Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN-13 tema

del epiduros, as pries kelias dienas pirkau priesais bara Troba, vaistine 2 aukste, visas rinkinis kainavo 89,34 lt. su visais siulais, ampulem ir t.t. biggrin.gif pazistama nusipirko gimdymo namu vaistineje, mokejo 65lt, bet ten kitoks jis. bet ten nevisas kompklektas.
Papildyta:
QUOTE(ADREV @ 2011 01 14, 17:26)
jeigu negresia jokios komplikacijos niekas jokio CP nedarys, o ir kam toks vargas, jus galvojate kad operacija tai pabegimas nuo skausmo?klystate, buna dar didesniu blogybiu po ju,            gimdant naturaliai jau po keliu valandu jautiesi kaip zmogus.nebent jums siulo darytiCP, tai tarkites is anksto su savo gydytoja.o kaina svyruoja nuo 1500iki 3000 doh.gif
ir kam to reikia jei galima ir taip pagimdyti biggrin.gif tik pasikartosiu jeigu jums gyditoja rekomenduoja tik tokiu atveju CP biggrin.gif

kiek zinau CP - 1000lt. manau kad 2000 - 3000 uz CP, cia per ziauru biggrin.gif o del planinio ar ne, tai jau gyditoja pati pasakys, kaip geriau atsizvelgiant i tavo situacija. man tai siulo planini, bet turiu problemu su sirdim, bet jeigu vandenis nubegs anksciau nustatytos datos tai meginsiu gimdyti pati. o jei veikla sustos, tai tada CP. manau bereikalo pergyventi, viskas priklauso nuo situacijos, vistiek su pilvais niekas mus nepaliks thumbup.gif
Atsakyti
kiek zinau CP - 1000lt. manau kad 2000 - 3000 uz CP, cia per ziauru biggrin.gif o del planinio ar ne, tai jau gyditoja pati pasakys, kaip geriau atsizvelgiant i tavo situacija. man tai siulo planini, bet turiu problemu su sirdim, bet jeigu vandenis nubegs anksciau nustatytos datos tai meginsiu gimdyti pati. o jei veikla sustos, tai tada CP. manau bereikalo pergyventi, viskas priklauso nuo situacijos, vistiek su pilvais niekas mus nepaliks thumbup.gif
[/quote]

Aš irgi turiu problemėlę dėl širdelės, bet mano gine mane guodžia, kad moterys, turinčios problemų su širdimi daug lengviau pagimdo pačios ax.gif
Be to, mano mama mane gimdydama (~18 val.) vos nemirė, aišku gal ir dėl gydytojų nekompetencijos, žodžiu buvo labai sunkus gimdymas verysad.gif . Vyras, mano gimė virš 5 kg, tai uošvenė irgi sunkiai gimdė. Mes abu su vyru esam ne iš "mažųjų", todėl tikėtina, jog vaikutis gims irgi ne iš mažųjų thumbup.gif ... Taigi, pasvėrusi visus už ir prieš, pradėjau galvoti apie planinę CP, tik va galvoju, kaip ir kur čia ir su kuom reikia tartis, nes mano gine, tai mano, kad man pačiai reikia gimdyti g.gif
Atsakyti
kai lankiausi pas pirma savo ginekol, tai ji man irgi sake paciai bandyti, nes ji net neisigilino i problema, tieisog ji uz naturalu gimdyma ir viskas. kardiologe sake rinktis, kad dideliu problemu nera. o zmogus su kurio susitariau, pasake, kad toks gimdymas kenkia sirdies veiklai, pagimdyti tai pagimdysiu, bet kas bus paskui tai jug niekas nezino. tai nutarta, planinis nuo 39 - 40 savaites, jei anksciau laiko nubegs vandenis, ziuresime pagal situacija biggrin.gif kardiologe mano gimde 17 valandu, turedama sirdies yda, bet pagimde, bet as tiek kankintis nenoreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milonyte @ 2011 01 18, 15:24)
O gal žinote kiek kainuoja šeimyninė palata? ir kas ten joje yra? Ar yra jacuzzi, vyrui atskira lova ir t.t. Ačiū  smile.gif

