Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

Mergaites, labai noriu sio paltuko, uzsimaniau butent su 3/4 rankovem ir nesiot riesines wub.gif yra pardavime sm mano dydzio juodas, VS puslapyje jo nera, ir e-bay nera.. unsure.gif Bet kazkaip baisu rizikuot, nusivilt.. g.gif Gal kas turi toki, kad ir kitos spalvos?Kaip kokybe, kaip realiai atrodo?Ar ziemai tiktu? Sako, kad 80 procentu vilnos..Pardaveja neturi nei realios foto, nei sutiktu priimt atgal, jei netiks.. unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Turiu daug VS rubu, bet niekada nepirkau apatinio trikotazo, norisi pabandyti, ar galit palomantuoti kaip su dydziais ir kokybe
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 10 22, 14:16)
Pardaveja neturi nei realios foto, nei sutiktu priimt atgal, jei netiks.. unsure.gif

Uz kokia kaina parduodamas?
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 22, 15:17)
Turiu daug VS rubu, bet niekada nepirkau apatinio trikotazo, norisi pabandyti, ar galit palomantuoti kaip su dydziais ir kokybe

Nuo modelio priklauso. Kokybe man gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 spalio 2010 - 14:19
QUOTE(linamog @ 2010 10 22, 15:19)

Nuo modelio priklauso. Kokybe man gera.

Paprastao nesioju 75b, retais atvejais 80b, koks dydis atitiktu
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 22, 15:19)

220 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollysiup: 22 spalio 2010 - 15:02
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 22, 15:25)
Paprastao nesioju 75b, retais atvejais 80b, koks dydis atitiktu

34B.
Atsakyti
merginos, o kaip VS pizamu ir chalatuku kokybe? galvoju ar is lasenzos siustis, ar VS.. ax.gif kaip dydziai? jeigu nesioju xs/s, tai kokio dydzio pizamas is VS imt? ar sizing chartu galima vadovautis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2010 10 21, 22:08)
aisku, as irgi jomis susizavejau... galvoju ir mamai kaledoms atsisiusti... ten maciau ir tapkutes ir kojines yra pritaikytos...  ax.gif

Turiu tokias tapkutes kur apsimauna (na kaip buna pedutes i batus), tai labai patogios, kojines irgi turetu fainos but. O vat teko paprasto tipo slepetes turet, tai man buvo visai nepatogios - koja mazai ilenda i jas, tai labai krenta nuo kojos...

QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 22, 15:17)

Dydziai beveik visu liemenuku atitinka, o trusikeliu paprastai 1 dydziu padidinti (bet buna, kad ir atitinka). O kokybe man labai patinka - pas mane dabar jau tik VS visas apatinis trikotazas. wub.gif

QUOTE(magnetism @ 2010 10 22, 16:19)
merginos, o kaip VS pizamu ir chalatuku kokybe? galvoju ar is lasenzos siustis, ar VS..  ax.gif kaip dydziai? jeigu nesioju xs/s, tai kokio dydzio pizamas is VS imt? ar sizing chartu galima vadovautis?  4u.gif

Pizamos dauguma dydziu padidintos, nors buvo viena S dydzio, kur nesiodama M as skendau joje... Bet tik viena kolkas tokia pasitaike. Chalatukai fiani, bet nepasakyciau, kad kazkas nerealaus. Size chart tikrai nesivadovaukit - visai ne i tema jis.... Siaip imt patarciau dydziu mazesnius, jusu atveju XS, nes XXS turbut tik reto rubo yra.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 22, 17:04)
Pizamos dauguma dydziu padidintos, nors buvo viena S dydzio, kur nesiodama M as skendau joje... Bet tik viena kolkas tokia pasitaike. Chalatukai fiani, bet nepasakyciau, kad kazkas nerealaus. Size chart tikrai nesivadovaukit - visai ne i tema jis.... Siaip imt patarciau dydziu mazesnius, jusu atveju XS, nes XXS turbut tik reto rubo yra.

aciu shopingas uz atsakyma 4u.gif kazin o kur paieskot chalatuku, kad butu kazkas nerealaus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2010 10 22, 18:38)
kazin o kur paieskot chalatuku, kad butu kazkas nerealaus?  g.gif  biggrin.gif

As turiu Ralph Lauren chalatuka (bet ne pukini), tai man jis nerealus 4u.gif Bet jei kalbant apie VS tuos minkstucius, tai per sale'us apsimoka pirkt, o siaip nelabai, nes su visais siuntimais ir % tarpininkems kaina gaunasi tokia kaip kad LT galima rast tokio tipo chalatu (buna turkisku neblogu). Na bent mano tokia nuomone ax.gif
Atsakyti
merginos, kaip manot, 4dydis sio paltuko man tiktu, jei nesioju S/M rubus? 4u.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
krutine mano labai maza, o cia kaip suprantu, siek tiek pakeltas liemuo? g.gif
Atsakyti
gal kuri turit toki maudymosi kostiumeli ir galetumet pakomentuoti del realaus vaizdo, kokybes, dydziu ir pan. aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti