Mane vel labiausiai pakraupino rankines, labiausiai patiko vienas rubelis koki as pati toki pati turiu (as deep winter) tokios pat ir kitos spalvos ir dar tamsiai melynas megztukas. Is kur jis?

Na, einu pafotografuosiu
  Na, einu pafotografuosiu  

tamsiai mėlynos, itin pigus, nė 10 lt nekainuojantis rankinukas
  tamsiai mėlynos, itin pigus, nė 10 lt nekainuojantis rankinukas   

Šviesiai rožinis, pilkas melanžinis, violetinis
  Šviesiai rožinis, pilkas melanžinis, violetinis
 turėjau, bet kaip tik vakar sugedo. Tikiuosi šiandien gauti kitus
  turėjau, bet kaip tik vakar sugedo. Tikiuosi šiandien gauti kitus   

Dar idek iseigine kapsule
  Dar idek iseigine kapsule  I teatra/kina/pasisedejimus ir t.t.
  I teatra/kina/pasisedejimus ir t.t.  
  Geras budas taupyt
  Geras budas taupyt  

"Apačių" išvis jokių neturiu. Jau virš 3 metų nevaikštom į jokius teatrus - renginius - psisedėjimus (iš pradžių
  "Apačių" išvis jokių neturiu. Jau virš 3 metų nevaikštom į jokius teatrus - renginius - psisedėjimus (iš pradžių   , dabar mažas vaikas, kurio nėra kam palikti, tad visas laisvalaikis namuose ir gamtoj
 , dabar mažas vaikas, kurio nėra kam palikti, tad visas laisvalaikis namuose ir gamtoj   )
 ) "Apačių" išvis jokių neturiu. Jau virš 3 metų nevaikštom į jokius teatrus - renginius - psisedėjimus (iš pradžių
  "Apačių" išvis jokių neturiu. Jau virš 3 metų nevaikštom į jokius teatrus - renginius - psisedėjimus (iš pradžių   , dabar mažas vaikas, kurio nėra kam palikti, tad visas laisvalaikis namuose ir gamtoj
 , dabar mažas vaikas, kurio nėra kam palikti, tad visas laisvalaikis namuose ir gamtoj   )
 ) Juk jokių taisyklių nėra? Man užtenka
  Juk jokių taisyklių nėra? Man užtenka   

. Parduotuvėse daugiausia juodų drabužių, daug kas mano, kad tai universali, visur tinkanti spalva. O dar gi mitas, kad juoda spalva lieknina...
 . Parduotuvėse daugiausia juodų drabužių, daug kas mano, kad tai universali, visur tinkanti spalva. O dar gi mitas, kad juoda spalva lieknina... 

Galvoju viena iš pagrindinių spalvų rinktis smėlio. Kaip ryškesnę gal liepsnos. O kokią iš tamsesnių tada prie jų derintųsi?
  Galvoju viena iš pagrindinių spalvų rinktis smėlio. Kaip ryškesnę gal liepsnos. O kokią iš tamsesnių tada prie jų derintųsi?   Čia apie darbinį garderobą galvoju. Laisvalaikio dar nežinau, norisi žaismingesnių spalvų. Pradžiai drabužius skirstyčiau į šiltąjį ir šaltajį sezonus, vėliau gal dar vieną tarpinę kapsulę suformuočiau
 Čia apie darbinį garderobą galvoju. Laisvalaikio dar nežinau, norisi žaismingesnių spalvų. Pradžiai drabužius skirstyčiau į šiltąjį ir šaltajį sezonus, vėliau gal dar vieną tarpinę kapsulę suformuočiau   

Pabandykit pasimatuot, pnusifotografuot ir iš šono pažiūrėt
 Pabandykit pasimatuot, pnusifotografuot ir iš šono pažiūrėt