Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsirinkti patikimą veislyną?

QUOTE(Jokere @ 2010 12 04, 13:56)
Laba diena, norejau paklausti ka jus manote apie veislyna Gamtos harmonija? Kokie butu atsiliepimai apie ji?

perperkat veislyną?

ar domina šuniukai?
tada reikia žiūrėti tėvelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 12 04, 14:00)
perperkat veislyną?

ar domina šuniukai?
tada reikia žiūrėti tėvelius smile.gif

Uoj ne veislyno neperpirkinesiu hihihi.gif
Na apie tevelius ten nieko neraso g.gif Tik kazkaip uzkliuvo kad parodines kalytes po 1500lt parduoda o patinelius tik po 1200lt. Kazkaip pigoka man atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokere @ 2010 12 04, 14:08)
Na apie tevelius ten nieko neraso  g.gif  Tik kazkaip uzkliuvo kad parodines kalytes po 1500lt parduoda o patinelius tik po 1200lt. Kazkaip pigoka man atrodo  ax.gif

krizė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 12 04, 14:11)

O blogu atsiliepimu apie si veislyna neteko girdeti? Nes ieskome mazyles, o cia kaina tikrai superine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokere @ 2010 12 04, 15:18)
O blogu atsiliepimu apie si veislyna neteko girdeti? Nes ieskome mazyles, o cia kaina tikrai superine  bigsmile.gif

Apsilankykit, pabendraukit, į šunis pažiūrėkit... Bus geriau nei bet kokie atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokere @ 2010 12 04, 15:56)
Laba diena, norejau paklausti ka jus manote apie veislyna Gamtos harmonija? Kokie butu atsiliepimai apie ji?

Be jorku, jie veisia ir spicus, pudelius g.gif
Jei ieskociau jorko, tai krepciausi i TANGO veislyna, gal patartu Jums ka nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2010 12 04, 15:30)

pilna ant lt visų galų specų biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kotryna01 @ 2010 11 11, 11:52)
Dar viena nuoroda pirkejui, siemianciam rasti patikima veiseja

(remiamasi gal daugiau CC, bet is principo tinka visoms veisles)

info anglu kalba

kaip issirinkti patikima veislyna?

Kaip tik ko ieskojau bigsmile.gif Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2010 12 05, 02:23)
Kaip tik ko ieskojau bigsmile.gif  Aciu labai!

Galit dar sita paskaityt, kazkada verciau is rusu kalbos
http://www.zwerg-wes.../rekomendacijos
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2010 12 05, 00:27)
Galit dar sita paskaityt, kazkada verciau is rusu kalbos
http://www.zwerg-wes.../rekomendacijos

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2010 12 04, 15:30)
Jei ieskociau jorko, tai krepciausi i TANGO veislyna, gal patartu Jums ka nors. mirksiukas.gif

Ziurinejau ir si veislyna, jie taip pat yra bendradarbiave su Gamtos hormonija veislynu, tad manau viskas gerai su juo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jokere: 06 gruodžio 2010 - 09:57
QUOTE(žostautė @ 2011 01 19, 12:39)
Matot, parodoj daugelis prieina paklaust su tokia nuostata, kad "jei būsi geras, aš gal iš tavęs šunį pirksiu" Draugiškumas ateina su pasitikėjimu. O žmogus, kuriam "dega" šuniuką nusipirkt ir pusmetis atrodo labai ilgas laiko tarpas na jis pasitikėjimo nekelia. Tai kodėl aš turiu gaišti savo laiką su tokiu. Galų gale, ar galiu savo draugui veisėjui iš kitos šalies siųsti šitą nepatikimą pirkėją? Ar nerizikuoju ir savo reputacija?

Tikrai reikia prašyt moderatorių perkelt diskusiją į temą apie veislynus

Tikrai su tokia nuostata nejau..Galejau galva zemai nulenkti,kad tik su manim bendrautu..Ir dabar vistiek neprarandu vilties su ja susidraugauti..O del to,kad dega..Jus atvirai pasakykit,kaip isigijote pirma savo suni..ko gero,tai net nebuvo vienas is dabartiniu veislyno sunu..turbut dauguma isigija pirma suni,tada praeina visa ta parodu mokykla....Tada igauna patirties,pazinciu,pradeda galvoti apie veislyna..Tada jau ieko super duper geru veislynu,laukia metu metus ir isigija issvajota suni...Galbut ir as kada nors taip darysiu.Bet dabar tai bus pirmas mano suo..As nezinau,ar kada gyvenime kursiu veislyna..Toli grazu man iki to..Tik labai noriu dalyvauti parodose..tai ar labai blogai,kad nenoriu laukti puse metu?Gerai,susiradau as rusijoj suniuka..Kaip jau sakiau,susibendravau ne su vienu veislynu..Jie tarpusavyje graziai bendrauja..Skambinau jiem ,daug snekejom..Jiem pasirodziau dar ir kaip patikima..Ju pagalba ,mes issirinkom veislyna..Ir jie net patys buvo suinteresuoti is vados man parduoti pati perpektyviausia suniuka..Jie nori,kad garsintume lietuvoje ju veislyna..Tai va,kaip sakoma ,nera to blogo,kas neiseitu i gera..

Sveiki 4u.gif kadangi ši tema man labai svarbi,tai iškeliu i viršų ax.gif norėčiau daugiau jūsų komentarų,ką dariau ar darau negerai..Sakot,parodose nenori ar neturi laiko bendrauti su nauju žmogumi..O kada man tapti savu,jai pakalbinus nenori bendrauti..Arba sakot vaikščiot i parodas ir rinktis busimus šuniuko tėvus,stebėt..Bet ar labai jau leis šeimininkai vartyti kilmės liudijimus,juk matys ,kad tik renkuosi,tai reiškiasi,pas juos gal ir nepirksiu,tai ko su tokiu vargti?
Atsakyti