Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(myth @ 2011 03 19, 12:33)
Tikrai nebebandysiu, nes lapkričio mėnesio siuntinuko taip ir nesulaukiau..

Jau rasiau cia, kad pries pora geru savaiciu gavau lapkricio 16 d. uzsakyma. Vasario 10 - tos uzsakymas atkeliavo per menesi. Siandien nusiunciau fragrancex e-maila, atseit, taip ir taip, gavau siuos du uzsakymus, aciu ir t.t. Bet stai lapkricio 23 - ios dienos siuntinuko vis dar nera, jau 4 menesiai, ka cia reiktu daryti blush2.gif

Na ir ka, gaunu uz keliu valandu atsakyma, kad jusu siuntinys sugrizo pas mus!
Apgailestaujame uz sukeltus nepatogumus, atsiprasome ir GRAZINAME JUSU PINIGUS, tikimes, kad suteiksite mums dar sansa ir t.t. blink.gif

Myth, gal ir tavo siuntinukas irgi pas juos grizes, parasyk jiems e-maila, pasiteirauk kas ir kas. Gali buti, kad jei pats nepasiteirausi, tai jie ir nepuls pranesineti, kad siuntinys grizo, nepasiekes adresato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2011 03 25, 00:49)
Jau rasiau cia, kad pries pora geru savaiciu gavau lapkricio 16 d. uzsakyma. Vasario 10 - tos uzsakymas atkeliavo per menesi. Siandien nusiunciau fragrancex e-maila, atseit, taip ir taip, gavau siuos du uzsakymus, aciu ir t.t. Bet stai lapkricio 23 - ios dienos siuntinuko vis dar nera, jau 4 menesiai, ka cia reiktu daryti blush2.gif 

Na ir ka, gaunu uz keliu valandu atsakyma, kad jusu siuntinys sugrizo pas mus!
Apgailestaujame uz sukeltus nepatogumus, atsiprasome ir GRAZINAME JUSU PINIGUS, tikimes, kad suteiksite mums dar sansa ir t.t. blink.gif

Myth, gal ir tavo siuntinukas irgi pas juos grizes, parasyk jiems e-maila, pasiteirauk kas ir kas. Gali buti, kad jei pats nepasiteirausi, tai jie ir nepuls pranesineti, kad siuntinys grizo, nepasiekes adresato g.gif

Ačiū, tuoj parašysiu, gal ir man tas pats nutiko doh.gif
Atsakyti
http://www.olialiash...AIMES-VALANDOS/
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 03 25, 20:54)

Nuolaida taikoma visiems kvepalams nuo rinkos kainų.

As jau matau, kas pas juos rinkos kaina - turbut kristiana atskaitos taskas ir vienintelis taskas. Jau matau, kaip olialia daro rinkos kainu analize cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 03 25, 20:54)

lotuliukas.gif o tai akcininkai lotuliukas.gif ...puslapis iškart užlūžo lotuliukas.gif
Olialia šaraškina kontora doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 26, 15:08)
lotuliukas.gif o tai akcininkai lotuliukas.gif ...puslapis iškart užlūžo lotuliukas.gif
Olialia šaraškina kontora doh.gif

lotuliukas.gif o Chanel'iai visi per pirmas 3 minutes jau isparduoti buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 03 26, 15:22)
lotuliukas.gif  o Chanel'iai visi per pirmas 3 minutes jau isparduoti buvo  lotuliukas.gif

O liko visokie niekaliukai ir keletas geresnių,bet pobrangiaja biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  o Chanel'iai visi per pirmas 3 minutes jau isparduoti buvo  lotuliukas.gif

Kad aš jau kai vakar visa apsidžiaugus nuėjau apsižiūrėt, 80% padoresnių (mano nosiai) kvepalų, dar iki "Laimės Valandų" buvo išparduoti. Žodž, manęs nesuintrigavo, bet šiaip akcija tikrai faina. smile.gif
Atsakyti
Man olialia nepatiko dėl pristatymo (aišku, ir pati neapsižiūrėjau, bet juk galėjo matydami užsakymą perspėti) - pažiūrėjau į pristatymo sąlygas, kad pristato į vieną iš pasirinktų pašto skyrių, užsakymo pastabų skiltyje prirašiau savo paštą su prašymu nurodyti reg. kodą, o paaiškėjo, kad siuntinius jie pristato tik į Geležinkelio g., centrinę kurjerių tarnybą, ar kas ten smile.gif Teko pėdinti (na, nupėdinau, bet vis dėlto...)
Atsakyti
o Chanel'iai visi per pirmas 3 minutes jau isparduoti buvo 

Jau ryte viena minute pilnas puslapis, po minutes vos keli vnt. like.

QUOTE(Fuwari @ 2011 03 26, 15:55)
... bet šiaip akcija tikrai faina.

hihihi.gif faina, kai nezinai kainu, o kai as esu is ju pirkus, o dauguma kainu ryte susirasiau, tai pamacius akcijines...isteriskas juokas sueme - vos keletas prekiu su zymia nuolaida, dauguma atpigo 20 ct., o didzioji dauguma prekiu ryskiai pabrange, lyginant su tom kainom, kurios buvo pries akcija lotuliukas.gif

QUOTE(eglegle @ 2011 03 26, 16:09)
Man olialia nepatiko dėl pristatymo (aišku, ir pati neapsižiūrėjau, ...

Taigi iskart raso adresa, kur atsiimti...taip kad tikrai pati kalta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas esat pirke is amazon.co.uk?Noriu is ten pirkt,niekur kitur nerandu tu kvepaliuku, bet prisibijau.
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2011 03 26, 23:59)
Sveiki. Gal kas esat pirke is amazon.co.uk?Noriu is ten pirkt,niekur kitur nerandu tu kvepaliuku, bet prisibijau.

sistema ta pati kaip ir Ebay. reikia žiūrėti, kas yra pardavėjas ir kokie atsiliepimai apie jį. įmeskit nuorodą, bus lengviau gal patarti kam.
Atsakyti