mumrikas - savo pažado laikaisi - nuo tulpių prie narcizų, o kur paskui laukti? Prie lelijų? Vilkdalgių? Sveikinu, labai gražūs narciziukai.
Dėl šiųmečio žydėjimo. Ir Šiaulių krašte kai kurių senovinių (geltonų) žiedai supuvo... Buvo sukrauti, bet taip nieko ir neišvystė, pažiūrėjau į vidų žiedelio - ten tik puvėkas. Bet lapai sveiki, vešlūs, tai svogūno netikrinu, gal kokia liga? O gal šaltis? Žiūrėsiu, kas bus kitąmet (kaip ilgai laukti...)
QUOTE(vija zemaite @ 2012 06 01, 00:34)
mumrikas - savo pažado laikaisi - nuo tulpių prie narcizų, o kur paskui laukti? Prie lelijų? Vilkdalgių? Sveikinu, labai gražūs narciziukai.
tai taip, po narcizų kraustysiuos pas vilkdalgius, o po to ir pas lelijas
kalbant apie narcizus tai deja, bet apie juos likę tik prisiminimai nuotraukose - visi jau peržydėjo ir liko tik vieninteliai daugiažiedžiai , bet ir jų jau paskutinės dienelės
berods atpažinau ir kas pas mane žydėjo ...ogi 'gay song'
bet o gal ir klystu nes tikrai būčiau pavadinimą įsiminus , teks kitą pavasarį palygint
man narcizai balti patys pačiausi net nežinau kodėl
bet o gal ir klystu nes tikrai būčiau pavadinimą įsiminus , teks kitą pavasarį palygint
man narcizai balti patys pačiausi net nežinau kodėl
Dar narciziukų
Manly

Yellow Cheerfulness - labai myliu daugiažiedžius, nes ir gražūs, ir labai ilgai žydi - pas mane jie nužydėjo paskutiniai

Ice King - vieni dekoratyviausių ir ilgiausiai žydėjusių

Manly

Yellow Cheerfulness - labai myliu daugiažiedžius, nes ir gražūs, ir labai ilgai žydi - pas mane jie nužydėjo paskutiniai

Ice King - vieni dekoratyviausių ir ilgiausiai žydėjusių

QUOTE(staselė @ 2012 06 01, 20:05)
dėkui
Pheasant's Eye

Jack the Lad

Replete

QUOTE(mumrikas @ 2012 06 03, 15:40)
Replete
Kaip ir sakėme - jie ne ružavi
QUOTE(jediara @ 2012 06 03, 16:27)
tai tep, kreminės spalvos anie
White Medal

Sailboat

Daugiažiedžiai Pencrebar

Labiausiai rožiniai Rosy Cloud - tikrai įspūdingi, didžiuliais žiedais

Sailboat

Daugiažiedžiai Pencrebar

Labiausiai rožiniai Rosy Cloud - tikrai įspūdingi, didžiuliais žiedais

Ir pati paskutiniausia mano narcizų grupelė
atsisveikinu su šiom nuostabiom gėlėm iki kito pavasario
Trident

Sir Winston Churchill

Salome

Rip wan Winkle

Trident

Sir Winston Churchill

Salome

Rip wan Winkle

Siemet po nuzydejimo buvau iskasusi visus narcizu svogunelius, o apziurejus praeita savaite pasirode, kad visus graziausius ir didziausius svogunelius sugriauze baisios lervos, tik mazyciai svoguneliai liko
Ar jusu narcizu svogunelius irgi puola sie kenkejai? Siemet pirma karta iskasiau svogunelius vasarai apdziovinti, anksciau vis galvojau kur po vasaros is zemes dingsta mano narcizu svoguneliai, nezinojau, kad yra tokiu baisybiu