Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Cheburashka @ 2010 10 11, 09:46)
Aha  biggrin.gif
Nu ta proga imesiu svetaines siena,keliu tiesiai cia,nes kazkaip mano albumas kazkur prapuole  g.gif
Ojej,kokia milziniska gavos  doh.gif
bandau maza  g.gif
user posted image

Man patinka tokios sienos thumbup.gif Plyteles slifuotas pirkai? Nera labai slidu?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 11, 08:54)
Man patinka tokios sienos  thumbup.gif  Plyteles slifuotas pirkai? Nera labai slidu?

Dekui blush2.gif
Is pradziu slidoka atrode,dabar jau pripratom,normaliai,tik valos sunkiai,lieka zymes doh.gif Nebent eit keliais ir trint kaip veidrodi doh.gif
Atsakyti
Ooo, kaimynka atsirado thumbup.gif
Super siena atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 09, 15:50)
galbut g.gif ,nezinau g.gif bet as galvoju apie save mes dezute stateme beveik patys,samdeme minimaliai ,dabar yra apsildytas namas be isores apdailos,vidus istinkuotas ,isbetonuota irgi be apdailos, o jau panasiai gaunasi 1500 uz kvadrata blink.gif o kur dar visa apdaila,aplinka ir taip toliau...

na kazko labai daug gaunasi pas jus jei dar be sklypo. As tokioje busenoje kazkur i 1000 tikrai tilpau.
Dezute, be langu ~60K, vidaus pozemine santechnika ir kanalizacija, sienu tinkavimas, grindu betonavimas ir mediniai langaui dar ~60K ir fasadas ~20K.
Plotas ~160m2.

P.S. Cia be stogo apsiltinimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 11 spalio 2010 - 09:10
Zojux, o kiek tau stogo apsiltinimas kainavo?
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2010 10 10, 14:44)
jo viskas jau gatava ...vakar meistrai baige  smile.gif tik nezinau ar dabar rodytis kas gavo ,ar  kaip grindis susidesime  smile.gif

Osera nerealu wub.gif 4u.gif Konkreciai mano spalvos thumbup.gif
Su vyru seile pakabine sedejom besigrozedami tavo namais. Labai grazu, megstu tokias spalvas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 10 11, 09:20)
Zojux, o kiek tau stogo apsiltinimas kainavo?
Papildyta:
Osera nerealu  wub.gif  4u.gif Konkreciai mano spalvos  thumbup.gif
Su vyru seile pakabine sedejom besigrozedami tavo namais. Labai grazu, megstu tokias spalvas  wub.gif

Mano atveju: poliuretano putos + tokia speciali aliumine/burbuline plevele ~10K.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 10 11, 10:48)
Mano atveju: poliuretano putos + tokia speciali aliumine/burbuline plevele ~10K.

Nebepamenu.. apart putu tu dar dejei kanors? 10 k tai dar nera taip baisiai kaip isivaizdavau lotuliukas.gif o kokia mazdaug stogo varza gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Cheburashka @ 2010 10 11, 09:46)
Aha  biggrin.gif
Nu ta proga imesiu svetaines siena,keliu tiesiai cia,nes kazkaip mano albumas kazkur prapuole  g.gif
Ojej,kokia milziniska gavos  doh.gif
bandau maza  g.gif

na va , tapetas apie kuri ir as galvojau..labai graziai ziurisi jis thumbup.gif
QUOTE(Cheburashka @ 2010 10 11, 09:57)
Dekui  blush2.gif
Is pradziu slidoka atrode,dabar jau pripratom,normaliai,tik valos sunkiai,lieka zymes  doh.gif Nebent eit keliais ir trint kaip veidrodi  doh.gif

jo su valymu ju doh.gif pas mane vonia antram aukste sutokio tipo ,tai doh.gif einu keliais ,bet vonia maza o tau svetaines keliaiis neapeisi kasdien
QUOTE(Notyte @ 2010 10 11, 10:20)
Osera nerealu  wub.gif  4u.gif Konkreciai mano spalvos  thumbup.gif
Su vyru seile pakabine sedejom besigrozedami tavo namais. Labai grazu, megstu tokias spalvas  wub.gif

aciu ,smagu kad patiko smile.gif o grozetis dar nelabai yra kuom, iki galo dar daug labai reikai daryti

nuo ryto lekiau i saruno gatve plyteliu virtuveje ,bet nebera tu kurias ten buvau nusiziurejus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 11 spalio 2010 - 10:27
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 11, 10:52)
Nebepamenu.. apart putu tu dar dejei kanors? 10 k tai dar nera taip baisiai kaip isivaizdavau  lotuliukas.gif  o kokia mazdaug stogo varza gavosi?

Man irgi labai idomu kokia varza gaunasi, nes kiek skaitinejau nu niekur neradau apie poliuretano putu varza.

QUOTE(Osera @ 2010 10 11, 11:26)

aciu ,smagu kad patiko  smile.gif o grozetis dar nelabai yra kuom, iki galo dar daug labai reikai daryti

Nu tik nesikuklink mirksiukas.gif Kai pasiziuriu i savo blokeliu sienas, tai man bet koks gipsas yra jau grazu, o cia dar ir isdazyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2010 10 10, 10:36)
Labai noriu paklausti  4u.gif  Ar jūsų namai su rūsiu? Sprendžiame klausimą daryti jį ar ne?  ax.gif

Musu irgi be , bet pries betonuojant vyras sugalvojo ikasti deze minimaliam kiekiui kazkur garazo ar sandeliuko plote.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 11, 09:52)
Nebepamenu.. apart putu tu dar dejei kanors? 10 k tai dar nera taip baisiai kaip isivaizdavau  lotuliukas.gif  o kokia mazdaug stogo varza gavosi?

Gyvenamose patalpose putu storis gavosi apie 10-11 cm, tai varza ~4.5-5 ir dar plius tokia spec plevele, su is abieju pusiu aliuminio sluokniu, per viduri dar burnulinis toks sluoksnis ir kazkas panasau i paralona (Komex Reflex A3X). Tai bendra varza nezinau kokia, nes nezinau kokia tops pleveles lemda, bet sakoma, kad tokia plevele atstoja 10cm vatos.
Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 10 11, 10:57)
Man irgi labai idomu kokia varza gaunasi, nes kiek skaitinejau nu niekur neradau apie poliuretano putu varza.
Nu tik nesikuklink  mirksiukas.gif  Kai pasiziuriu i savo blokeliu sienas, tai man bet koks gipsas yra jau grazu, o cia dar ir isdazyta  thumbup.gif

Tao googlas turetu ismesti viena kita puslapi jei ivesite i paieska poliuretano putos. Yra tu firmu, kurios daro - Likon, Izoputos, Termosnaige ir kt.
Atsakyti
Bandziau tvarkyti savo papke. Norejau kaip geriau, o gavosi kaip visad smile.gif

Aciu uz medinukes ivertinima.

Jeigu nieko nesupainiojau, tai kaip tik snd vaziavau pro Praeivenes namuka. Ojjjj, kaip sparciai vyrai darbuojasi.... Smagu ziuret!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 11 spalio 2010 - 13:29