Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(eglegle @ 2011 03 08, 19:31)
O kodukas? Kurio nebuvo ant buteliuko?  g.gif

o ant lipduko? irgi nebuvo?
kažkaip nelabai tikiu, kad padirbti. jie tokie smirdukai, kas juos perka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 08, 23:32)
o ant lipduko? irgi nebuvo?

schmoll.gif schmoll.gif no no
Atsakyti
kažkada esu turėjus, tada kodų nekilo mintis ieškot, bet kvapas atitiko tiksliai, tai ir galvos nesukau...
Atsakyti
Kaip manot,ar patikima parduotuvė www.topkvepalai.lt?Kažkuo panaši savo stiliumi į 1-7.lt ir kvepalai.us.
Atsakyti
kas rašė tekstą pigu.lt akcijai-atrakcijai "Pavasario aromatai mūsų nuostabioms moterims", a?..... "Ne vyrams suprasti, kodėl Jums reikia 5 kvepalų buteliukų,/.../"

mirk iš juoko, 5 buteliukų. Čia per kiek užsakymų?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 03 09, 15:19)
kas rašė tekstą pigu.lt akcijai-atrakcijai "Pavasario aromatai mūsų nuostabioms moterims", a?.....  "Ne vyrams suprasti, kodėl Jums reikia 5 kvepalų buteliukų,/.../"

mirk iš juoko, 5 buteliukų. Čia per kiek užsakymų?

drinks_cheers.gif o zurnaliuky Bionalija[ cia toks,kur sveikai gyvent moko ir metosi aptiekose ir pasto dezutese] ,straipsnelyje KA BUTINA ZINOT APIE KVEPALUS kazkokia ponia B. Urbonaviciene raso,kad negalima maisyti kvapu ir reikia buti pastovioms-naudoti pastoviai ta pati kvapa,kad "sukurtume savotiska lengva,malonu aromato sleifa" lotuliukas.gif ,S.Liutensui tegul paaiskina...Ai,dar kvepintis rekomenduoja palieciant pirstu galiukais plaukus,ausu spenelius,spranda lotuliukas.gif ,tai reik suprast,jei neturi pp ar odekolono,purkst reik ant pirstu doh.gif ar i sauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 09, 16:20)
drinks_cheers.gif o zurnaliuky Bionalija[ cia toks,kur sveikai gyvent moko ir metosi aptiekose ir pasto dezutese] ,straipsnelyje KA BUTINA ZINOT APIE KVEPALUS kazkokia ponia B. Urbonaviciene raso,kad negalima maisyti kvapu ir reikia buti pastovioms-naudoti pastoviai ta pati kvapa,kad "sukurtume savotiska lengva,malonu aromato sleifa" lotuliukas.gif ,S.Liutensui tegul paaiskina...Ai,dar kvepintis rekomenduoja palieciant pirstu galiukais plaukus,ausu spenelius,spranda lotuliukas.gif ,tai reik suprast,jei neturi  pp ar odekolono,purkst reik ant pirstu doh.gif  ar i sauja bigsmile.gif

aš eičiau pas lutensus ir prašyčiau, kad man į saujas pripurkštų, pripurkštų, o tada jau aš liesčiau, liesčiau.... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 03 09, 16:41)
aš eičiau pas lutensus ir prašyčiau, kad man į saujas pripurkštų, pripurkštų, o tada jau aš liesčiau, liesčiau.... rolleyes.gif

O as dar ir skirtingu sauju sumaisyciau ir apsitapsnociau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 09, 16:45)
O as dar ir skirtingu sauju sumaisyciau ir apsitapsnociau wub.gif

nematyt mums sveiko gyvenimo būdo..........

Atsakyti
Dar truputis "pagiriamu" zodziu FragranceX. Negana to, kad laukiu poros siuntiniu nuo lapkricio, tai dar siandien gavau ne tuos kvepalus. Gal ir geriau nei isvis negauti. Gal.
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 03 10, 01:06)
Dar truputis "pagiriamu" zodziu FragranceX. Negana to, kad laukiu poros siuntiniu nuo lapkricio, tai dar siandien gavau ne tuos kvepalus. Gal ir geriau nei isvis negauti. Gal.

O kokie turėjo būti ir kokie buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 10, 00:10)
O kokie turėjo būti ir kokie buvo?  smile.gif

Turėjo būti Habanita arba Eau de Shalimar, o gavau Popy Moreni ir dar su nulūžusia adata, kuri yra ant kamštelio.
user posted image
Atsakyti