QUOTE(Fuwari @ 2011 01 06, 22:57)
Mergaitės, jūs man kvailai paaiškinkit... Kaip išeina, kad kvepalai perkant komplekte su visokiais losjonais ir dailiais krepšeliais kainuoja tiek pat, o kartais ir mažiau nei to paties tūrio "palaidas" buteliukas? Niekaip čia pagal mano logiką nesueina... Štai kad ir, pavyzdžiui, čia:
Rinkinys
TIK kvepalai
Tūris tas pats, abu EDP, parduotuvė patikima... Vienintelis skirtumas - negauni dėžutės.
Ir tikrai ne vieną tokį atvejį mačiau... Nesuprantu ir tiek...
Prisipazinsiu, neziurejau jusu nuorodos, tai nezinau kas tiksliai per parduotuve....
Bet siaip tie rinkiniai atsiranda sventiniu laikotarpiu - na kaip kitaip zmogu pritraukt pirkt kvepalus (kas isvis iesko 'kazko' dovanoms, kas kvepalus ziurineja, bet nera tikri del kvapo - na o papildomi 'nemokami' (arba nedaug brangesni) dalykai juk taip vilioja, na ir aisku dovana solidziau atrodo). O jau kas lieka, tai internetinese ar siaip isparduotuvese atsiranda tie rinkinukai.
Bet jei sau, tai nesvarbu kaina skiriasi ar ne (nebent rinkinys pigiau butu) perku tik kvepaliukus - nepatinka man tie losjonai/dusgeliai kvepalu kvapo.

Nors dar buna parduotuvese, kad turi savo special pasiulymus, kurie neisreklamuoti, bet konsultantes pasako. Tai tokiu budu paskutini karta gavau nerealia odine Chloe kosmetine ir kvepalu miniuka (prikau kvepalus). Gaila tik, kad kvapo neprisijaukinau....