Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 25 tema

pasidėjusi bent 4 nuotraukas kurios turėtų įkvėpti, vis kažką pavartau, bet niėko nepritaikau kas užkabintų  o daryti be proto noriu  tai atvirukais tenkinuosi

o ka belieka daryti tom kuriom neimanoma tenkintis atvirukais smile.gif ? Pasigedau tavo skrebuku Glide 4u.gif
Man daznai pravercia paziureti skrebo galerijas ar kokias knygas/zurnalus pavartyti...visad atrando kokia idomia technika, netipiska priemoniu panaudojima ar ka nors panasaus kas mane ikvepia.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kalbejot apie tai, kaip slykstu biggrin.gif yra prisiruosti pasidaryti nuotraukas... tai as, zinokit, kai nusprendziu vis tik, kokia nuotrauka noreciau skrebinti, isikeliu ja i USB ir uznesu padaryt, kai pvz., bunu netoliese... aisku, labiau patiktu pasidaryti visa kruva nuotrauku ir is eiles... zodziu, kartais isimetu dar kelias foto salia ir taip po laseli pasidarau...
o dabar laukiu, kol Marius uzmigs... tesiu savo darba, bet ne prie savo kompo sedziu - kancia... as gi tokia "biblioteka" esu pasidarius savo kompe... o dabar klaidziot interneto platybese ir ieskot pavyzdziu - mirtis biggrin.gif stai tokios mano nuotaikos, o kaip jusiskes?
Atsakyti
Laba ryta. Vakar velai vakare iskepiau atviruka. Visas toks zalias. blink.gif Tik dabar nufotkint negaliu, nes fotiko ner. Tikiuosi siandien vakare galesite ji isvysti.
Laiko truksta taip viskam, kad net schmoll.gif O dar tiek namu darbu! doh.gif
Nusipirkau tokius rub-onus http://www.spalvunam...sects-gold.html ir man jie kazkodel nenusitrina. Gal zinot kodel taip yra?

P.S. Kaip butu galima padaryti, kad ant vieno zodzio paspaudus issoktu ta nuoroda kuria norejau ikelti?
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 09, 21:24)
Aha biggrin.gif Tos moteriškės darbai tokie jaukiai minimalistiniai, visai kaip man patinka thumbup.gif

drinks_cheers.gif Nors as pati retai ativrukus darau, bet isimeciau nuo roda i favoritus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ignac @ 2010 10 10, 11:44)
P.S. Kaip butu galima padaryti, kad ant vieno zodzio paspaudus issoktu ta nuoroda kuria norejau ikelti?

Zinutes rasymo lange paspausk mygtuka http:// ir atsiradusiame lange irasyk adresa, tada sekanciame lange zodi, po kuriuo tavo nuoroda slepsis. Turetu pavykti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(As sol @ 2010 10 09, 18:45)
prašom, Žmogiukes blogo nuoroda

Aciu biggrin.gif
Gal kas galit pasakyti, ar galima vis tik isideti blogo nuoroda i parasa, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2010 10 10, 11:44)
Nusipirkau tokius rub-onus http://www.spalvunam...sects-gold.html    ir man jie kazkodel nenusitrina. Gal zinot kodel taip yra?

didele tikimybe, kad pasene... as ir turiu... kai pirma karta naudojau, buvo super - labai lengvai nusitryne, o dabar is tu paciu nenusitrina... gal paseno, sakau g.gif
be to, as, budama kovotoja uz savo teises, kreipciausi i pardaveja del nekokybiskos prekes, jei tik naujai gavai preke, o ji "neveikia" biggrin.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 10, 11:52)
Gal kas galit pasakyti, ar galima vis tik isideti blogo nuoroda i parasa, ar ne?

kaip supratau, galima, bet pavadink taip, kad tai butu ne kaip nuoroda i bloga, o pvz., kaip nuoroda i galerija... as tai taip supratau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 10 spalio 2010 - 11:09
Dar vienas kvailas klausimas. Kaip pacituoti tik dali zmogaus teksto kuri jis parase? blush2.gif

