Jetus ir aš noriu užduoti klausimą, gerai, kad atradau šią temą

turiu aš tokį gražumą ant galvos, mano plaukai pusilgiai, yra stori, ir baisingai išsipūtęir linkę garbanotis, šonai šiek tiek iškarpyti. Kai išsiplaunu galvą, plaukai styro į viršų, nenoriu naudoti daug kažkokių priemonių, kurios man tik gadina plaukučius, įvairiausias putas ir pnš., bet naudoju ką darysi, nes kitaip atrodau klaikiai, dabar buvau nusprendusi, tiesiog tiesinti ir maniau kad būsiu laiminga, bet visi atkalbėjo, sako jog plaukams taip tik pakenksiu ir pnš.,ir žinoma jie teisūs, bet atrodo nerandu kito būdo. Labai norėtųsi, kad plaukai nesipūstų ir leistųsi būti formuojami, kad garbanėlės kristų gražiai. Mano plaukai labai gražiai atrodo kada šiek tiek pasireibaluoja, tada susisuka garbanėlėm ir palei šaknis būna lygu, nepasipūtę ir liuks, bet ką daryt kai tik išsiplaunio galvą, kai jie baisiai styro į viršų? Gal galite patarti kokias priemones, alabi veiskmingas, kad jie nesipūstų ir nestyrotų į viršų? Ir kaip gražiai sugoemuoti garbanėlės ir išvis plaukų formą. Prašau padėkit, pinigų tikrai negailiu, ne snoriu atrodyt graži, o dabar nusprendžiau, kad iki rugsėjo šią problemą išspręsiu, todėl laukiu patarimo, kurio man labai labai reikia

Ir beja ką manote apie instyleri, kuri taip reklamuoja, kad plaukučius lyginti galvoju jį pirkti, ar jis ištiesintų tikrai labai į viršų styrančius plaukus? Aišku labai norėčiau panaudoti savo plaukų pvilamą, ka djei sukasi, juk garbanėlės taip gražu kai moki su jomis elgtis