Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(airise @ 2010 10 13, 19:58)

Šiandien Varduvoj buvau,yra tų mozaikinių plytelių  mažyčių,po 3lt m2,bet jos tokios pigios todėl,kad palaidos,t.y.nesuklijuotos ant to tinkliuko. Tai jas po vieną reikės ir klijuot ,ir dar kampiukus turbūt naudot,tai per dieną kokį m2 tik suklijuot galima turbūt

Galima ir pora kvadratu sumesti,bet jum kvadrato kaina tokia pasakys uz sudejima kad bus pigiau normalias nusipirkti. Nebent pats susiklijuoji,tada apsimoka .
Atsakyti
GIEDRE, kai turesi laisva minute - prasau primink kokio galingumo SS pas jus paplanuotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 10 13, 15:21)
tokiu atveju reikia  parketo nedavesti iki pat pat sienos, palikti tarpeli, kuris pasisleps po plintusu, kad turetu parketas bent i sonus kur vaikscioti. Pas mus jau keturi metai kai taip padaryta su silikonu (nes ir nemegstu tu metaliniu sujungimu), ir nieko, per siule neissivaiksciojo, kaip buvo taip ir liko, nors meistrai ir labai atkalbinejo, nes jiems taip sunkiau padaryti, kad auskciai sutaptu (sakiau juosteles visada veliau spesim uzdeti jeigu kas). Cia pabandziau paffotkinti, tik gal nelabai kas matysis 4u.gif

nors ir negaleciau pasakyti , kad tai pats teisingiausias sprendimas, bet kaip laikas parode - mums pasiteisino. Gal tie kur daugioau su grindim dirba, daugiau variantu gali pasiulyti ir geresniu ax.gif

Na mano mintis skaitote mirksiukas.gif As irgi darysiu pradzioje su silikonu, o pto ei jau nesilaikys jis ten ar atitrukines, tada reikes deti kokia ta juosta.
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2010 10 13, 18:47)
Kaip gaila, kad nebespėju visko perskaityti  doh.gif  tempai man jau per greiti  doh.gif
Naidutės namučiai  thumbup.gif  thumbup.gif  labai viskas gražu, man ypač tas geltonasis miegamasis  wub.gif  wub.gif  toks labai "skanus"  cool.gif

Mes galvojame pirkti Stropuvos šildymo katilą, gal kas turite? Jau lyg kažkada klausiau, neprisimenu, atsiprašau jei kartojuosi  ax.gif

Noreciau kazkaip atkalbeti nuo zvakes principu kurenamo katilo - nie is ju gero, labai kaprizingi ir siaip daug cia apie juos prirasyta, o ypac nuo tos Stropuvos, geriau jau jei toki nekoki sprendima pasirinksite nusispirkite kito gamintoja ta katila (gal Rudestos).dabar nesigailiu ir net neprisimenu, kad ir pats kazkada galvojau toki detis pas save, matyt teisingas sprendimas buvo del to ir nesigrauziu.
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2010 10 13, 19:04)
draugai turi, ir labai patenkinti.... Beje, galima šlapias malkas dėti, kad mums aktualu  blush2.gif

Tai galima deti ir is viso is pelkes tik kalsuimas kiek is to naudos - tikriausiai net vandens paciame katile nesusildys. Cia nieko su tuom neapgausi - slapios malkos, mazai kaitros=mazai naudos.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2010 10 13, 18:58)
Kodėl Stropuva?  Kuo skiriasi Stropuva,viadrus ? blush2.gif  nes aš galvoju apie Viadrus arba Atmos.bet nelabai apie juos išmanau,žinau tik kad antras dujų generacinis ir tik sausom malkom.

Visiskai 3 skirtingo degimo tipo katilai:
Zvake - zvakes principu dega.
Viadrus - spizinis, daugiausia skirtas angliai, virsutinio degimo katilas;
Atmos - duju generacijos tipo katilas, deginant atitinkamas malkas ir tinkamai naudojant pats efektyviausias kieto kuro deginimo budas. Dar verteteu svarstyti ne tik sio gamintojo katila, bet ir Vigas arba Maga. Jei domesites pastaraisi galiu duoti kontaktus kur gali jums suteikti kompetetinga informacija apie juos.

P.S. Pats dabar turiu Atmos DC25S, bet sekanti karta pirkciau Maga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 10 14, 09:09)
Na mano mintis skaitote  mirksiukas.gif As irgi darysiu pradzioje su silikonu, o pto ei jau nesilaikys jis ten ar atitrukines, tada reikes deti kokia ta juosta.