Marikana: Dekui, gal ka nors ir bandysiu tartis su pardaveja. biggrin.gif O nera kokiu pozymiu, kad galetume atskirt kurie pasene, o kurie ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 10 10, 12:01)
didele tikimybe, kad pasene..
kaip supratau, galima, bet pavadink taip, kad tai butu ne kaip nuoroda i bloga, o pvz., kaip nuoroda i galerija... as tai taip supratau  blush2.gif

Greiciausiai, kad pasene. Juos ten imanoma atgaivinti kazkaip, bet pati nepasakysiu. O siaip jo, pamegink susisiekti su pardaveju, turetu pakeisti.
mm, nu gal reikes pamegint su tuo parasu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ignac @ 2010 10 10, 12:22)
Dar vienas kvailas klausimas. Kaip pacituoti tik dali zmogaus teksto kuri jis parase? blush2.gif

Nutrink tiek teksto, kiek tau reikia, svarbu palik pradzioje [quote=...] ir pabaigoje [/quote ]
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 10 10, 10:28)
Nutrink tiek teksto, kiek tau reikia, svarbu palik pradzioje ir pabaigoje

Dekui labai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignac: 10 spalio 2010 - 11:33
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 10 10, 00:55)
o ka belieka daryti tom kuriom neimanoma tenkintis atvirukais smile.gif ? Pasigedau tavo skrebuku Glide 4u.gif
Man daznai pravercia paziureti skrebo galerijas ar kokias knygas/zurnalus pavartyti...visad atrando kokia idomia technika, netipiska priemoniu panaudojima ar ka nors panasaus kas mane ikvepia.

Irmut, pasistengsiu pasitaisyti, bet nežinau kaip greitai blush2.gif Dabar neraliai lengvai atvirutes, darosi, per diena 5 padariau ir visiskai skirtingas thumbup.gif taip buvo tik pries 2 metus kai pirma paketa prekiu gavau ax.gif

Ignai, isivaizduoji, visa bloga perziurejau jos rolleyes.gif visus skrebukus ir atvirutes thumbup.gif

QUOTE(Ignac @ 2010 10 10, 12:22)

Marikana: Dekui, gal ka nors ir bandysiu tartis su pardaveja.  biggrin.gif  O nera kokiu pozymiu, kad galetume atskirt kurie pasene, o kurie ne?  rolleyes.gif

man irgi keista, kodel ant ju neraso galiojimo laiko, jei jau jiem galiojimas turi reiksmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 10 10, 10:34)
Ignai, isivaizduoji, visa bloga perziurejau jos rolleyes.gif visus skrebukus ir atvirutes thumbup.gif

Ji atvirutes daro kiekviena pirmadieni ( Make A Card Monday= MACM) ir penktadieni (Finally Friday= FF). Labai smagu, kad visa tai naudinga. biggrin.gif

Gal kas turi mediuma Glossy Accents? Galvoju nusipirkt, bet nezinau ar verta. Yra dar kazkoks Crackle Accents... ax.gif Turbut man jau cia reiktu klausti prie skrebinimo priemoniu forumo... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignac: 10 spalio 2010 - 11:48
Labas mirksiukas.gif
vajei, kiek aš čia visko praleidau doh.gif
smagu, kad turim dar vieną ligonį thumbup.gif sveikas prisijungęs drinks_cheers.gif

skaitau kaip čia atvirukus kalėdoms gaminant ir pavydas ima blush2.gif nu nenoriu aš atvirukų jau daryti doh.gif kaip ir reiktų jau šventėm ruoštis, bet ... ex...
užtat padariau mini albumą dreugės mergytei, galite pažiūrėti (ir žinoma, pakomentuoti) čia ax.gif

gražus oras (paskutinės gražios dienos), taigi marš visi į gamtą pasidžiaugti ir gražių kadrų pagaudyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ignac, rubonus galima labai puikiai atgaivint. Gal jie ne pasene, bet tiesiog apdziuve ir nelimpa, gal netinkamom salygom sandeliuoti. Galima nupurksti juos klijais (yra tokie repositionable glue spray) (purksti reikia ta puse kuria dedi ant popieriaus) ir tada puikiai prikimba ir nusitrina.
Atsakyti