QUOTE(Osera @ 2010 10 06, 16:34)
na tikekimes kad jums nedaug ten pertvarkyti reikia...nes mes jau 2 metai vargstame su renovavimu namo

ir atrodo tik pinigus kisam o nesimato kur

o ir aplinkos tiek priziureti tai irgi reikai laiko ir pinigu kad grazu butu....
pas mus sklypas 17 aru tik ,ir tai uzsima nemazai laiko zolytes pjovimas ...o jei dar alpiunarimai ir visi kiti groziai kuriuos apeiti reikia...
na bet jei turite ikevpimo ir upo tad pirmyn.....

istikro smagu buna kaip keicias griuvesiukai ir virsta normaliu bustu

as irgi jau po truputi jauciu kad judame ....
Na bent jau kolkas viskas pakenciamai atrodo, ty tu pertvarku nebus baisiai daug. Didziausias darbas langu platinimas ir zeminimas

Dar pora langu ismusti naujai reikia
Oi su aplinka as jau dbr bijau kiek cia pastangu reikes, bet MB pazadejo darbininka viena isskirti ateityje , kad man zolyte pjautu, lapus grebstytu ir t.t. Alpinariumu jokiu ten kolkas neplanuoju, tolima ateitis cia dar man...Pas mus sklypas irgi apie20a.
Tai va, idomu man paciai bus stebeti viska..
QUOTE(Pojo @ 2010 10 06, 18:34)
agnestar, nu namas tai ogo kokio dydzio atrodo. galvojau kad kvadratura tikrai daug didesne

manau cia tikrai reikia profesionalo pagalbos, kad butu imanoma ka nors ispesti idomaus is tokio statinio

nebent pati turi tokia gyslele

kiek diskutavom apie dizainerius, tai va merginos ir vaikinai, cia tas atvejis kai nesvarstydama imciau
Statinys tai gremezdiskas, bet tikiuosi, kad langu ir spalvu pagalba isore jo paversim pamanoma, o vidus...

Vizija jau yra, ir labai aiski. O su dizaineriu konsultuotis zinoma, kad gerai. Mums i pagalba atskuba vienas architektas ir dizainere , pasidalina savo mintimis...
QUOTE(Dovis @ 2010 10 06, 19:19)
Na tai musu dar neperspjove
Nors Agnestar namukas galingai atrodo. Primink ,kurioje jis tiksliau vietoje? Mano tetis nuo tu krastu
Mes Baisogaloje gyvenam, o namelis salia tokiam kaime Bagdonai
Va..apturejo vilku taryba rimta pokalbi vakar

Ir nusisprendem, kad si rudeni langu nedesim , kolkas pasikeisim stoga ir ramiai lauksim pavasario. O tada jau prasides darbai darbeliai, statybininkai tures darbo iki rudens, mb svajoja, kad rudeni jau isikeltumem gyventi bent i pirma auksta...
Kolkas vyras darbo tures viduje i valias ir taip, bus kur uzmusineti laika visa ziema.
Va tep, tad dbr ramia sirdim turiu daaaug laiko toliau ziurinetis interjera