Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulė

Apklausa: Ar jums priimtinas kapsulės metodas? (96 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 11 11, 16:30)
Atleiskit man blondinei mergaitės, bet Kalėda kas tas snud'as????????Gal kokį paveiksliuką būtų galima?Plyzzzzzzzz.Llabai įdomu.

jau daug buvo cia apie ji sneketa ir pvz. buvo ikeltas ne vienas mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(Ninin @ 2010 11 11, 16:42)
ax.gif turiu baltus merškinėlius (LaRedoute), 40 dydžio. nauji, nenešiojami...  biggrin.gif Vis neprisiruošiu nufotkinti savo rūbelisu ir įkelti į albumą...

tai prasom prisiruosti biggrin.gif ir kodel nenesiojami? juk cia vienas is must have ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 11 lapkričio 2010 - 17:22
QUOTE(Leticija @ 2010 11 11, 12:53)
Ko nutilo tema? Visos garderobus formuoja turbut  biggrin.gif

Dontstop dirba, tai tyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 11 11, 17:21)
jau daug buvo cia apie ji sneketa ir pvz. buvo ikeltas ne vienas  mirksiukas.gif
user posted image
tai prasom prisiruosti  biggrin.gif ir kodel nenesiojami? juk cia vienas is must have   ax.gif

Dydis netiko...
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 11 04, 14:40)
Ir aš neatsysakysiu  blush2.gif

Aš kol kas ugdau valią angel.gif

QUOTE(Katrix @ 2010 11 11, 12:37)
Radau pora neblogu modeliuku, bet sudetis 100 proc. poliesteris, o kaina 170  doh.gif Manau neverta pirkti tokiu  schmoll.gif O geresniu nerandu, uzsiparinau visai  biggrin.gif

Sintetika tikrai tiek neverta schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pagaliau atradau šią temą thumbup.gif Labai noriu prisijungti prie Jūsų ir planuotis savo "kapsulę".
Bandžiau nusistatyti savąjį tipą, tik nesu tikra. Melsvai pilkos akys, oda šviesi, bet neblyški, plaukai vasara pašviesėja, bet šiaip tokie link šviesaus rudumo gal. Nesuprantu spalvos biggrin.gif
Save pati priskirčiau soft summer.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indii: 12 lapkričio 2010 - 08:15
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 11, 14:16)
Man atrodo, kad pilka su rusva nedera g.gif

Man tai ne tik dera, o vienas is graiziausiu deriniu 4u.gif (pilka ir prigesinta rausva ir vasarines paletes)

QUOTE(kaleda @ 2010 11 11, 16:17)
Aš nusipirkau puspaltį-striukę iki kelių su pūkais viduj didiesiems šalčiams. Nemėgstu tokių rūbų, nes storina, bet su mano gyvenimo būdu ir mūsų orais nebežinojau ką daryti, kad nešalčmiriauti. Užtat rudas smile.gif
Ir nusinarpliojau snud'ą, labai patiko thumbup.gif

Toki paltuka ir as nusipirkau thumbup.gif Jis su dirziuku, ilemenuotas, todel visai elegantiskai atrodo kaip pukinukei 4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2010 11 11, 21:36)
Sintetika tikrai tiek neverta schmoll.gif

Man irgi atrodo, kad ziauriai brnagu uz sintetika g.gif
O gal kuri matet kur nors naturaliu medziagu graziu palaidiniu? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 11 12, 11:13)
Man tai ne tik dera, o vienas is graiziausiu deriniu  4u.gif (pilka ir prigesinta rausva ir vasarines paletes)

Kalbama apie pilkos ir rusvos, o ne rausvos derini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2010 11 12, 12:14)
Kalbama apie pilkos ir rusvos, o ne rausvos derini  4u.gif

Soriukas, nusisnekejau blush2.gif Turejau omeny rausva aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2010 11 12, 11:14)
Kalbama apie pilkos ir rusvos, o ne rausvos derini  4u.gif

Dera jei tarkim tokios, tik labai pilkas bendras vaizdas. Reikėtų trečią kokę ryškę imt. Nu buvo įdėtas kažkur pavyzdys su žydra - toks šviesus variantas gaunas. O dar visai nieko būtų su avietine gal g.gif ...

Pas mane visiškas stopas rūbų įsigyjime verysad.gif . O snudą pradėjau megzt iš raudonos, rausvos ir dark navy spalvų - nors norėjau su geltona ir balta su dark navy derint, vęlgi negavau verysad.gif . Nebuvo tų siūlai kurie nekando ir buvo įperkami. Išvis geltonų drabužėlių - neužtinkų, bet kuo toliau, tuo labiau tokios spalvos noriu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 11 12, 13:17)

Pas mane visiškas stopas rūbų įsigyjime verysad.gif .

kodel? del finansu ar del to, kad nesugalvoji ka nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 11 12, 13:35)
kodel? del finansu ar del to, kad nesugalvoji ka nusipirkt?

Nieko nerandu sau tinkamo - tai fasonas ne tas, tai spalva, tai kokybė, tai kaina per didelė... rodos jau apėjau visas rūbų prekyvietes, ir lapatynus apėjau net... apie batus išvis lieka tik patylėt... MB sakiau einu slidinėjimo kostiumą nusipirksiu ir sniego batus, bet bus su kuo ir šilta šunį vedžiot...
Atsakyti
Aš formuoju savo kapsules po truputį toliau. Nusimezgiau porą megztukų į rudens kapsulę, šiandien imsiuos jau žieminių. Per Jamam aciją pasisekė nugvelbt diržą ir rankinuką visai už kapeikas (diržas 4,80 lt, rankinukas 10,80 lt). Ir štai paskutinis darbelis - vėl snudas, šitas gal įdomesnis, nei pirmas ax.gif
user posted image
Atsakyti