Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 11, 12:17)
Manau, kad tik koncentracija skiriasi - juk kvapas tas pats. Tik EDT spėju bus lengvesni ir trumpiau laikysis ant odos.

Gal galite mane „paprotinti“, blush2.gif kiek žinau, kad yra tik Dior Addict EDP, o ar yra EDT. ax.gif Beje, EDT niekada ir niekur nesu mačiusi (tik EDP). g.gif 4u.gif g.gif
Atsakyti
manau, kad čia arba klaida, arba sumaišyta su Addict 2 / Addict Shine.
Dior oficialiam puslapy tik EDP parodyti mėlyno buteliuko.

net visagaliam Ebay mėlyno EDT nerandu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 gruodžio 2010 - 14:18
QUOTE(Laumė* @ 2010 12 10, 21:25)
nebepamenu, ar buvo jau kalbėta (nors paieška nieko neišmetė), bet...ar teko kam susidurti su www.kvepalai.us
lyg ir nieko atrodė, bet įtarimą sukėlė štai kas.
Dar neteko matyt Dior addict EDT. O gal tik mano žinios prastos šiuo klausimu  g.gif

as itariu, kad jie turejo omeny addict eau fraiche, nes Addict EDT tikrai nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aaliyah* @ 2010 12 11, 10:54)
Gal galima placiau? kaip laikosi jie? Kuriuos kvepalus bandet? aciu

Turiu Printems Japonais. Dar laukiu užsakytų Si tu savais. Tų pirmųjų kvapas toks "šiltas", apgaubiantis, jais norisi kvėpintis šaltuoju metų laiku (nelabai moku apibūdint kvapų blush-anim-cl.gif). Kvapas laikosi ilgai.
Atsakyti
Pas olandus viename tinklalapyje meta Addict EDT mastau.gif Atsiliepimai apie tą parduotuvę tik pozityvūs, vadinasi, patikima. Įdomu, iš kur jie tą EDT tada ištraukė? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 12 11, 15:35)
as itariu, kad jie turejo omeny addict eau fraiche, nes Addict  EDT tikrai nera g.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet tai sutikit, labai blogai jeigu tokios klaidos pasitaiko internet. parduotuvėse , kaip kad dėl Addict EDT (jei turėtas omeny visai kitas kvepalas). Nes nežinantis ar nelabai atidus pirkėjas gali sulaukti nemalonios staigmenos, gavęs visai ne tą, ką tikėjosi unsure.gif
Kad Addict būna tik EDP, aš irgi gal tik prieš kokį pusmetį sužinojau (iš SM), anksčiau toks klausimas man tiesiog neiškylo.

Manau, kad kvepalai pardavimo vietose turi būti įvardinti tikrais pavadinimais. O klaidos - tai jau tos parduotuvės liapsusas ir minusas.
Atsakyti
vėl pasimečiau g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 11, 17:50)
Bet tai sutikit, labai blogai jeigu tokios klaidos pasitaiko internet. parduotuvėse , kaip kad dėl Addict  EDT (jei turėtas omeny visai kitas kvepalas). Nes nežinantis ar nelabai atidus pirkėjas gali sulaukti nemalonios staigmenos, gavęs visai ne tą, ką tikėjosi unsure.gif
Kad Addict būna tik EDP, aš irgi gal tik prieš kokį pusmetį sužinojau (iš SM), anksčiau toks klausimas man tiesiog neiškylo.

Manau, kad kvepalai pardavimo vietose turi būti įvardinti tikrais pavadinimais. O klaidos - tai jau tos parduotuvės liapsusas ir minusas.

beje, šioje parduotuvėje ne viena klaida. šiuo atveju dėl Addict tiesiog suabejojau, bet yra pas juos daaaug daugiau ir akivaizdžių liapsusų...
Atsakyti
Noreciau paklausti tu, kas siuntesi meginukus is theperfumedcourt- per kuri tinklapi galima atsekti siuntinuko busena? Nes per USPS rodo, kad issiustas, ir viskas. O post.lt, ten kur "Tarptautinio pašto siuntų paieška " nieko nerodo pagal ta reg. numeri g.gif
Atsakyti
Kur pigiai nusipirkti carolina herera kvepalus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 12 12, 20:32)
Noreciau paklausti tu, kas siuntesi meginukus is  theperfumedcourt- per kuri tinklapi galima atsekti siuntinuko busena? Nes per USPS rodo, kad issiustas, ir viskas. O post.lt, ten kur "Tarptautinio pašto siuntų paieška " nieko nerodo pagal ta reg. numeri  g.gif

deja, bet tiek ir tegalima sužinot. perfumedcourt'as savo puslapyje rašo, kad tikro trackingo jų siuntiniams nėra. belieka laukti.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 12 12, 21:57)
deja, bet tiek ir tegalima sužinot. perfumedcourt'as savo puslapyje rašo, kad tikro trackingo jų siuntiniams nėra. belieka laukti.

Aciu 4u.gif
Ka gi, lauksim... Tikriausiai, ne anksciau kaip uz 1,5 men. pasirodys, turint omeny kaledine karstlige doh.gif
Atsakyti