Įkraunama...
Įkraunama...

Narcizai II tema

QUOTE(RakteliS @ 2014 05 05, 10:08)
karsta.gif tai gerai gal tada žydės maniškiai kita pavasari

Ar tik žiedus, ar ir lapus nupjovėte? Jei viską, tada nežydės ir išvis kažin ar bus svogūnėlių.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 05 05, 12:19)
Ar tik žiedus, ar ir lapus nupjovėte? Jei viską, tada nežydės ir išvis kažin ar bus svogūnėlių.

viska nurėžiau doh.gif lotuliukas.gif durna boba, gerai kad blondinė tai pateisinimas bent yra lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
jediara, labai gražūs žiedai wub.gif aš šiemet jaučiu žiedų neturėsiu, padalinus didelį kupstą (netinkamoj vietoj augo) į 5 dalis išsodinau svogūnėlius rudenį tai tik lapais džiaugiuosi lig šiol. Gal kitamet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 05 08, 00:37)
jediara, labai gražūs žiedai  wub.gif aš šiemet jaučiu žiedų neturėsiu, padalinus didelį kupstą (netinkamoj vietoj augo) į 5 dalis išsodinau svogūnėlius rudenį tai tik lapais džiaugiuosi lig šiol. Gal kitamet?  unsure.gif

Ačiū 4u.gif Nepergyvenkite, kitais metais žydės wink.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labutis,
Pasirodau ir aš savo pirmamečius gražuolius smile.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2014 05 05, 09:42)
Kai tik pradeda nužydėti, nuskinu žiedus, kad neaugintų sėklų ir nevargintų augalo, bet lapus pjaunu tik tada, kai jau pradeda džiūti. Nėra jie labai jautrūs tokiems poelgiams smile.gif

Aš kaip pirmus metus auginanti-nieko nenusimanau.Tai reiskia reikia nupjauti nuzydejusius stiebelius?Dar vienas klausimas neduoda ramybes blush2.gif O narcizai "nenusiveisia"augdami vienos veislės šalia kitų ? blush2.gif O svogūnėlių iškast nereikia(tikiuosi)?
Atsakyti
Mielos mamytes,gal kas gali ir nori pasidalinti narcizu svoguneliais Vilniuje? Na bent pora? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 05 19, 15:15)
Mielos mamytes,gal kas gali ir nori pasidalinti narcizu svoguneliais Vilniuje? Na bent pora?  wub.gif

tai kad dabar po žydėjimo jiems ramybės periodas, niekas nekas, o rudenį ir parduotuvėse bus
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 19, 16:21)
tai kad dabar po žydėjimo jiems ramybės periodas, niekas nekas, o rudenį ir parduotuvėse bus

Aaa,kaip gaila verysad.gif O jei as rasciau parduotuveje koki svoguneli ir pasodinciau,isdygtu? Ne per velu ar ne?
Atsakyti
Jei rastumėte, geriau nepirkite. Nebent vazone peržydėjusius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisoja: 20 gegužės 2015 - 10:30
QUOTE(Vajuza @ 2015 05 20, 10:41)
Aaa,kaip gaila  verysad.gif   O jei as rasciau parduotuveje koki svoguneli ir pasodinciau,isdygtu? Ne per velu ar ne?

per vėlu, tikrai ne laikas sodinti. visos pavasarį žydinčios svogūninės gėlės - narcizai, hiacintai, snieguolės, tulpės yra sodinamos rudenį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 20 gegužės 2015 - 10:56