mums išrašė nuo pilvuko skausmų. Ar galima jį dažnai vartoti? kasdien? ar rėčiau?
mes taip pat jį vartojom nuo skausmų. galima kiekvieną dieną duoti, net jeigu labai reikia tai ir kelis kartus i dieną.
kiek pamenu juos galima kiekviena diena,taciau atsiminkite,kad visiems vaistams reikia daryti pertaukeles.Jei atvirai,mums jie visiskai nepadejo

O mums laaabai padėjo, aš kiekvieną maitinimą po 7-10 lašų į mišinėlį lašinau, per tris savaites visi putimai praėjo. Bet čia tik mums
už kitus nieko nesakau...

Mes vartojam ir labai dziaugiames - pirma karta normaliai miegojom ir nakti ir diena...

Mes iki keturių mėn pastoviai gėrėm Sab simplex,gal kažkiek buvo geriau nei nuo Espumizano,bet jei užeidavo pilvo diegliai,tai niekas nepagelbėdavo
o paskui atėjo ta lauktoji džiugi diena,ir visus pilvo skausmus kaip ranka nuėmė

Mes naudojom pries kiekviena maitinima.Nepadejo.

Mes ilgai jį naudojome gal kokius 3 mėn nes toks pilvo pūtimas buvo kad oioioioi ir dėdavau į kiekvieną maitinimą, nes kitaip mano mažiukė labai kankinosi nuo to pilvo dieglių

Aš tai sab simplex duodu prieš kiekvieną maitinimą. Espumizan mums visai nepadėjo, o ir gydytoja sakė, kad jis labai suprastėjo. Kai sab simplex neduodu, tai vaikas labai smarkiai purpsi, lyg suaugęs ir tada jai labai skauda.
Mes vartojome Sab simplex, mano mažylei daug geriau padėdavo nei Espumisanas. Duodavau lašiukus prieš kiekvieną maitinimą