Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN-13 tema

Tai as irgi tai norejau pasakyti, jei pagimdai per kelias val tai gerai, o jei ne ,tai tik epiduras.
Atsakyti
mirksiukas.gif Tai jau tiksliai, naudoji tą epidūrą ir vargo nematai... Žinoma turėkit tik savo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 05 14, 19:21)
pvz as su saremiais para laiko prabuvau...ir per ta laika  tik 1.5 cm teatsidare....nusikamavau juodai, ir be jokiu vaistu, butu kankine dar jauciu para jei i kisene nebutumem daktarui ideje....davem 500 lt, tai tik ateidavau dazniau, o paskui vyras dave dar 3oo, tai tada i operacine isveze cezari daryti....

o siaubas doh.gif doh.gif doh.gif reiskias man pasiseke, pamaina buvo superine ir po ekstrinio CS davem tik po visko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 05 14, 18:21)
pvz as su saremiais para laiko prabuvau...ir per ta laika  tik 1.5 cm teatsidare....nusikamavau juodai, ir be jokiu vaistu, butu kankine dar jauciu para jei i kisene nebutumem daktarui ideje....davem 500 lt, tai tik ateidavau dazniau, o paskui vyras dave dar 3oo, tai tada i operacine isveze cezari daryti....

Ir Kl GN cia taip buvo blink.gif siaubelis...as maniau, kad jeigu per ilgesni laika nepagimdai ir nera atsidarymo veiklos is karto CP daro blink.gif nekankina ir nerizikuoja...
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2011 05 15, 22:05)
Ir Kl GN cia taip buvo blink.gif siaubelis...as maniau, kad jeigu per ilgesni laika nepagimdai ir nera atsidarymo veiklos is karto CP daro  blink.gif nekankina ir nerizikuoja...

jeigu nėra nubėgę vandenys, tai laukia ir ilgiau veiklos
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2011 05 15, 22:05)
Ir Kl GN cia taip buvo blink.gif siaubelis...as maniau, kad jeigu per ilgesni laika nepagimdai ir nera atsidarymo veiklos is karto CP daro  blink.gif nekankina ir nerizikuoja...

Na žinokit merginos man pirmą kartą veiklos nebuvo, bet vandenys buvo nubėgę, tai leido skatinamuosius ir epidūrą.... O antrą kartą vandenys nubėgę nebuvo, tai kažkur 5 valandas prakankino, paskui jau sakau leiskit epidūrą (turėjau savo rolleyes.gif ), su epidūru dar kelias valandėles pralaikė, paskui tik skatinamuosiuos ėmė leist... Ačiū Dievui cezario neprireikė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2011 05 15, 21:09)
jeigu nėra nubėgę vandenys, tai laukia ir ilgiau veiklos

Tai jeigu nenubega tai vel kita situacija, bet jei nubegus vandenims g.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2011 05 16, 11:33)
Tai jeigu nenubega tai vel kita situacija, bet jei nubegus vandenims  g.gif

man apie 7 ryto nubego vandenys, 11val buvau ligoninej, jokios veiklos nebuvo. Apie 13val pradejo skatint, 15:30 suleido epidura, 17val po ekstrinio CS gime dukryte. Taip kad po vandenu nubegimo niekas ilgai nekankina, nes praejus 12val po vandenu nubegimo ir nepagimdzius duoda antibiotikus kad nebutu infekcijos ar kazkas panasaus.
Atsakyti
Gal kam reikia pilno epidiuro rinkinuko. Atliko nes neprireikė
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2011 05 16, 10:41)
man apie 7 ryto nubego vandenys, 11val buvau ligoninej, jokios veiklos nebuvo. Apie 13val pradejo skatint, 15:30 suleido epidura, 17val po ekstrinio CS gime dukryte. Taip kad po vandenu nubegimo niekas ilgai nekankina, nes praejus 12val po vandenu nubegimo ir nepagimdzius duoda antibiotikus kad nebutu infekcijos ar kazkas panasaus.

Jo ir as gavau antibijotiku, man visa nakti slapiavo, galvojau, kad spaudzia pusle blush2.gif , jokie vandenys nebego, taip tesesi iki pietu, po pietu nutariau nuvaziuoti pas savo gine, ji gimdymo namuose dirba, tai staigiai isvare i gimdykla, sako cia vandenys lasa doh.gif O gimdyti dar ne laikas, pasimeciau.....bet po 3 val jau supavau dukryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2011 05 07, 22:09)
nugi nuostabus musu GN. si antradieni pagimdziau. su niekuom nesitariau. prieziura buvo super, o dar tai, kad ta diena antpludis buvo gimdanciu. akusere Egidija - labai gera ir kruopsti moteris. aciu jai! pas ja dar 10 vaiku pagimdyciau. gydytoja (Milkintaite) irgi buvo labai maloni, nors ji tik pora syk buvo atejus pazet ar viskas ok ir buvo per pati gimdyma.  anesteziologas irgi liux. i mano labai kreiva stubura puikiai padare epidura. ir ne vienas nieko nelauke is musu. 
pogimdyviniam irgi viskas liux. tik toookios palatos sovietines  doh.gif . o personalas tikrai puikus ir visad padejo kai reikejo. man patiko, kad jos nepuole visko daryti uz mane. pamoke ir leido paciai tvarkytis. o tik prireikus pagalbos padedavo visad.

tai tikrai nebijokit musu GN. as labai bijoooojau, bet gavosi, kad gime anksciau termino, tai nebuvo panikos jei butu atejus lauktoji diena. personalas superinis, bent man pasitaike tokia pamaina, o tai labai puikiai nuteike smile.gif.

visiskai pritariu jums! Egidija superine, po gimdymo irgi labai gera prieziura, vienu zodziu NEBIJOKITE biggrin.gif
Atsakyti
Ir mes pas Egidija gimdeme thumbup.gif tikrai gera akusere.
Atsakyti