Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 10 30, 08:45)

Kauflande to maistelio kiek nori ir tikrai nebrangiau.

Jus kalbat apie ekonomines klases maista, o ne apie profesionalu, tokio kauflande tikrai nebuvo.
Atsakyti
LABA

Gal kas gali pasakyti ar maisto turgus Suvalkuose neissikele kitur? Tas kur visai netoli Biedrionkos...

Labai laukiu atsakymo.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 10 30, 11:29)
Jus kalbat apie ekonomines klases maista, o ne apie profesionalu, tokio kauflande tikrai nebuvo.

gal galetumet keliais zodziais kas yra profesionalus maistas... niekaip neisikertu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Įdomi, puiki atmintinė besiruošiantiems Lenkijon važiuot mirksiukas.gif

dar mane labai domina ar galima kur papirkt kosmetikos priemonių pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 10 30, 13:04)
Įdomi, puiki atmintinė besiruošiantiems Lenkijon važiuot  mirksiukas.gif

dar mane labai domina ar galima kur papirkt kosmetikos priemonių pigiau  ax.gif

Galima ir gan kokybišku. Aš pati perku arkadia vaistinej. Man labai tinka Vichy kosmetika. Ypaš krempudre patinka thumbup.gif Vichy nera labai pigios, bet ten yra visokiu ir pigiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2010 10 30, 12:59)
gal galetumet keliais zodziais kas yra profesionalus maistas... niekaip neisikertu doh.gif  4u.gif

Deja ir aš nežinau kas tai??? Mano šuo ir kate eda ir iš kauflando nupirkta.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 10 30, 13:17)
Galima ir gan kokybišku. Aš pati perku arkadia vaistinej. Man labai tinka Vichy kosmetika. Ypaš krempudre patinka  thumbup.gif  Vichy nera labai pigios, bet ten yra visokiu ir pigiu thumbup.gif

Būtent šioje vaistinėje? 4u.gif

O gal dar kuriose parduotuvėse yra kiokio gėrio? bigsmile.gif biggrin.gif apskritai, domina šampūnai, kaukės plaukams, įvairūs kremai ir t.t. ar kas nors perkate ten kosmetikos gaminių?
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 10 30, 13:22)
Būtent šioje vaistinėje?  4u.gif

O gal dar kuriose parduotuvėse yra kiokio gėrio?  bigsmile.gif  biggrin.gif apskritai, domina šampūnai, kaukės plaukams, įvairūs kremai ir t.t. ar kas nors perkate ten kosmetikos gaminių?

Dar yra ir plazos vaistinej didelis kosmetikos pasirinkimas, beje ir pačioj plazoj yra douglas kosmetikos parduotuve, ir dar kita parduotuve pigesne yra, užkrito pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 10 30, 13:20)
Deja ir aš nežinau kas tai??? Mano šuo ir kate eda ir iš kauflando nupirkta.

aaa bigsmile.gif doh.gif as maniau, kad cia apie zmoniu maista doh.gif lotuliukas.gif
tuomet aisku, nes irgi perkam tik super premium klases maista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 10 30, 12:59)
gal galetumet keliais zodziais kas yra profesionalus maistas... niekaip neisikertu doh.gif  4u.gif

user posted image

Siame paveiksliuke labai trumpai isvardinti skirtumai.

O ka domina placiau, gali pasiskaityti atsidare sia nuoroda.

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 30 spalio 2010 - 13:15
QUOTE(Sense @ 2010 10 30, 11:05)
Čia bulvių krakmolas? Nesenai pirkau Norfinį 1lt su centais kainavo 400g pakeliukas.
Papildyta:
Žiūriu tokios kainos, kad nebeapsimoka važiuot į Lenkiją. Aišku palyginus kainas su didžiaisiais marketais-apsimoka, bet žinant kur lietuvoj sparneliai po 5 su ct, krūtinėlė po 13 su ct, tai nebeverta.
Skystą muilą patarčiau pirkti (kas nuolatos naudoja) pirkti dideliais kiekiais, tada 10ltr-tada kainuoja ~ 12lt. Kai perki didesniais kiekiais ir žinai taškus, lietuvoj irgi yra neblogų kainų smile.gif

Faršas labai jau įtartinai pigiai kainuoja. Tokio neimčiau  smile.gif

O man atrodo,kad apsimoka juk cia kainos zlotais. Tai bent jau kuras atsiperka ir prekiu daugiau uz ta pacia suma prisiperki...
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 10 30, 10:05)
Žiūriu tokios kainos, kad nebeapsimoka važiuot į Lenkiją. Aišku palyginus kainas su didžiaisiais marketais-apsimoka, bet žinant kur lietuvoj sparneliai po 5 su ct, krūtinėlė po 13 su ct, tai nebeverta. Skystą muilą patarčiau pirkti (kas nuolatos naudoja) pirkti dideliais kiekiais, tada 10ltr-tada kainuoja ~ 12lt. Kai perki didesniais kiekiais ir žinai taškus, lietuvoj irgi yra neblogų kainų smile.gif

Faršas labai jau įtartinai pigiai kainuoja. Tokio neimčiau  smile.gif

Sveika! 4u.gif

Labai butu idomu suzinoti kur Lietuvoje prekiauja tokiomis kainomis? g.gif blink.gif
Gal isduosit taip saugoma paslapti? bigsmile.gif
Nes LT prekybos centruose, tai kainos zymiai brangesnes nei PL.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 30 spalio 2010 - 17:21
QUOTE(Safe @ 2010 10 30, 13:04)
Įdomi, puiki atmintinė besiruošiantiems Lenkijon važiuot  mirksiukas.gif

Gal kam pravers tokia atmintinė biggrin.gif ax.gif
Atsakyti