Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vartojar Sab Simplex?

mums išrašė nuo pilvuko skausmų. Ar galima jį dažnai vartoti? kasdien? ar rėčiau?
Atsakyti
mes taip pat jį vartojom nuo skausmų. galima kiekvieną dieną duoti, net jeigu labai reikia tai ir kelis kartus i dieną.
Atsakyti
kiek pamenu juos galima kiekviena diena,taciau atsiminkite,kad visiems vaistams reikia daryti pertaukeles.Jei atvirai,mums jie visiskai nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
O mums laaabai padėjo, aš kiekvieną maitinimą po 7-10 lašų į mišinėlį lašinau, per tris savaites visi putimai praėjo. Bet čia tik mums mirksiukas.gif už kitus nieko nesakau... ax.gif
Atsakyti
Mes vartojam ir labai dziaugiames - pirma karta normaliai miegojom ir nakti ir diena... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes vartojame Sab Simplex thumbup.gif Labai patenkinti, geresnis už Espumisan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mekacka: 27 rugpjūčio 2006 - 10:45
Mes iki keturių mėn pastoviai gėrėm Sab simplex,gal kažkiek buvo geriau nei nuo Espumizano,bet jei užeidavo pilvo diegliai,tai niekas nepagelbėdavo doh.gif o paskui atėjo ta lauktoji džiugi diena,ir visus pilvo skausmus kaip ranka nuėmė smile.gif
Atsakyti
Mes naudojom pries kiekviena maitinima.Nepadejo. verysad.gif
Atsakyti
Mes ilgai jį naudojome gal kokius 3 mėn nes toks pilvo pūtimas buvo kad oioioioi ir dėdavau į kiekvieną maitinimą, nes kitaip mano mažiukė labai kankinosi nuo to pilvo dieglių blink.gif
Atsakyti
Aš tai sab simplex duodu prieš kiekvieną maitinimą. Espumizan mums visai nepadėjo, o ir gydytoja sakė, kad jis labai suprastėjo. Kai sab simplex neduodu, tai vaikas labai smarkiai purpsi, lyg suaugęs ir tada jai labai skauda.
Atsakyti
Vakarais duodavau, kai labiausiai pilvukas užsivesdavo. Kartais padėdavo, kartais nelabai verysad.gif . Pradėjo valgyti kietą maistą ir viskas praėjo thumbup.gif .
Atsakyti
Mes vartojome Sab simplex, mano mažylei daug geriau padėdavo nei Espumisanas. Duodavau lašiukus prieš kiekvieną maitinimą ax.gif
Atsakyti