susitinka du po*uistai ir giriasi vienas kitam:vakar grizau namo ziuriu kaimynas mano boba p*sa, o man po*ui gi ne mane p*sa.Kitas sako:einu vakare namo narkomanu burys stovi ir rekia:Petrai!!! as jiem ko!!!pagavo mane susparde o man ****** as gi ne Petras.
Sitas mane nuzude!!!

xxx
gyditojas paliko studenta primineti ligoniu grizes rado ataskaita,buvo atejas vienas, kuris viduriavo,jam daviau laisvinamuju,ispradziu bego kordorium,paskui numojo ranka ir nuejo...tikriausiai padejo,antras buvo atejes su ramentais,jam tai pat daviau laisvinamuju mete ramentus ir pradejo begti.aiskiai padejo,trecias atejo kosedamas,jam tai pat daviau laisvinamuju,dabar tupi kampe ir bijo nusikoset.
xxx
Vyras gere bare.Prisigere gan normaliai,tai barmenas pamates tai pasisiule iskviest taxi jam.Tas barmenui:
- As negirtas,pareisiu pats!!
Nu ir pabande jis stotis nuo kedes,nukrito ant zemes,bande vel stotis,vel ant zemes.Nusliauze iki baro duru,issliauze i kiema,laikydamasis i stulpa bande stotis,vel nukrito.Siaip netaip dasliauze iki namu,laiptais usliauze iki miegamojo,isiropste i lova ir uzmigo.Ryte prabunda,o zmona ant jo rekia:
-Ka vakar vel prilakei gyvuly!!! Vyras nustebes:
-Is kur zinai?
-Tai bl skambino is baro,sake,kad vel invalido vezimeli ten palikai.