tai iseina kad kitoks sujungimas ir neimanomas verysad.gif

prasome papasakoti pas ka sujungtas parketas ar laminatas su plytelimis...kokiu principu pas jus tai padaryta ...TRYLIKTA ,prasome papasakoti smile.gif
Atsakyti
Osera, labai nori laminato? Tavo vietoje pasvarstyčiau apie plyteles, tuomet nebūtų jokių sujungimų (bet koks sujungimas minusas mano manymu, vis tiek ten kaupsis nešvarumai), ilgiau išliktų graži danga, galėtum šokti nežiūrėdama į svečių pakulnes ax.gif O 2 aukšte, kur mažiau judėjimo, dėtum medį smile.gif Ar šildomos grindys? Jeigu taip, dar vienas argumentas kodėl geriau plytelės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 14 spalio 2010 - 08:25
Del plyteliu ir laminato ar kokiostai medziagos sujungimo... Kiek zinau yra juosteliu kurios dedasi i ta tarpa tarp abieju medziagu,bet tada reikia idealiai privesti dangas prie jos,o tai uzima laiko. Paprasciausias budas aisku silikonu.
Atsakyti
tai kokį katilą jūs siūlote malkoms/anglims, su akumuliacine talpa, šildomo ploto 126 kv g.gif

gyvenime nedėčiau plytelių pirmam aukšte visur, ir dėl vaikų, ir šalta doh.gif man plytelės lieka plytelėmis, aš jau tikrai geriau už laminatą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 14, 09:25)
Osera, labai nori laminato? Tavo vietoje pasvarstyčiau apie plyteles, tuomet nebūtų jokių sujungimų (bet koks sujungimas minusas mano manymu, vis tiek ten kaupsis nešvarumai), ilgiau išliktų graži danga, galėtum šokti nežiūrėdama į svečių pakulnes  ax.gif O 2 aukšte, kur mažiau judėjimo, dėtum medį  smile.gif Ar šildomos grindys? Jeigu taip, dar vienas argumentas kodėl geriau plytelės  smile.gif

virtuveje sildomos ,tai ten uztai desime plyteles ,o va svetaineje nenorime plyteliu ,tad bus laminatas .

visa beda turbut kad plyteles ir laminata des mb ,tai ir domiuos jam kaip reikes sujungti ,nes ne specas jis tam reikale unsure.gif

siaip buvo svarstymas ir del tarkett dangos ,bet deja neleidzia finansai jos verysad.gif
Atsakyti
Na mano mintis skaitote  mirksiukas.gif As irgi darysiu pradzioje su silikonu, o pto ei jau nesilaikys jis ten ar atitrukines, tada reikes deti kokia ta juosta.
Papildyta:

Noreciau kazkaip atkalbeti nuo zvakes principu kurenamo katilo - nie is ju gero, labai kaprizingi ir siaip daug cia apie juos prirasyta, o ypac nuo tos Stropuvos, geriau jau jei toki nekoki sprendima pasirinksite nusispirkite kito gamintoja ta katila (gal Rudestos).dabar nesigailiu ir net neprisimenu, kad ir pats kazkada galvojau toki detis pas save, matyt teisingas sprendimas buvo del to ir nesigrauziu.
Papildyta:

Tai galima deti ir is viso is pelkes tik kalsuimas kiek is to naudos - tikriausiai net vandens paciame katile nesusildys. Cia nieko su tuom neapgausi - slapios malkos, mazai kaitros=mazai naudos.
Papildyta:
Visiskai 3 skirtingo degimo tipo katilai:
Zvake - zvakes principu dega.
Viadrus - spizinis, daugiausia skirtas angliai, virsutinio degimo katilas;
Atmos - duju generacijos tipo katilas, deginant atitinkamas malkas ir tinkamai naudojant pats efektyviausias kieto kuro deginimo budas. Dar verteteu svarstyti ne tik sio gamintojo katila, bet ir Vigas arba Maga. Jei domesites pastaraisi galiu duoti kontaktus kur gali jums suteikti kompetetinga informacija apie juos.

P.S. Pats dabar turiu Atmos DC25S, bet sekanti karta pirkciau Maga  mirksiukas.gif

Nezinau ar nenusisnekesiu, bet jauciu mes turejom ta duju generacini atmos, tai pvz kai dingdavo elektra tai ta generacija neisijungdavo, ir neidavo uzkurti katilo.
O cia kontaktas ti apie atmos gali patarti ar apie visus? Bet kokiu atveju, noriu, kaip tik dabar renkames, turim jau kita savaite but nusirpike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 14, 09:59)
Nezinau ar nenusisnekesiu, bet jauciu mes turejom ta duju generacini atmos, tai pvz kai dingdavo elektra tai ta generacija neisijungdavo, ir neidavo uzkurti katilo.
O cia kontaktas ti apie atmos gali patarti ar apie visus? Bet kokiu atveju, noriu, kaip tik dabar renkames, turim jau kita savaite but nusirpike 4u.gif

na manau kad kaip elektros nera tai siurbliukas nebevarineja silumos verysad.gif bet manau cia visiems tai galioja kuro peciams
Atsakyti

P.S. Pats dabar turiu Atmos DC25S, bet sekanti karta pirkciau Maga  mirksiukas.gif

O kodel Atmos nebesirinktum? Kas jame blogai?
Papildyta:
Airise, nebepamenu ar issirinkai langus? Jei taip is kur ir kokius? Mes jau biskiuka pasimeteme doh.gif Duruvos Salamander ar Aulaukio Rehau Geneo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 10 14, 10:04)
na manau kad kaip elektros nera  tai  siurbliukas nebevarineja  silumos  verysad.gif bet manau cia visiems  tai galioja  kuro peciams

Tai jau taip. As tokiem atvejam pamastau apie atsargini geberatoriu..Arba bent jau jo pajungimo galimybe,kad nors sildymo sistema veiktu.. Pirkti generatoriu neapsimoka,bet issinuomoti dingus ilgesniam laikui elektra visai nieko. isivaizduokit jei nebutu kokias tris dienas elektros... Na bet cia mazai tiketina.
Atsakyti