QUOTE(j-urgit-a @ 2011 04 15, 17:03)
O ka is savo praktikos rekomenduotumete, su kuriais dirbate?

ir kokiu santykiu maisyt su peroksidu 3 proc.? O gal silpnesnio uztenka?
As dirbu su Matrix.Pas mane toniniai dazai skiedziasi su 2,7 proc ryskalu.O santykis priklauso nuo firmos ir dazu.
QUOTE(Alechandro @ 2011 04 15, 18:37)
Sveikos

Nežinau, ar šitoje temoje klausiu, bet ar galima į ilgalaikius wellaton paruoštus plaukų dažus įpilti šiek tiek augalinio simsonsijų aliejaus ir kokį kiekį? Ačiū už atsakymą
Nerekomenduoju.
QUOTE(m@m@ite @ 2011 04 15, 18:42)
kad patart kuo tonuot, reikia matyt plaukus, kokio geltonumo tie plaukai yra... ir rezultata, kokio pageidaujate

va kiek geltonos lygiu buna (7 - 10)
Cia yra naturalios bazes nusviesinimo tono lentele, o ne geltonumas po dazymo

Ji yra reikalinga,tam kad nustatyti koki pigmenta turi naturali baze, tam kad zinoti kokius dazu pigmentus maisyti, kad nepageidaujamas atspalvis uzsigesintu.
Papildyta:
QUOTE(Agile @ 2011 04 15, 15:08)
Turiu ir aš klausimą apie plaukų dažymą. Bet gal pirmiau apie mano plaukų dažymo istoriją, o ji ilgoka. Žodžiu, visada dažydavau plaukus tik dažais be amoniako, kirpykloje, pas tą pačią kirpėją. Dažydavom kiekvieną kartą tuo pačiu atspalviu, kirpėja jį turėjo užsirašiusi pas save sąsiuvinuke. Tad tiesiog kiekvieną kartą atėjus sakydavau "kaip visada". Vieną kartą tas "kaip visada" baigėsi labai blogai. Supainiojo mane su mano bendravarde ir uždėjo ne tą spalvą

. Likau rudai ryža. Kai spalva pradėjo blukti tapau geltonai ryža. Padėtį po kiek laiko kirpėja bandė taisyti dėdama tamsesnius atspalvius. Bet ant viršaus dedami dažai vis nusiplauna ir vėl lieku ryža. Šiuo metu tik patonuoju plaukus, bet efektas tik savaitei. Po to vėl geltonai ryža... Ką daryti??? Ar įmanoma uždažyti tą ryžumą? Kankinuosi jau daugiau nei metus. Vien dėl to ir plaukus nusikirpau

, kad tik mažiau liktų to ryžumo. Visiškai trumpai kirptis nenoriu...
Tokia ta mano bėdelė...Būsiu labai dėkinga už atsakymą ir patarimus

.
Na nusikirps su laiku.Ryza ir raudona pigmenta is plauku isimti labai sunku.