Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(teardrop @ 2011 03 15, 13:43)
Na man jau antra karta taip, gaunu laiska jog gauta mano vardu siunta is Svedijos ir prasoma invoiso jog galetu perduot muitinei.

Tai gal jie peraplinkui siunčia g.gif Nors būtų keista.
Parduotuvė tai regis UK priklausanti.
O su kitomis UK parduotuvėmis ar taip yra buvę?
Atsakyti
Dar buvo taip su vadinamom braskem (strawberrynet.com) rase jog siunta is Svedijos, o vistiek apmokestino. O butent su UK pardem taip nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teardrop: 15 kovo 2011 - 13:51
Pakvieskit mane i membershop.
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2011 03 15, 13:51)
Dar buvo taip su vadinamom braskem (strawberrynet.com) rase jog siunta is Svedijos, o vistiek apmokestino. O butent su UK pardem taip nebuvo...

Bijau nusineket biggrin.gif bet as kaip suprantu, kad EssentialMail priklauso ne ES, tik turi atstovybes ar sandelius pwz UK, Svedijoj ir etc..kaip ir braskes, del to ir skaiciuoja ta muita mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 03 15, 17:35)
Bijau nusineket biggrin.gif  bet as kaip suprantu, kad EssentialMail priklauso ne ES, tik turi atstovybes ar sandelius pwz UK, Svedijoj ir etc..kaip ir braskes, del to ir skaiciuoja ta muita mastau.gif  biggrin.gif

Tai greiciausiai taip ir bus, daugiau is ten nesisiusiu, per daug vargo, nebent ko mirtinai noresiu biggrin.gif Tik db turiu tinkama invoisa sukurpt, nes manieji kazko neitinka...
Atsakyti
Uzklausiau muitines puslapyje kaip ten yra su kvepalais siunciantis is internetiniu pardziu, kadangi pati nusisnekejau, tai kad nieks nepriimtu mano teiginiu uz teisingus idedu ju atsakyma, gal kam pravers:
"Atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad muitinė nekontroliuoja prekių judėjimo tarp Europos sąjungos šalių. Prekės tarp Europos Sąjungos valstybių narių juda laisvai ir joms muitinės procedūros neįforminamos. Į Lietuvos Respubliką iš Europos Sąjungos šalių įvežamų (atsiunčiamų) daiktų (prekių) ir iš Lietuvos į Europos Sąjungos šalis išvežamų (išsiunčiamų) prekių muitinė kontrolė neatliekama. Jeigu Jūs prekes įsigyjate ES šalies internetinėje parduotuvėje ir tos prekės yra toje šalyje laisvoje apyvartoje (t.y. parduotuvė nėra tarpininkas pardavinėjantis trečiose šalyse pagamintas prekes), tai, kaip minėjome, tokių siuntų muitinė netikrina ir neapmokestina."
Tai matyt http://www.essentialmall.co.uk/ registruota ne ES arba kazkaip panasiai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2011 03 15, 17:59)
Tai matyt http://www.essentialmall.co.uk/ registruota ne ES arba kazkaip panasiai. lotuliukas.gif

Taip jau išeina. Bet niekad apie tai nepagalvočiau.
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2011 03 15, 18:59)

parduotuvė tai gal ir registruota ES valstybėj narėj, bet vykdant užsakymus matyt prekės išsiunčiamos iš ne-ES esančių vietų (spėju, situacija ~ muitinės atsakymo skliausteliuose) - o muitinei tas ir svarbu - iš kur prekė fiziškai atkeliauja ir kad kerta išorinę sieną.

Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2011 03 15, 18:59)

As esu karta is ten pirkus lupdazi. Taip pat nusistebejau, kad Anglijos interneto parde atsiunte siuntini is Singapuro blink.gif , nors muito jokio nemokejau. Tai uz tai taip ramiai ir parekomendavau teardrop ten apsilankyti doh.gif Dabar matau, kad nieko gero g.gif
Atsakyti
o sakykite,kaip yra su duty free ten pigiau kvepalus isigyt galima,bet kartu paskui uzdeda pvm,kaip tenais yra gal kas yra pirkes ir apswies mane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 03 16, 01:58)
o sakykite,kaip yra su duty free ten pigiau kvepalus isigyt galima,bet kartu paskui uzdeda pvm,kaip tenais yra gal kas yra pirkes ir apswies mane?  4u.gif

Tiesiog nusiperki oro uoste ir viskas. Jokių papildomų mokesčių mokėti nereikia. Tiesa, skristi reikia biggrin.gif
Atsakyti
ar patikima scented.lt kvepalu parduotuve? ax.gif
Atsakyti