Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

Sveikos 4u.gif Nežinau, ar šitoje temoje klausiu, bet ar galima į ilgalaikius wellaton paruoštus plaukų dažus įpilti šiek tiek augalinio simsonsijų aliejaus ir kokį kiekį? Ačiū už atsakymą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2011 04 15, 19:03)
O ka is savo praktikos rekomenduotumete, su kuriais dirbate?  ax.gif ir kokiu santykiu maisyt su peroksidu 3 proc.? O gal silpnesnio uztenka?  g.gif

kad patart kuo tonuot, reikia matyt plaukus, kokio geltonumo tie plaukai yra... ir rezultata, kokio pageidaujate smile.gif
va kiek geltonos lygiu buna (7 - 10) smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m@m@ite: 15 balandžio 2011 - 18:46
tarp 8-9 mazdaug lygio tas geltonumas pas mane g.gif O norimas rezultatas, panaikinti silta atspalvi, noriu saltesnio, pilkesnio vaizdo. As jums i AZ imesiu foto, kokie yra ir kokiu noriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-urgit-a: 15 balandžio 2011 - 19:40
Na aisku mazdaug dabar, aciu 4u.gif Nors dabar galvoju, gal geriau eit pas kirpeja, nutonuos mane ir kartu man viska paaiskins kaip daryt paciai namie ir ka nusipirkt, tai tada galesiu pati be eksperimentu tonuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2011 04 15, 17:03)
O ka is savo praktikos rekomenduotumete, su kuriais dirbate?  ax.gif ir kokiu santykiu maisyt su peroksidu 3 proc.? O gal silpnesnio uztenka?  g.gif

As dirbu su Matrix.Pas mane toniniai dazai skiedziasi su 2,7 proc ryskalu.O santykis priklauso nuo firmos ir dazu.

QUOTE(Alechandro @ 2011 04 15, 18:37)
Sveikos 4u.gif  Nežinau, ar šitoje temoje klausiu, bet ar galima į ilgalaikius wellaton paruoštus plaukų dažus įpilti šiek tiek augalinio simsonsijų aliejaus ir kokį kiekį? Ačiū už atsakymą rolleyes.gif

Nerekomenduoju.

QUOTE(m@m@ite @ 2011 04 15, 18:42)
kad patart kuo tonuot, reikia matyt plaukus, kokio geltonumo tie plaukai yra... ir rezultata, kokio pageidaujate  smile.gif
va kiek geltonos lygiu buna (7 - 10) smile.gif user posted image

Cia yra naturalios bazes nusviesinimo tono lentele, o ne geltonumas po dazymo biggrin.gif Ji yra reikalinga,tam kad nustatyti koki pigmenta turi naturali baze, tam kad zinoti kokius dazu pigmentus maisyti, kad nepageidaujamas atspalvis uzsigesintu.
Papildyta:
QUOTE(Agile @ 2011 04 15, 15:08)
Turiu ir aš klausimą apie plaukų dažymą. Bet gal pirmiau apie mano plaukų dažymo istoriją, o ji ilgoka. Žodžiu, visada dažydavau plaukus tik dažais be amoniako, kirpykloje, pas tą pačią kirpėją. Dažydavom kiekvieną kartą tuo pačiu atspalviu, kirpėja jį turėjo užsirašiusi pas save sąsiuvinuke. Tad tiesiog kiekvieną kartą atėjus sakydavau "kaip visada". Vieną kartą tas "kaip visada" baigėsi labai blogai. Supainiojo mane su mano bendravarde ir uždėjo ne tą spalvą  doh.gif . Likau rudai ryža. Kai spalva pradėjo blukti tapau geltonai ryža. Padėtį po kiek laiko kirpėja bandė taisyti dėdama tamsesnius atspalvius. Bet ant viršaus dedami dažai vis nusiplauna ir vėl lieku ryža. Šiuo metu tik patonuoju plaukus, bet efektas tik savaitei. Po to vėl geltonai ryža... Ką daryti??? Ar įmanoma uždažyti tą ryžumą? Kankinuosi jau daugiau nei metus. Vien dėl to ir plaukus nusikirpau  verysad.gif , kad tik mažiau liktų to ryžumo. Visiškai trumpai kirptis nenoriu... schmoll.gif

Tokia ta mano bėdelė...Būsiu labai dėkinga už atsakymą ir patarimus  4u.gif .

