QUOTE(pilveliukas @ 2011 02 22, 15:15)
SVEIKI, NOREJAU PAKLAUSTI KAIP GERIAU PASIELFTI :DABAR PLAUKAI NUDAZYTI SVIESIA RYZA SPALVA, MANO TIKROJI PILKA, NORINT MAN PEREITI PRIE DAZYMO SU CHNA , KA TURECIAU PIRMA DARYTI PLAUKUS PERSIDAZYTI I SAVO ARTIMA SPALVA KAD KAI PAAUGS SAKNYS MAZDAUK TONAS DAZYMO SU CHNA BUTU VIEDNODAS SU ATAUGUSIOM SAKNIM, AR DAZYTI ANT TOKIU SU CHNA BET TADA ATAUGUSISO SAKNYS BUS KITO ATSPALVIO JEI UZDAZYSIU SU CHNA
Sveiki, perspeju is karto,kad po chna paskui nepasviesesite su dazais jei sugalvosite.Tol kol nenuaugs.
O seip tai manau palaukit kol nuaugs ir dazykite.
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 02 22, 20:47)
Man cia tokia didele bedele.buwau blondine dazita.grizau i naturalia,tokia smeliuko,superine spalwa,sowe durnumas nusitamsinau.wisada pati:-).noriu grist i naturale smelio.ka dariti?
Kreiptis i kirpeja

Be spalvos nuemimo neissiversite.
QUOTE(jurate26 @ 2011 02 23, 18:38)
noreciau profesionalo patarimo. esu blondine,ideliausia spalva gavosi,dazant saknis milteliais 6%,po to tonuojant per visa ilgi. taciau nenoriu visada dazyti milteliais,ar galima tonuoti visa ilgi,jei saknis dazomos tik dazais (igora)? nes dabar plaukai turi ta geltonuma ypac saknys,ir plaukai prie sprando.
ir dar vienas klausimas,kodel plauku saknys taip greit riebaluojasi,o galvos oda pleiskanoja,kazkaip nesuderinami dalykai atrodo...? patys plaukai,ju galai,neissauseja,blizga.sunku pasirinkti tinkamas priemones.
dekui
Galima tonuoti.
O del pleiskanu...Pleiskanos riebios ar sausos?Turetu buti riebios.Vadinas problema yra su galvos oda.Galvos oda plaukite su riebiem plaukam skirtu sampunu,balzamo ant saknu nedekite,kaukes irgi.O galus plauku plaukite su drekinanciu sampunu