QUOTE(dianita @ 2010 10 21, 22:08)
aisku, as irgi jomis susizavejau... galvoju ir mamai kaledoms atsisiusti... ten maciau ir tapkutes ir kojines yra pritaikytos...
Turiu tokias tapkutes kur apsimauna (na kaip buna pedutes i batus), tai labai patogios, kojines irgi turetu fainos but. O vat teko paprasto tipo slepetes turet, tai man buvo visai nepatogios - koja mazai ilenda i jas, tai labai krenta nuo kojos...
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 22, 15:17)
Turiu daug VS rubu, bet niekada nepirkau apatinio trikotazo, norisi pabandyti, ar galit palomantuoti kaip su dydziais ir kokybe
Dydziai beveik visu liemenuku atitinka, o trusikeliu paprastai 1 dydziu padidinti (bet buna, kad ir atitinka). O kokybe man labai patinka - pas mane dabar jau tik VS visas apatinis trikotazas.
QUOTE(magnetism @ 2010 10 22, 16:19)
merginos, o kaip VS pizamu ir chalatuku kokybe? galvoju ar is lasenzos siustis, ar VS..

kaip dydziai? jeigu nesioju xs/s, tai kokio dydzio pizamas is VS imt? ar sizing chartu galima vadovautis?
Pizamos dauguma dydziu padidintos, nors buvo viena S dydzio, kur nesiodama M as skendau joje... Bet tik viena kolkas tokia pasitaike. Chalatukai fiani, bet nepasakyciau, kad kazkas nerealaus. Size chart tikrai nesivadovaukit - visai ne i tema jis.... Siaip imt patarciau dydziu mazesnius, jusu atveju XS, nes XXS turbut tik reto rubo yra.