Na nusikirps su laiku.Ryza ir raudona pigmenta is plauku isimti labai sunku.
Atsakyti
sveiki,
plaukus pastoviai daziau namu salygom su palete N2, bet galai savaime suprantama patapo vos ne juodi, dabar nebedazau jau senokai gal puse metu, noriu sviesint tad atauge plaukai per kokius 10cm naturali spalva kaip palete n3 ruda, kaip isgaut
tokia spalva? kaip nuimt ta juoduma nuo plauku? ir kaip isaiskint ko noriu kirpejai? plaukai ilgi baisu eksperimentuot ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 04 16, 11:10)
sveiki,
plaukus pastoviai daziau namu salygom su palete N2, bet galai savaime suprantama patapo vos ne juodi, dabar nebedazau jau senokai gal puse metu, noriu sviesint tad atauge plaukai per kokius 10cm naturali spalva kaip palete n3 ruda, kaip isgaut
tokia spalva? kaip nuimt ta juoduma nuo plauku? ir kaip isaiskint ko noriu  kirpejai? plaukai ilgi baisu eksperimentuot  ax.gif
user posted image

Sveiki,nuotraukoje 6 kazkur lygio ruda spalva,aisku sruoginta nezymiai.Reiks spalva issiminet.O paaiskinti,tai tiesiog nusineskit foto.
Atsakyti
Aciu uz pagalba 4u.gif Bet vis tik nusprendziau eit pas kirpeja, kad man patonuotu, ir tiksliai surasys man ko nusipirkti, kaip ka daryt. Ne taip jau cia viskas paprasta, kaip galvojau is pradziu doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,ar norint tokios spalvos reikia sruoginti ar vienas atspalvis cia kazkoks? Dabartine mano spalva tokia
user posted image user posted image
Atsakyti
sveiki iskilo man toks kalusimas, kas gali nutikti plaukams jei iskarto per viena apsilankyma kirpykloje nudazo plaukus du kartus is eiles cheminiais dazais? vienu zodziu nudazyt nudaze, bet db galvoju ar nepakenke plaukams? nes gavosi taip jog kirpeja neparinko saknims tinkamos spalvos doh.gif gavosi saknys sviesiai rudos doh.gif o anksciau mano plaukai buvo dazomi tamsiai tamsiai ruda,tai daze iskart antra karta saknis db jau gerai smile.gif bet db neramu ar man nenukris plaukai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 16, 17:42)
Norejau paklausti,ar norint tokios spalvos reikia sruoginti ar vienas atspalvis cia kazkoks?  Dabartine mano spalva tokia

Sruoginti.
QUOTE(awsra @ 2011 04 16, 18:12)
sveiki iskilo man toks kalusimas, kas gali nutikti plaukams jei iskarto per viena apsilankyma kirpykloje nudazo plaukus du kartus is eiles cheminiais dazais? vienu zodziu nudazyt nudaze, bet db galvoju ar nepakenke plaukams? nes gavosi taip jog kirpeja neparinko saknims tinkamos spalvos doh.gif  gavosi saknys sviesiai rudos  doh.gif  o anksciau mano plaukai buvo dazomi tamsiai tamsiai ruda,tai daze iskart antra karta saknis db jau gerai smile.gif  bet db neramu ar man nenukris plaukai doh.gif  unsure.gif

Nieko nenutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 04 16, 19:15)
Sruoginti.

Nieko nenutiks mirksiukas.gif

aciu D , nes taip svajoju atsiauginti plaukus bent iki puses nugaros, jau iki peciu daaugo ir galvoju jei db nuo virsugalvio prades byreti tai man kaput doh.gif lotuliukas.gif

aciu uz nuraminima 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti