



o ikriukus dariau taip--- prisispyliau puse stiklines aliejaus gero, padejau i kamera, reikia pasidaryti zele su skoniu (apelsinine atrodo) su mazu kiekiu vandens ir truputi apstingdinti, po to paemiau svirksta be adatos, trauki zele ir lasini i salta alieju, biski padirbejus laseliai jau gaunasi vienodi, tik reik ne per daug prilasint, kad nesukristu daug viens anr kito ir trumpam i kamera, tada suzvejoji su sauksteliu ir per sieteli nuvarvini, ir lasini toliau. Po kiek laiko paemiau dar viena stikline su aliejum, tai prisidaraiu per daug ir valgem ikra saukstais

tikrai nesunku, aliejus nesijaucia visai, o ta panaudota alieju as perkosiau per sieteli tanku ir sunaudojau, nieko jam nebuvo nutike.
Sekmes, bandykit nera sunku, o ir visai greitai visas reikalas gaunas, palyginus su tortu. Ir tikrai nustebinsit
O mano vaikas kadangi ikru nevalgo tai ir tuos nusikrapste su sauksteliu ir niekas neitikino , kad cia kitokie ikrai
