QUOTE(milonyte @ 2011 01 19, 15:04)
jei sunkus gimdymas, galvojat vyras nepavargs
o jūs nenorėtumėte? dauguma dejuoja, kad blogos sąlygos, namo greičiau norisi, vadinasi ir daugiau kam reikia, ne tik man
O jei rimtai, tai dėl jacuzio rašiau, bet gal netiksliai parašiau. Norėjau paklausti ar gimdymo metu yra vandens vonia, ta prasme vandenyje gimdyti galima? Kokios sąlygos gimdyklose yra, ar jos tokios pat kaip ir visur?
O dėl pogimdyvinės palatos viskas aišku. Ačiū jums visoms, kurios atsakėte
Vonios nemaciau, kiek zinau anksciau budavo, bet ir tai, kad skausma nuimt, bet negimdyt vonioje. O dabar yra kiekvienoje palatoje duso kabina, kuri ir tam, kad skausma nuimt. Dar yra kamuoliai. Gimdymo palatos labai geros, jaukios, suremontuotos. Pogimdyvines tai jau tragiskos palatos, nebent mokamos. Ir darbuotojos ten kai kurios laukines
Papildyta:
QUOTE(COYOTA @ 2011 01 18, 18:22)
kai lankiausi pas pirma savo ginekol, tai ji man irgi sake paciai bandyti, nes ji net neisigilino i problema, tieisog ji uz naturalu gimdyma ir viskas. kardiologe sake rinktis, kad dideliu problemu nera. o zmogus su kurio susitariau, pasake, kad toks gimdymas kenkia sirdies veiklai, pagimdyti tai pagimdysiu, bet kas bus paskui tai jug niekas nezino. tai nutarta, planinis nuo 39 - 40 savaites, jei anksciau laiko nubegs vandenis, ziuresime pagal situacija

kardiologe mano gimde 17 valandu, turedama sirdies yda, bet pagimde, bet as tiek kankintis nenoreciau
As gimdziau 12h, bet is ju kankinausi tik 2h, siais laikais kas nenori kankintis tai epidura pasidaro