Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(ingaul @ 2010 11 23, 19:26)

cia mergina komentuoja ji, man tai jau per daug tokio pakietinimo unsure.gif
http://www.youtube.c...h?v=lUh8_XYGlZY
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 23, 18:27)
cia mergina komentuoja ji, man tai jau per daug tokio pakietinimo  unsure.gif
http://www.youtube.c...h?v=lUh8_XYGlZY

aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 23, 18:57)
mergaites,gal kas galit pasakyt ,ar su A krutine ziuresis sis maudomas?man reikia su push up ,kad butu.O gal kas turit kita varianta mazai krutinei,buciau dekinga
user posted image

Laba, man su A dydžio krūtine šitas maudomas puikus wink.gif Jis išvis ir elegantiškas ir sexy, žodžiu super variantas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2010 11 23, 19:16)
Laba, man su A dydžio krūtine šitas maudomas puikus wink.gif Jis išvis ir elegantiškas ir sexy, žodžiu super variantas bigsmile.gif

o triusikeliai is tokiu labai pazemintu?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 23, 12:26)
Turiu megztuka su V iskirpte, man labai burbuliuojasi. Nors nusirenka tie burbulai, vis tiek nepatinka.

Ačiu už komentarą... 4u.gif

Iš VS turiu tik merino vilnos golfiuką, tai nesiburbuliuoja labai, kokybės rodos užtenka, tik tai jau labai plonytis, vilkint tik ant liemenelės nelabai jauku.

Kokios rūšies megztukai verti dėmesio? Ir dar tas pats klausimas dėl dydžių, kokia tendencija daugiau didinti rūbai ar maždaug dauguma atitinka? Ar čia jau nuo modelio ar dar ko priklauso?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 11 21, 18:19)
aciu 4u.gif o idomu su b krutine gal nlb ziuresis blush2.gif  ax.gif
o koks ugis jusu? ir ar ji ilgom rankovem?

172 cm. rankoves ilgos. Mano krutine irgi B, i mazesne puse, tai as po ja deduosi viena is VS liemeneliu, va sita
user posted image
tai visai normaliai atrodo. Nors aisku su C krutine butu kur kas ispudingiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sajurre @ 2010 11 23, 16:23)
Sveikos, gal kas turite ir galėtumėte pakomentuoti šią suknelę? Arba šiaip ką nors apie ją kur esate skaičiusios... Iš anksto didelis AČIŪ  biggrin.gif
user posted image

Tai niekas niekas nieko negalit pasakyt blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2010 11 23, 18:54)
Ačiu už komentarą... 4u.gif
Iš VS turiu tik merino vilnos golfiuką, tai nesiburbuliuoja labai, kokybės rodos užtenka, tik tai jau labai plonytis, vilkint tik ant liemenelės nelabai jauku.
Kokios rūšies megztukai verti dėmesio? Ir dar tas pats klausimas dėl dydžių, kokia tendencija daugiau didinti rūbai ar maždaug dauguma atitinka? Ar čia jau nuo modelio ar dar ko priklauso?

Jau minejau, kad merino rubais as patenkinta. Mano nuomone, medvilniniai rubai, kelnaites didintos, merinas atitinka. Bet ir nuo modelio priklauso.
Atsakyti
Sveikos, reikia labai labai labai sukubios pagalbytės!!!!!!!!! renkuosi suknelę kalėdiniam baliui. labai patiko šita,bet niekur interneto platybėse nerandu realios nuortaukos sad.gif(( ar kas nors matėte gyvai? ką galite pasakyti? ačiū labai labai labai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Jei ji is naujos kolekcijos - mazai tikimybes, kad kazkas ja tures.
Atsakyti
Sveikos, gal žinot, jei užsisakyti UGG batus iš VictoriaSecret puslapio jų dydžiai nurodyti pagal amerikietišką ar australišką dydį???
Atsakyti
Avietyte kazkur maciau butent raudona doh.gif nepamenu kur, bet vaizdas nelabai patiko blush2.gif gal spalva nepatiko, nepamenu, niu pigiai atrode blush2.gif

o vat juoda radau, tai normaliai ziuris 4u.gif o raudona kazkuom buvo tikrai uzkliuvus g.gif

user posted image

ir jei sventem nori siustis, tai turi suskubti, nes visur dideli apkrovimai ri rubai labai stringa, veluoja ir tt blush2.gif o is amerikos ir taip ilgiau gi eina 4u.gif

o dabar apie sia suknute

user posted image

Rodau suknute juoda 4 dydzio ant saves ax.gif 8 parduodu 4u.gif labai patiko, kokybiska labai, tamprus geras trikotazas, labai superine thumbup.gif ir su marskinukais ar plonu golfuku kasdien ir i svente be jokio pasivilkimo thumbup.gif tokia klasikine mazajuoda suknute, kuri tinka daugeliui progu thumbup.gif ir kasdienai 4u.gif
user posted image

tik fotikas mano sugedes, tai prastos foto ir nesimato tu siuliu kurios eina per suknute kaip VS foto ax.gif bet realiai jos yra ir matos 4u.gif
Atsakyti