Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 17, 11:12)
Bet dar kalbama apie tai, kad daug skrydžių buvo atidėta dėl sniego...labai tikiuosi, kad tai galioja ir iš JAV siunčiamiems siuntiniams...maniškiai kvepalai buvo 100 ml  doh.gif

Aš nuo 2010-12-07 ne kvepalus siunčiausi iš JAV, bet iki šiol smulkus paketas yra kažkokiam oro uoste užstrigęs. Na, tikiuos sulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 01 17, 14:22)
Aš nuo 2010-12-07 ne kvepalus siunčiausi iš JAV, bet iki šiol smulkus paketas yra kažkokiam oro uoste užstrigęs. Na, tikiuos sulaukti  4u.gif

Aš gruodžio pabaigoj irgi iš JAV buvau užsisakius siuntinuką [ne kvepalus], kurio sulaukiau per porą savaičių, bet savųjų kvepalų laukių nuo lapkričio 8 ar 9 d... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratikas3 @ 2011 01 07, 11:33)
Sveiki,

pirkau vyrui dovanu kaledoms tualetini vandeni is neoparfum.lt
tai kazkaip nelabai, pries tai kai tokius turejom Thiery Mugler gerai ir ilgai kvepejo, o dabar pasikvepina nejauciu  schmoll.gif javascript:emoticon(':mirksiukas:') PIKTA  cool.gif

man rodos jie neseniai atsirado, o kaip Jums, bandet kas?

unsure.gif ax.gif flirt.gif
Atsakyti
ar esat kas pirke www.pc.lt , ar cia kvepalai kazi orginalus.
Atsakyti
Aš savo siuntos ,užsakytos 2010.11.10 is fragrancex taip ir negavau,gerai nors Paypal gražino pinigus...
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 17, 17:38)
Aš savo siuntos ,užsakytos 2010.11.10 is fragrancex taip ir negavau,gerai nors Paypal gražino pinigus...

Tai jau tikrai gerai, kad grąžino unsure.gif Viskas, pradėsiu ir aš tik su PayPal'u atsiskaitinėti...
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 06, 22:57)
Mergaitės, jūs man kvailai paaiškinkit... Kaip išeina, kad kvepalai perkant komplekte su visokiais losjonais ir dailiais krepšeliais kainuoja tiek pat, o kartais ir mažiau nei to paties tūrio "palaidas" buteliukas? Niekaip čia pagal mano logiką nesueina... Štai kad ir, pavyzdžiui, čia:
Rinkinys
TIK kvepalai
Tūris tas pats, abu EDP, parduotuvė patikima... Vienintelis skirtumas - negauni dėžutės.
Ir tikrai ne vieną tokį atvejį mačiau... Nesuprantu ir tiek...  g.gif

Prisipazinsiu, neziurejau jusu nuorodos, tai nezinau kas tiksliai per parduotuve....

Bet siaip tie rinkiniai atsiranda sventiniu laikotarpiu - na kaip kitaip zmogu pritraukt pirkt kvepalus (kas isvis iesko 'kazko' dovanoms, kas kvepalus ziurineja, bet nera tikri del kvapo - na o papildomi 'nemokami' (arba nedaug brangesni) dalykai juk taip vilioja, na ir aisku dovana solidziau atrodo). O jau kas lieka, tai internetinese ar siaip isparduotuvese atsiranda tie rinkinukai.

Bet jei sau, tai nesvarbu kaina skiriasi ar ne (nebent rinkinys pigiau butu) perku tik kvepaliukus - nepatinka man tie losjonai/dusgeliai kvepalu kvapo. ax.gif Nors dar buna parduotuvese, kad turi savo special pasiulymus, kurie neisreklamuoti, bet konsultantes pasako. Tai tokiu budu paskutini karta gavau nerealia odine Chloe kosmetine ir kvepalu miniuka (prikau kvepalus). Gaila tik, kad kvapo neprisijaukinau....
Atsakyti
ar esat pirke topkvepalai.lt? kazin, ar ten gali buti originalai?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 17, 22:55)

Na, gal tiesos ir yra, bet tikrai mačiau tokius rinkinius ir vidurvasary, ir ne kartą. biggrin.gif Turbūt, kaip čia visi ir sakė, rinkiniai masina pirkti. Man asmeniškai tie visi tepalai irgi nereikalingi, bet labai patinka gauti gražias kosmetines. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 18, 13:55)
Na, gal tiesos ir yra, bet tikrai mačiau tokius rinkinius ir vidurvasary, ir ne kartą. biggrin.gif Turbūt, kaip čia visi ir sakė, rinkiniai masina pirkti. Man asmeniškai tie visi tepalai irgi nereikalingi, bet labai patinka gauti gražias kosmetines. smile.gif

Na ir kitais metu laikais buna tu rinkiniu, bet ju maziau - bent jau as kiek pastebiu, tai pries sventes tiesiog lentynos luzta nuo ju, o kitais metu laikais, tai nedaug ju. Dar kas daznai cia buna, kad pvz visokiuose Macy's, Saks 5th Avenue, Neiman Marcus ir pan nuolat turi akciju kazkokios firmos - pvz perki tam tikrus kvepalus, gauni rankine/kosmetine su priedais/miniuka/duso zele ir pan. Tiesiog taip masina pirkejus. Na ir aisku marketinginiai sprendimai cia daro itaka, kai nepasiekiami pardavimai ir kazkaip juos reikia skatint.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 18, 20:05)

Kad tik daugiau tokių masinimo akcijų būtų! biggrin.gif

Beje, teko pabuvoti pas jus Amerikėj šią vasarą. Tai Niujorko Macy's ir Sephora tikrai lentynos lūžo nuo tų rinkinukų. O veiksmas vyko rugsėjo pradžioj. Atsimenu, dar su drauge labai stebėjomes. g.gif

P.S.Suma sumarum, kad ir kelintą kartą pirkčiau tuos pačius kvepalus, vistiek rinkčiaus rinkinuke, jei kaina būtų apylygė. Nežinau...gal mano tėvukai nuo suvalkų? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 18 sausio 2011 - 20:38
gal kas nors pirkot ką ES ribose tarpušvenčiu arba pirmom sausio dienom? jei pirkot, ar gavot jau?
Atsakyti