savo suknele kuria buvau nusipirkusi bet nusprendziau kad ji ne tai dienai visgi ir siunuosi dabar ilga  biggrin.gif ir taip geeera, kazkaip man kiek tik ziuriu na neprilipo tos trumpos..ne tokios sventiskos man jos smile.gif (nors ir nesisiunu kokios prabangios ar zvilgancios, bet kazkaip ilga suknele kitaip ir atrodo)  blush2.gif  bet aisku kiekvienam savo   smile.gif

Aš tekėsiu trumpa smile.gif
ir siūsiu - turiu eskizą, turiu nusižiūrėjus panašių modelių keletą, tai vat kaip ir nėra to "nežinant kas gausis" blush2.gif
O tai o bet tačiau tu tokius gražius batelius turi, tai kam tu juos madam ruošiesi slėpti po ilga suknia??? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSii: 24 gegužės 2011 - 19:18
QUOTE(SSii @ 2011 05 24, 19:18)
Aš tekėsiu trumpa smile.gif
ir siūsiu - turiu eskizą, turiu nusižiūrėjus panašių modelių keletą, tai vat kaip ir nėra to "nežinant kas gausis"  blush2.gif
O tai o bet tačiau tu tokius gražius batelius turi, tai kam tu juos madam ruošiesi slėpti po ilga suknia???  cool.gif

biggrin.gif ot tos nuotakos, visos po tas pacias temas lotuliukas.gif niu aciu aciu, gerai kad grazus batai, nebus baisu kai matysis biggrin.gif tiesiog radau suknele kuri man labai patiko ir siunuosi ja smile.gif kazkaip kuo labiau galvojau tuo labiau supratau kad visgi neisivaizduoju saves tekant su trumpa suknute, nors jos man laaabai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti