QUOTE(janna @ 2010 10 12, 12:52)
O man iskylo klausymas kaip tvarkotes su langais. Po kiekvieno lietaus ant lango lieka zymes. O pasvietus saulei, atrodo, kad jie apskritai niekada skuduro nera mate....
Langai - Duruvos. Paketai - Bodesos.
Va šitą dalyką pastebėjau seniai,kai bute susidėjom langus.Atrodo,kad reiktų valyt kas savaitę. Kai buvo paprasti stiklai,tai du kart per metus nusivalai ir gerai,o čia

Tai vat įdomu,ar čia tik duruvos -bodesos tokie stiklai,ar ir kiti turi tokią savybę. Sode turiu paprastų stiklų langus tai negaliu atsidžiaugt,gal užpernai valiau,kaip nauji.
Papildyta:
QUOTE(Rendi @ 2010 10 12, 14:46)
mes i duruva buvom nuvyke, tai vadybininke nekompetetinga pasirode, kad atsoko noras ka ir pirkti, aisku su prekiu kokybe manau tai nieko bendra neturi, bet

atvykom del vartu, o mes norim tokiu placiu skirstymu (nezinau, ar aiskiai pasakiau), klausiam kiek kainuotu tokie, sako dabar krize, cia neipirksit

nu gal neatrodom kaip milijonieriai, bent kaina butu pasakiusi
Kurioj čia vietoj buvot? vytauto g.prie Piarnu buvau,tai visko daug papasakojo,parodė,Lyros.g.teko irgi būt- tai tikrai nieko gero nepasakė,nelabai ką sužinosi.Pačioj Duruvoj Voveriškėse,jei jaunas vyrukas-tai labai daug visko pataria,pasako,moteriške mažiau. O dėl vartų ir mums sakę,kad kitur galima pigiau gauti,nes jie perpardavėjai kaip supratau. Tai imkit Ryternos vartus,Šiauliuose yra atstovas.
O aš dar nesiryžtu eit į užsisakyt langų,jaučiu paliksiu be nieko ant žiemos.Vis galvoju pas kuriuos pasukt-į D.ar į B. Pas vienus vienus dalykas geras,pas kitus kitas. Reikės užkalt ir be langų žiemot.
O kas Jannai su durim?
Prisidedu prie sveikinimų Giedrei