Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

Aš prašau pagalbos blush2.gif Gal galit kas pasakyti ar šitas paltukas yra padidintas???
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

M dydi nesiojanciai pirkti S ar visgi M???
Atsakyti
http://www.victorias...name=vsdWrapper

user posted image

sveikos noriu labai siu sortuku,bet bijau apsisaut su dydziu . Sakykite gal kuri galit pagelbet mano klubai 94 cm koks dydis tiktu kazi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zai-zai @ 2010 11 25, 22:38)
http://www.victorias...name=vsdWrapper
user posted image

sveikos  noriu labai siu sortuku,bet bijau apsisaut su dydziu . Sakykite gal kuri galit pagelbet mano klubai 94 cm koks dydis tiktu kazi? rolleyes.gif

as imciau S bet sulaukit ir kitu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad S.
Atsakyti
Gal turit kuri sitokios spalwos sukneles realias foto?
user posted image
idomu ar tiktu jos atspalwis prie tokios spalwos batuku g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 11 25, 18:20)
Merginos kaip si? ydomu kaip is priekio atrodo ir ar atitinka dydi  ax.gif
user posted image

As turejau ja parsisiuntus - viska tiksliai jau jums atkartojo ka buvau apie si megstuka rasius: medziagyte plona, tai uztrauktukas formos nelaiko, visas susibanguoja per visa ilgi. Priekis paprastas. Tiesa, atkreipkit demesi, kad petukai tokie paformuoti ir neina ju patvarkyt/persiut kitaip - as sito kazkaip neuzmaciau pirkdama.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 25, 19:03)
32 B ir xs imciau, pas mane beveik tokie pat ismatavimai.

Tikrai triusikelius XS, be abejoniu nes as su 96-98 perku S
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 03:19)
As turejau ja parsisiuntus - viska tiksliai jau jums atkartojo ka buvau apie si megstuka rasius: medziagyte plona, tai uztrauktukas formos nelaiko, visas susibanguoja per visa ilgi. Priekis paprastas. Tiesa, atkreipkit demesi, kad petukai tokie paformuoti ir neina ju patvarkyt/persiut kitaip - as sito kazkaip neuzmaciau pirkdama.

aciu,gerai kad uzklausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 11 25, 19:06)
Labas vakaras  4u.gif

mergaitės, sakykit, gal kuri turėjot šitą suknutę, domina atsiliepimai  blush2.gif
user posted image

kaip tik laukiu sitos grazuoles atvykstant wub.gif ji neseniai pasirodziusi, tai gal dar nelabai kas gavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 27 lapkričio 2010 - 17:23
QUOTE(Lucrezia @ 2010 11 27, 17:21)
kaip tik laukiu sitos grazuoles atvykstant  wub.gif ji neseniai pasirodziusi, tai gal dar nelabai kas gavo  smile.gif

aš ją planuoju sakytis, o kada turėtumėt gauti? labai labai laukčiau atsiliepimų tada wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos. norėjau paklausti, o koks kursas?
kaip sužinoti kainą litais?
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
I google vedate - dolerio kursas siandien.
Atsakyti