Siaip jau atsake smile.gif Bet labai sunku gauti ta palata, nes ju dabar tik 6 viena uz 50 ir 5 po 35.
Klausimas tik o kam jums dzakuzi po gimdymo? Juk negalima vonioj gulet g.gif

Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 01 19, 01:16)
Siaip jau atsake smile.gif Bet labai sunku gauti ta palata, nes ju dabar tik 6 viena uz 50 ir 5 po 35.

Čia gal vyrui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aismina @ 2011 01 18, 17:53)
Kiek žinau galima pasirinkti, yra šeimyninės palatos 2 rūšių: 50 Lt/para (bus televizorius, spinta, šaldytuvas, dušas su WC ir pan.) ir 35 Lt/para (be televizoriaus ir be dušo, tik WC su kriaukle). Yra dvi viengulės lovos sustumtos į "krūvą" - buvau lankyti draugės, bent jau prieš metus buvo taip  smile.gif

Praeita kova mes gavome seimynine be duso, o pussesere su dusu, bet ir uz 35lt/parai. Žodžiu yra palatu ir už 35 lt su dusu, tik ta uz 50 lt yra didesne nei kitos (sakau ka tikrai zinau, o kaip del TV toj uz 50 lt ar ko kito, tai negaliu pasakyt blush2.gif )

QUOTE(marina861 @ 2011 01 19, 02:16)

Na yra tokiu mergaiciu, kurios tikis 5 zvaigzduciu viesbucio matyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aismina @ 2011 01 19, 13:17)
Čia gal vyrui  tongue.gif

jei sunkus gimdymas, galvojat vyras nepavargs lotuliukas.gif

QUOTE(-liuka- @ 2011 01 19, 13:31)
Na yra tokiu mergaiciu, kurios tikis 5 zvaigzduciu viesbucio matyt  tongue.gif

o jūs nenorėtumėte? dauguma dejuoja, kad blogos sąlygos, namo greičiau norisi, vadinasi ir daugiau kam reikia, ne tik man tongue.gif

O jei rimtai, tai dėl jacuzio rašiau, bet gal netiksliai parašiau. Norėjau paklausti ar gimdymo metu yra vandens vonia, ta prasme vandenyje gimdyti galima? Kokios sąlygos gimdyklose yra, ar jos tokios pat kaip ir visur?
O dėl pogimdyvinės palatos viskas aišku. Ačiū jums visoms, kurios atsakėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(COYOTA @ 2011 01 18, 18:22)
kai lankiausi pas pirma savo ginekol, tai ji man irgi sake paciai bandyti, nes ji net neisigilino i problema, tieisog ji uz naturalu gimdyma ir viskas.  kardiologe sake rinktis, kad dideliu problemu nera. o zmogus su kurio susitariau, pasake, kad toks gimdymas kenkia sirdies veiklai, pagimdyti tai pagimdysiu, bet kas bus paskui tai jug niekas nezino. tai nutarta, planinis nuo 39 - 40 savaites, jei anksciau laiko nubegs vandenis, ziuresime pagal situacija biggrin.gif kardiologe mano gimde 17 valandu, turedama sirdies yda, bet pagimde, bet as tiek kankintis nenoreciau  lotuliukas.gif

Bandyk gimdyt pati, o jau kaip gausis gydytojai vietoj nustato ar daryti cp ar ne. Kaip anksciau moteris gimde tai nereikia galvot, nes buvo kiti laikai. As pripazystu cp tik ekstra atveju, o planinis man tai isvis ziauru schmoll.gif O susitarti tai tikrai imanoma, ypac Klaipedoj tik aisku kainuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(milonyte @ 2011 01 19, 15:04)
Norėjau paklausti ar gimdymo metu yra vandens vonia, ta prasme vandenyje gimdyti galima? Kokios sąlygos gimdyklose yra, ar jos tokios pat kaip ir visur?

