QUOTE(m@m@ite @ 2011 03 04, 14:19)
tai, as, vadinasi, bereikalo su dazais saknis pradejau dazyti

iki siol sviesinau su milteliais (kremo pavidalu), bet viena kirpeja patare, kad galima ir su superblond dazais : dazai saknis max 2cm, tos saknys gaunasi 8/9 (ryzokos), po menesio dazai naujai ataugusias saknis ir perbrauki per tuos cm is ano karto (atseit, jie dar per 2 tonus pasvieseja). Maniau, kad
gausiu ta pati, ka ir su milteliais, o paskui visus tonuosiu...
Na tada taip iseina

super blon yra 11 linija ir 12. 10 yra naturalus pats sviesiausias.tai yra zmoniu plauku naturali sp pas mus nusakoma nuo 1 iki 10. taigi tos naturalios blondines,baltapukes vadinamos 10.
NEGALIMA su aukstesniu nei triju proc braukti per dazytus plaukus.Esu daziusi su sesiu,bet buvo situacija,ivertinta ir pasirinktas toks variantas,bet tai buvo su mano prieziura ir mano dazymas.Ir tai yra isskirtiniai atvejai.visi kiti:saknis galit dazyt ir su 12 proc,per igi jei norit braukt,nauja receptura,nauji dazai ir max su 3 proc.
Jum visada gausi gelsvos saknys,jei dazysit su ../3 nes tai auksas.ir nesvarbu ar pirmas po bruksnio ar antras.
O tas ruozelis,kuris buna gelsvesnis ir taip uzsidazo dazant,jei dazote normaliai,kas trys savaites.Cia pagr graziu blondiniu taisykle.Neskaitant nuo 8,9 naturaliu.
Pagal tai ka jus rasote jums reikia 12/112, 12/12, 12/21 kazko is situ ir maisyti su 12 proc.Tai kas gausis bus maximumas sviesinimo kiek imanoma su dazais.Dar balciau - milteliai, arba balinimo pasta,kaip jus dazetes.O tonuoti jums reikia irgi be 3, nes mes i geltonuma.galit .../23,../32 bet tada tonuojat su toniniais dazais ir stebit,kad netamsetu.Islaikymas iki 15 min.Gali uztekti ir 5 min, reikia labai stebeti.Plius jei uzsitonavus matot kad jum spalva per tirsta,tureti buti clear paleteje.Ji tada reiktu tonuojant imaisyti iki puses dazu g.pvz jei darotes 30g dazu,tai 15 spalvos,15 clear.Jis bespalvis ir spalvos prasiskiedzia,gaunasi labiau pastelines.