QUOTE(Karmenta @ 2010 11 26, 12:48)
Sveikos
Noreciau patarimo

del buteliu su saldainias ,jei neturiu karstu kliju ir to "pistoleto " tai ar galima man tai galiminti dvipuses lipnuios juostos pagalba ar siap gal yra kokiu budu ?
Is anksto aciu
ant butelio esu dariusi saldainių eglutę - klijavau eiline kanceliarine juostele ir puikiai prilipo ir nuklijuot, norint suvalgyt, ne taip sunku. Vežėm tada ir į kitus miestus (sveikinom filialus) puikiai atlaikė keliones, niekas nenukrito. Tik aš klaidą padariau - vyniojau juostelę aplink butelį, o tereikėjo prisiplėšyt kokių 3-4 cm gabaliukų, ta prasme, atskirai kiekvienam saldainiui ir klijuot atskirai.
Ir dar viena gudrybė, norint, kad butelio eglutė būtų panaši į eglutę, o ne į pagalį - apatinius saldainius kuo statmeniau reikia priklijuot prie butelio, na kaip čia aiškiau parašyt nežinau, pačią pirmą eilutę klijuoju taip, kad saldainis būna pusiau gulintis, toliau klijuoju per susukimą, kuo labiau prispaudžiant prie butelio, o viršutines eiles, jei šampės butelis, tai daugmaž ties siaurėjimu, jau už ausikės "pavėpusius", tada gaunama labai graži forma.

Nėra kaip parašyt, tiesiog paimkite saldainį ir padėliokite prie butelio - pati pamatysite, kad klijuojant už ausytės jis prigludęs daugiau prie butelio nei klijuojant per susukimą ir dar patempiant

Taip žaidžiant gausite gražią eglutės formą