Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos studenčiukės

Sveikutes mirksiukas.gif Siais metais pradejau studijuot KVTK finansus neakivaizdziai.Gal tokiu ir daugiau cia yra bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, studentės 4u.gif
Planuojam šį rudenį stot į Klaipėdos verslo ir technologijų kolegiją. Esam trys tokios „moksliukės“ ir žadam į finansus stot blush2.gif Labai įdomu būtų kokios ten kainos? Kokie dėstytojai? Ar sunku ten pakliūt? g.gif
Atsakyti
laba vakara gal kas studijuojate soc.ped. ir turite darbeli parasyta kaikuria temele 1.socialines ped. pagalbos ugdytiniu organizavimas
2.darbas su ugdytiniu grupemis
3.saugios ugdytinio aplinkos kurimas
4.bendradarbevimas su ugdytojais ir institucijomis turin ciomis itakos vaiko ugdymui
5.soc.ped. profesines veiklos tobulinimas
penktadieniui jau reikia ,o medziagos jokios neturiu, gal kaikas pagalbes rasykit elingap@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 05 07, 11:28)
Sveikos, studentės 4u.gif
Planuojam šį rudenį stot į Klaipėdos verslo ir technologijų kolegiją. Esam trys tokios „moksliukės“ ir žadam į finansus stot blush2.gif  Labai įdomu būtų kokios ten kainos? Kokie dėstytojai? Ar sunku ten pakliūt? g.gif

Jungiuos ir aš prie klausimo, taip pat galvoju ten stot g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos krastietes merginos, gal kuri nors mokate gerai parasyti izanga ir isvadas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2007 10 03, 14:46)
Aš mokausi VLVK pirmam kurse įmonių ir įstaigų administravimą neakivaizdžiai. gal dar yra bendraminčių?

siemet tureciau pradeti mokytis jusu kolegijoj ta pacia specialybe tik dieniniam mirksiukas.gif ar sunku ten pas jus?
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2008 06 30, 10:35)
siemet tureciau pradeti mokytis jusu kolegijoj ta pacia specialybe tik dieniniam mirksiukas.gif  ar sunku ten pas jus?

as irgi nunesiau i vlvk irgi imoniu ir istaigu administravima,bet dabar pasiklausiau vieno pazystamo,baige toj pacioj kolegijoj ekonomika,ejo darbintis sako kas cia per kolegija?tai dabar bijau,o tiksliai galit pasakyt kada bus mandatine del istojimo?as pameciau lapeli,ar liepos 4 ar liepos 24?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 30 birželio 2008 - 14:50
QUOTE(Gratis @ 2008 05 24, 15:12)
Jungiuos ir aš prie klausimo, taip pat galvoju ten stot g.gif  smile.gif

as ten norejau stot i buchalterija,bet bijau net nest nes labai dideliu vidurkiu reik,uzpernai stojau neistojau,kaip jum gal zinot kuri ar siemet reik aukstu balu ?ir administravima noriu ten nunest
Papildyta:
QUOTE(Gratis @ 2008 05 24, 15:12)
Jungiuos ir aš prie klausimo, taip pat galvoju ten stot g.gif  smile.gif

QUOTE(pandutė @ 2008 06 30, 16:07)
as ten norejau stot i buchalterija,bet bijau net nest nes labai dideliu vidurkiu reik,uzpernai stojau neistojau,kaip jum gal zinot kuri ar siemet reik aukstu balu ?ir administravima noriu ten nunest

as apie technologiju kolegija klausiu
Atsakyti
panos kurios pasirinkot administravima,kodel pasirinkot sita specialybe?as bijau kad nebutu metai veltui,ir gautusi kad esu eiline sekretore
Atsakyti
Gal yra šiaip metais įstojusių į KLVTK, įstaigų ir įmonių administravimą neakivaizdinį sk.??????? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 13 rugsėjo 2008 - 16:18
QUOTE(...whatever... @ 2008 09 13, 17:15)
Gal yra šiaip metais įstojusių į KLVTK, įstaigų ir įmonių administravimą neakivaizdinį sk.???????  bigsmile.gif  4u.gif

kokia ca mokykla?as ta pacia specialybe tik vlvk,ai paziurejau tavo mokykla,as i ja norejau stotbet mazi balai,dirike tyliene,as senai joje mokiaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 13 rugsėjo 2008 - 17:51
QUOTE(pandutė @ 2008 09 13, 17:46)
kokia ca mokykla?as ta pacia specialybe tik vlvk,ai paziurejau tavo mokykla,as i ja norejau stotbet mazi balai,dirike tyliene,as senai joje mokiaus

nu va, o aš stojau į turizmą, bet neįstojau rolleyes.gif
kokią specialybę baigei? smile.gif
Atsakyti