Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(wife @ 2010 11 08, 12:00)
aha maciau ja, bet be dirzelio ir su demem raso  unsure.gif

Jei mjrsales, tai dzin tos demes, dazniausiai nuo dezodoranto arba krempudros buna. Bet as kiek uzsakinejau - visi rubai lediniai atkeliavo. Esu, aisku, ir kitokiu istoriju girdejusi.
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 11 08, 13:41)
Yra Rimmka, bet ji Tindirindi.lt

taip, ji pati paciausia, labai miela, bendravimo lygis nuostabus wub.gif ir ima tik 10% uz tarpininkavima, o cia sm 15% visos ima

QUOTE(wish7 @ 2010 11 08, 13:57)
Viotinola  thumbup.gif

kiek pamenu, ji NET 20% ima ax.gif

QUOTE(wife @ 2010 11 08, 14:00)
aha maciau ja, bet be dirzelio ir su demem raso  unsure.gif

QUOTE(linamog @ 2010 11 08, 14:06)
Jei mjrsales, tai dzin tos demes, dazniausiai nuo dezodoranto arba krempudros buna. Bet as kiek uzsakinejau - visi rubai lediniai atkeliavo. Esu, aisku, ir kitokiu istoriju girdejusi.

deja, jau nebera ten jos verysad.gif dabar kai pagalvojau, kad reiktu imti ir be dirzelio, dingo ax.gif siaip kiek as irgi is ten pirkus, tik viena karta buvo siuliukas nubeges, tai ji su vaseliu pagavau ir primezgiau, net nesimato.. o ir paemiau uz toooookia kaina, kad negaila buvo biggrin.gif o siaip visi kiti pasitaike liuks thumbup.gif
Atsakyti
Kaip fainai, o as vis bijau galvoju bus neisplaunamai sutepti doh.gif Bet ziurejau tai ko noriu neradau, reikes medzioti... biggrin.gif labai norejau megztuko to su pynem kur kristela rodesi, bet jau kokias 3 sav. neradau jo tai nusipirkau is Madmuzeles uz 150 Lt, nu brangus bet labai labai man fainas ir spalva svelniai rozine wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 08 lapkričio 2010 - 13:49
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Gal kas galite si paltuka pakomentuoti, kaip jis is nugaros atrodo, kokia medziagyte? Ar atitinka dydi? aciu
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 11 08, 13:54)
taip, ji pati paciausia, labai miela, bendravimo lygis nuostabus wub.gif ir ima tik 10% uz tarpininkavima, o cia sm 15% visos ima

Gal galetum jos kontaktus ar el.pasta i AZ imesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 08, 13:06)

man yra kliuve ir nenesiojamu rubu, kurie tiesiai i konteineri nukeliavo, nors prie kaikuriu net nerase apie kazkokius defektus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 08 lapkričio 2010 - 14:31
Sveikos mergaites gal jau kas turi sita maudoma, ar nieko jis, apsimoka pirkti g.gif
user posted image

http://www.victorias...name=vsdWrapper

sitas dar patinka wub.gif
user posted image

Koki is situ geriau paimti, patarkit prasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2010 11 09, 14:12)
Sveikos mergaites gal jau kas turi sita maudoma, ar nieko jis, apsimoka pirkti  g.gif
Koki is situ geriau paimti, patarkit prasau  biggrin.gif

Abu grazuciai, bet tiek nemokeciau. Kodel neziurit sale, clearance skyrelyje?
Atsakyti
O tas su sirdele B krutinei koks dydis tikstu xs ar s?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 11 09, 16:59)
O tas su sirdele B krutinei koks dydis tikstu xs ar s?

patikslinkite koks tas b, nes tarp 70B ir 85B skirtumas didziulis mirksiukas.gif
Atsakyti
75 b
Atsakyti
Mergaites o kaip buna uzrasas prie spalvos no longer available tai reiskias jau niekada nebebus ar dar gai atsirasti? unsure.gif Pries valanda susidejau krepsiuka dabar jau noriu siusti tarpininkei ziuriu vienos prekytes ner ieinu neber XS ir S dydzio norimos spalvos o kitu yra blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 09 lapkričio 2010 - 17:08