Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus raidos sutrikimas

QUOTE(laguna11 @ 2011 06 17, 16:49)

norejau paklausti,sakot 2 kart metuose?as nesuprantu mums sake kad viena karta priklauso,mes turime F83 ir vidutine negalia su prieziura g.gif  diagnoze mums turetu tikslinti vasari-kova,nes tada bus metai praeje po raidos centru,ir negalia skirta metams..

Ir aš galvojau, kad 1 kartą metuose, nebent yra dar 1 diagnozė, arba yra VCP, tada gali važiuoti du kartus. Bent jau taip būdavo anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 06 17, 15:49)
mes 2 aukste gyvenome,salia saldytuvo ax.gif  o jus?

norejau paklausti,sakot 2 kart metuose?as nesuprantu mums sake kad viena karta priklauso,mes turime F83 ir vidutine negalia su prieziura g.gif  diagnoze mums turetu tikslinti vasari-kova,nes tada bus metai praeje po raidos centru,ir negalia skirta metams..

kazkada gyd.sake,jei negalia butu, tai dukart metuose.
Galvoju,galvoju ir nepamenu smile.gif. Gal veliau su mociute buvo?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 06 17, 10:13)
O jei imsite renovuota kambari, uz papildomus 20lt. Tai galesite ir issivirti.

idomu ar ten paprastom mamom kurios nieko nemoka ar galima eiti issivirti? as nekalbu apie kiekviena diena bet retkarciais ?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 06 19, 00:39)
kazkada gyd.sake,jei negalia butu, tai dukart metuose.
Galvoju,galvoju ir nepamenu smile.gif. Gal veliau su mociute buvo?

nea mes visa laik kartu buvom,maniskis visiems duris atidarinedavo skyriaus einanatiems pastoviai,gal teko susidurti lotuliukas.gif nemoku cia ikelt ideciau foto ax.gif

QUOTE(anzelikal @ 2011 06 19, 10:57)
idomu ar ten paprastom mamom kurios nieko nemoka ar galima eiti issivirti? as nekalbu apie kiekviena diena bet retkarciais ?

man masazuotoja sake kad galit eit ir kartais isssivirti jei reikia,ten niekas gi neklausia ar tikrai jus is sio auksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Berniuko vardas Lukas smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 06 19, 23:37)
Berniuko vardas Lukas smile.gif ?

Tas pats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 06 20, 12:33)

mama vardas is s raides smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 06 23, 08:52)
mama vardas is s raides smile.gif?

aha o gal mes bendravome tenai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip. Paskutine diena, atmeni pasakei pirmam aukste man, kad mama viena nelabai graziai apie maziu snekejo. Ejom uz sanatorijos, slapta vieta rodei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 06 23, 19:29)
Taip. Paskutine diena, atmeni pasakei pirmam aukste man, kad mama viena nelabai graziai apie maziu snekejo. Ejom uz sanatorijos, slapta vieta rodei smile.gif

oooo 4u.gif 4u.gif tai smagu kad radai mane thumbup.gif zinoma pamenu drinks_cheers.gif kaip maziukas laikosi?mes tai visai neblogai sakyciau buvo visgi pazanga po sanatorijos bigsmile.gif beje kvietimas tebegalioja mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Saunuma laguna smile.gif. As ta temele paskaitydavau ir seniau, tavo nika maciau, bet atsitiko taip, kad net nepagalvotai smile.gif.
Mazius ir pazanga padares, sakinukus trumpukus rezga. I kdn.gal liepos vid.uzsuksiu, ale negarantuoju wink.gif
Atsakyti
na kaip idomiai susitikom,kiek visko buna gyvenime bigsmile.gif jei ka tai duok zinia mirksiukas.gif
Atsakyti