Kiek zinau gimdykloje yra palatu su vonia, man pasitaike su dusu, bet ir jo neprireike smile.gif
Manau, kol vyksta saremiai gali vonioje guleti, bet pati gimdyma akuseres, gydytojos nores priimti ant transformines lovos smile.gif
Atsakyti
jei sunkus gimdymas, galvojat vyras nepavargs  lotuliukas.gif
o jūs nenorėtumėte? dauguma dejuoja, kad blogos sąlygos, namo greičiau norisi, vadinasi ir daugiau kam reikia, ne tik man  tongue.gif

O jei rimtai, tai dėl jacuzio rašiau, bet gal netiksliai parašiau. Norėjau paklausti ar gimdymo metu yra vandens vonia, ta prasme vandenyje gimdyti galima? Kokios sąlygos gimdyklose yra, ar jos tokios pat kaip ir visur?
O dėl pogimdyvinės palatos viskas aišku. Ačiū jums visoms, kurios atsakėte  4u.gif

Vonios nemaciau, kiek zinau anksciau budavo, bet ir tai, kad skausma nuimt, bet negimdyt vonioje. O dabar yra kiekvienoje palatoje duso kabina, kuri ir tam, kad skausma nuimt. Dar yra kamuoliai. Gimdymo palatos labai geros, jaukios, suremontuotos. Pogimdyvines tai jau tragiskos palatos, nebent mokamos. Ir darbuotojos ten kai kurios laukines rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(COYOTA @ 2011 01 18, 18:22)
kai lankiausi pas pirma savo ginekol, tai ji man irgi sake paciai bandyti, nes ji net neisigilino i problema, tieisog ji uz naturalu gimdyma ir viskas.  kardiologe sake rinktis, kad dideliu problemu nera. o zmogus su kurio susitariau, pasake, kad toks gimdymas kenkia sirdies veiklai, pagimdyti tai pagimdysiu, bet kas bus paskui tai jug niekas nezino. tai nutarta, planinis nuo 39 - 40 savaites, jei anksciau laiko nubegs vandenis, ziuresime pagal situacija biggrin.gif kardiologe mano gimde 17 valandu, turedama sirdies yda, bet pagimde, bet as tiek kankintis nenoreciau  lotuliukas.gif

As gimdziau 12h, bet is ju kankinausi tik 2h, siais laikais kas nenori kankintis tai epidura pasidaro bigsmile.gif
Atsakyti
jei sunkus gimdymas, galvojat vyras nepavargs  lotuliukas.gif
o jūs nenorėtumėte? dauguma dejuoja, kad blogos sąlygos, namo greičiau norisi, vadinasi ir daugiau kam reikia, ne tik man  tongue.gif

O dėl pogimdyvinės palatos viskas aišku. Ačiū jums visoms, kurios atsakėte  4u.gif

Mes tai is tiesu norejom kuo greiciau namo, bet vien del to, kad ten pailseti neina, buvom abu su vyru be miego, nes akuseres vis vaiksto ir vaiksto (aisku gerai, kad yra prieziura, bet tada poilsio jokio), vyras vaziavo namo pora valandu pasnaust tongue.gif .

Gimdykloje yra tik viena palata su vonia (kitos su dusais), bet ja tik saremiu metu gali pasinaudot. As kaip tik tokia gavau, bet pasinaudot neteko nes visa diena skatinamuosius lasino, turejau lovoj gulet. Ir siaip sako, kad kai papuoli i gimdykla, gali kaipnors uzsimint, kad noretum i ta palata, kur vonia yra ir aisku jei ji neuzimta, gal ir paguldys ten rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Norejau paklaust del epidiuro smile.gif Ar klp reik nusipirkt is anksto? Ar jei beda, ten vietoj gal eina susivairuot? O kam tie siulai? Niekas neperka ir kiek girdejau visiems susiuva ir taip wink.gif
Atsakyti