QUOTE(Violeta* @ 2010 10 13, 11:04)
prikibsiu - pirmiausia ar nebus per pilka viskas? kai as prie rudo palto susidejau viską kas ruda, vaizdas buvo - ne. Prašyte prašės kitokios spalvos rankinė, šalis..
Kas yra slidininko kelnės ir sniego batai?
Man žiema toks metas, kai visas laisvalaikis -viduje ar šalyje kur šilčau , pvz , Anglijoje..Jėzus marija, kaip nekenčiu žiemos, mano net kambarinės gėlės tokios, kur žiemą žydi, pavasario lengviau sulaukt. Neturiu jokių spec žiemos atributų - viskas tai šiltos kojinės, pirštinės, šalikai, jokių spec batų, nes kaip sakiau visas laisvalaikis - viduj - kine, teatre, baiseine, pirty, namie su draugais...Apie pasivaikščiojimus šaltam ore - vien mintis stresą kelia...geriausia žiema man - kai pliusinė temp ir be sniego...o jūs čia - sniego batai, kelnės specialios
Manau, kad nebus

Bet rankinės, kepurės, šalikai, tai kas be ko bus ryškūs spalvoti

Turiu rožinių, raudonų...Pradėjau megzti tą snudą - šaliką be galų - pereinančių iš bordo į rožinę spalvų. Pilkos spalvos būtų paltas, batai, pėdkelnės, sijonas.
Slidininko kelnės - tai spec kelnės slidinėjimui

Pirktos sporto prekių parduotuvėje. Plonos, bet neperpūčiamos, neperšlampamos, galima iki -30 be pėdkelnių būti lauke

.
O sniego batus pirksiu pirmą kartą, nužiūrėjau iš vaiko

Principas toks pat - batai be kailio, bet super šilti, nepralaidūs šalčiui ir drėgmei.
Aišku, taip apsirengusi aš neisiu į žmones

Čia mano kapsulytė bus aktyviam laisvalaikiui: su vaiku nuo kalniuko čiuožinėt, turistiniams žygiams, ilgiems pasivaikščiojimams, išvykoms pasišašlykint ir pan