QUOTE(Notyte @ 2010 10 08, 10:45)
Zinau, kad prasideda, bet vistiek kazkaip baugu. Jei samdytume meistrus manau maziau galva skaudetu, bet norisi patiems.
Kaip suprantu tu Zojux daugeli darbu dareis pats. Per kiek laiko priejai prie to, kad viskas butu istinkuota ir isbetonuota?
Aulina, kur cia bus

Tik, kad stogas katik teuzdengtas, dar toli grazu iki tokiu darbu. Beto ir laiko reikia. Vakarai tamsus nebelabai imanoma kazka ir pasidaryti.
Pamatai 2008 ruduo
Dezute (su nutinkuotom sienom ir grindim

) nuo 2009 pavasario iki rudens
Visa kita 2010 (dar nebaigta)
Tarp kitko meistram istinkuoti sienas name uztrunka ~1 men., islieti grindis (viena sluoskni) ~1 diena.
As irgi dabar keikiu temperatura, lietu ir tamsa, bet su prozektoriais ir kailiniais privalau damusti fasada iki kitos savaites, nes kitaip chana - atsals visai
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 08, 11:44)
Jusu namas vienaaukstis. Jus planuojate siltinti lubas ar stogo konstrukcija?
Ten kur negyvenama manau nereikia sildyti
Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 10 08, 12:20)
O kokia puta pusti reiktu?
Projekte nurodyta perdanga daryti taip: 3cm priesvejine vata, 20cm paprasta vata, garo izoliacija ir dar 5cm paprastos vatos. Mane glumina tai, kad tie 5cm gaunasi kaip ir siltinimas is vidaus ar as cia klystu?
Turim nekokios patirties bute. Apsiltinom sienas is vidaus ir dabar turim dregme kampuose. Todel nesinori name prisidaryti tokiu nesamoniu.
Na ta vata kuri ne anoje pleveles puseje tai tikrai mano nuomone be jokios naudos - kazkur esu isidevejas, kad rase ir vis kartohju tai - 5% isisgerus vata praranda 50% siluminiu savybiu. Taigi jei nebus pleveles ji prisiurbs dregnmes garantuotai.
Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 10 08, 12:32)
O ka daryti, kad butu gerai?

Arba net labai gerai.
Keista, ka ta musu konstruktore turejo minty su tais 5cm po plevele is vidaus

Reiks pasiskambinti
Pusti su poliuretano putomis
Turi ir daug geresne silumine varza ir beveik neigeria dregmes ir svarbiausia, isvengiama zmogiskojo faktoriaus siltinant stoga - nebus nei tarpu nei nesandarumu.