Mergaites, labai noriu sio paltuko, uzsimaniau butent su 3/4 rankovem ir nesiot riesines
yra pardavime sm mano dydzio juodas, VS puslapyje jo nera, ir e-bay nera..
Bet kazkaip baisu rizikuot, nusivilt..
Gal kas turi toki, kad ir kitos spalvos?Kaip kokybe, kaip realiai atrodo?Ar ziemai tiktu? Sako, kad 80 procentu vilnos..Pardaveja neturi nei realios foto, nei sutiktu priimt atgal, jei netiks..
Turiu daug VS rubu, bet niekada nepirkau apatinio trikotazo, norisi pabandyti, ar galit palomantuoti kaip su dydziais ir kokybe
QUOTE(Jollysiup @ 2010 10 22, 14:16)
Pardaveja neturi nei realios foto, nei sutiktu priimt atgal, jei netiks..
Uz kokia kaina parduodamas?
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 22, 15:17)
Turiu daug VS rubu, bet niekada nepirkau apatinio trikotazo, norisi pabandyti, ar galit palomantuoti kaip su dydziais ir kokybe
Nuo modelio priklauso. Kokybe man gera.
QUOTE(linamog @ 2010 10 22, 15:19)
Paprastao nesioju 75b, retais atvejais 80b, koks dydis atitiktu
QUOTE(linamog @ 2010 10 22, 15:19)
Uz kokia kaina parduodamas?
220
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 22, 15:25)
Paprastao nesioju 75b, retais atvejais 80b, koks dydis atitiktu
34B.
merginos, o kaip VS pizamu ir chalatuku kokybe? galvoju ar is lasenzos siustis, ar VS..
kaip dydziai? jeigu nesioju xs/s, tai kokio dydzio pizamas is VS imt? ar sizing chartu galima vadovautis?
QUOTE(dianita @ 2010 10 21, 22:08)
aisku, as irgi jomis susizavejau... galvoju ir mamai kaledoms atsisiusti... ten maciau ir tapkutes ir kojines yra pritaikytos... 
Turiu tokias tapkutes kur apsimauna (na kaip buna pedutes i batus), tai labai patogios, kojines irgi turetu fainos but. O vat teko paprasto tipo slepetes turet, tai man buvo visai nepatogios - koja mazai ilenda i jas, tai labai krenta nuo kojos...
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 22, 15:17)
Dydziai beveik visu liemenuku atitinka, o trusikeliu paprastai 1 dydziu padidinti (bet buna, kad ir atitinka). O kokybe man labai patinka - pas mane dabar jau tik VS visas apatinis trikotazas.
QUOTE(magnetism @ 2010 10 22, 16:19)
merginos, o kaip VS pizamu ir chalatuku kokybe? galvoju ar is lasenzos siustis, ar VS..
kaip dydziai? jeigu nesioju xs/s, tai kokio dydzio pizamas is VS imt? ar sizing chartu galima vadovautis? 
Pizamos dauguma dydziu padidintos, nors buvo viena S dydzio, kur nesiodama M as skendau joje... Bet tik viena kolkas tokia pasitaike. Chalatukai fiani, bet nepasakyciau, kad kazkas nerealaus. Size chart tikrai nesivadovaukit - visai ne i tema jis.... Siaip imt patarciau dydziu mazesnius, jusu atveju XS, nes XXS turbut tik reto rubo yra.
QUOTE(shopingas @ 2010 10 22, 17:04)
Pizamos dauguma dydziu padidintos, nors buvo viena S dydzio, kur nesiodama M as skendau joje... Bet tik viena kolkas tokia pasitaike. Chalatukai fiani, bet nepasakyciau, kad kazkas nerealaus. Size chart tikrai nesivadovaukit - visai ne i tema jis.... Siaip imt patarciau dydziu mazesnius, jusu atveju XS, nes XXS turbut tik reto rubo yra.
aciu shopingas uz atsakyma
QUOTE(magnetism @ 2010 10 22, 18:38)
As turiu Ralph Lauren chalatuka (bet ne pukini), tai man jis nerealus
merginos, kaip manot, 4dydis sio paltuko man tiktu, jei nesioju S/M rubus?
http://www.victorias...name=vsdWrapper
krutine mano labai maza, o cia kaip suprantu, siek tiek pakeltas liemuo?
http://www.victorias...name=vsdWrapper
krutine mano labai maza, o cia kaip suprantu, siek tiek pakeltas liemuo?
gal kuri turit toki maudymosi kostiumeli ir galetumet pakomentuoti del realaus vaizdo, kokybes, dydziu ir pan. aciu