as visai nesenai gimdziau
personalu ir gimdymo skyriuje ir pogimdyviniame vel likau laaabai patenkinta
Gimdyma prieme akusere Zaneta (mazos rizikos grupeje buvau, lengvas nestumas, lengvas gimdymas). Nuostabi moteris.. nors su manim ji buvo vos pora valandu, ir pagloste per saremius, ir daznai tikrino kaip ten mano veikla ir t.t.. Esu jai labai dekinga
Gloste ji musu mazyli taip svelniai, kalbino, sveikino sulaukus savo sunelio.. na.. esu tikrai sujaudinta jos nuosirdziu darbu
MB norejo jai atsidekot, padave 100 lt o ji net visa israudo sakydama kad nereikia, jog mes per dosnus.. bet vyras neatstojo ir as raginau priimt padeka. juk ju darbas tikrai sunkus ir labai atsakingas..
sveikinu
duok dieve visoms , nesvarbu kur gimdancioms, tokiu nuostabiu prisiminimu
QUOTE(injo
@ 2011 03 18, 15:26)
man numatomas planinis CP, isaiskejo tik pries terminno pabaiga, todel nera daug laiko nuodugniai dometis. Koki gydytoja rekomenduotumet?
rauba...man super jis cp padare....
QUOTE(injo
@ 2011 03 18, 14:26)
man numatomas planinis CP, isaiskejo tik pries terminno pabaiga, todel nera daug laiko nuodugniai dometis. Koki gydytoja rekomenduotumet?
pačiai dar neteko susidurti, bet, kaip Hedra ir minėjo, tai eičiau pas Raubą tokiu atveju, apie jį girdėjau tik gerus atsiliepimus
Karpaviciute
QUOTE(Ponckyte777 @ 2011 03 17, 19:44)
Gimdyma prieme akusere Zaneta (mazos rizikos grupeje buvau, lengvas nestumas, lengvas gimdymas). Nuostabi moteris..
Pritariu, taip pat pas ja pagimdziau
QUOTE(injo
as irgi rekomenduociau Rauba, 2 cezarius man dare, viskas super
beje, parduodu dianatal akuserini geli uz 220 lt, rasyt AZ
QUOTE(sigullka @ 2011 03 23, 15:57)
QUOTE(zuikulis @ 2011 03 06, 21:13)
12. epiduro rinkinys pagal poreiki (ligonine duos nemokamai savo tik tuo atveju, jei tai bus butina pagal med. indikacijas).
14. siuo metu siulu nereikia, bet paranojikems galima nusipirkti atsargai 1 arba 2 numerio siuliuku (jie greiciau tirpsta).
14. siuo metu siulu nereikia, bet paranojikems galima nusipirkti atsargai 1 arba 2 numerio siuliuku (jie greiciau tirpsta).
QUOTE(injo
Man prieš 25 dieneles CP darė gydytoja Kiseliova
Rando visiskai nesimato, susiuvo idealiai
Ši gydytoja tikrai labai šauni, labai globėjiška, tarsi mama
Tiesa, gimdžiusios ar galėtų patart ką geriau įsigyt ar tuos pampersus suagusiems (čia po gimdymo) ar didesnius paketus?